SEGMEN : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU ...

 

Satu segmen yang mmg untuk mempromosi blog rakan rakan dengan cara mudah ..

Baca betul-betul... sangat mudah .. tak yah pening pening kepala ... Ok.. ingat , setiap blog yang join perlu bersikap sporting .. Tolong jangan pentingkan diri sendiri .. Haaa..

Mula mula , apa yang aku nak ialah ... kalau korang rasa blog korang best , sila join .. Caranya mudah saja .. cam biasa .. buat satu entri ...

  1. Letak banner BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU dan linkkan ke  entri ini ..
  3. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..

Tu je.. hehehe.. Arahan seterusnya , selepas ini ... korang ada sejam untuk join segmen ini .. Tutup jam 3.30 petang ...

194 ulasan:

  1. Tak sure best ke tak tapi redah dan beranikan diri join jugak..HEHE ^^

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  2. tada!

    http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html jemput singgah

    BalasPadam
  3. http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html


    juinnnn :D

    BalasPadam
  4. http://www.fizgraphic.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  5. http://syuesyada.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  6. ermm..yakin..hahha

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  7. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  8. http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  9. sy newbie! tatau layak dikatekan best ke tak blog sy.. ape pun nak join jugak...

    http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  10. Okay dah join ! Yayy :)

    http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  11. xtau la blog sy best ke x kan tp nk join jugak..brani kan diri ni..:)

    http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  12. join sudah.. wee ~ http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  13. menjoinkan diri walaupun belog tak sehebak mana.. *toink!

    http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  14. http://www.prince91.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-prince.html

    blog sy x best..tp sy suke join segmen abg ben..:)

    BalasPadam
  15. join sini bahhh

    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  16. INSYALLAH blog yien best kot :)

    http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  17. DONE. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  18. Join jugak la...http://hazeleya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  19. Mari berkongsi idea dan pendapat. Bersama promosi blog terbaik :)

    http://napie1987.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  20. join..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  21. genk join juga walaupun blog x best mna..yg pntng dapat bantu promote blog org lain ^_^

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

    BalasPadam
  22. blog sy nih xde la best sgt..
    tp...blh la..
    nk join jgk~

    http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

    BalasPadam
  23. join segmen abg ben..

    http://www.fizgraphic.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  24. nak join gak.jap.nak siapkan entry..
    :)

    BalasPadam
  25. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  26. Nak join juga.. T____T

    http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  27. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    heee.. apa agaknya plan abg ben nih.. join jelah.. ihihihi

    BalasPadam
  28. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  29. saya joined..

    http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  30. dah...huhuhu

    http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  31. dah siap, bro !

    http://muniradon.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  32. fyna join.

    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  33. Salam bro Ben.. Papa dah buat entry untuk segmen ni.. Tq.


    http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  34. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


    besh la kot hehehe

    BalasPadam
  35. hehehe.. den cubo la eih.. belog den best pado den ajo kot.. oghang laen ntah la.. hikhik..

    http://inibukansuperman.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  36. nk join gak.. :)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  37. best ke x best ke..nak join gakkkk...hihiihi

    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  38. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html macam pelik je semen ni.. tp sokay.. jom try.

    BalasPadam
  39. http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  40. nad nombo bape ni ea..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  41. http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    yuyue join :)

    BalasPadam
  42. join gak lah.. hihihi...

    http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  43. pergh. rmi glr join http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  44. saya join jygak...

    http://yumiehistory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  45. joined:

    http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

    BalasPadam
  46. sy juin!!

    http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    :)

    BalasPadam
  47. mien baru je nak join nie....tak tau la best ke tak...banyak syok sendiri je...hehehe...

    http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  48. join

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  49. xth la bes ke x..jnj nk join..hihihi

    http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  50. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  51. join

    http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  52. http://faisalapardionair.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  53. http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    dh join

    BalasPadam
  54. Ok..saya ikot

    http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  55. join jugak walaupun keberanian rendah..


    http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  56. Sy join

    http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  57. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  58. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  59. http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  60. menjoinkan diri :)

    http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  61. nak jugak join :)

    http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  62. http://theaanraihan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  63. join segmen ni:):)

    http://wunnydairyforest-wunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  64. join sini..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  65. joined
    http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  66. ramainyeeeee.....

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

    BalasPadam
  67. http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    join jugak

    BalasPadam
  68. JOIN JOIN ! :)

    http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  69. selitt sikitt ..
    :D

    http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  70. nk join tapi lepas ni nak keluar so takot tak dpt join yang seterusnye,,

    selamat bersegmen semua ;)

    BalasPadam
  71. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  72. Walaupun blog aku, aku rasa tak best (Ben Ashaari kata klau rasa blog best boleh join), aku nak join gak haha..Cam ni ke caranya? First time beb..

    http://ks-colorlife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  73. MR BEN,

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  74. Walaupun blog aku, aku rasa tak best (Ben Ashaari kata klau rasa blog best boleh join), aku nak join gak haha..Cam ni ke caranya? First time beb..

    http://ks-colorlife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  75. join kejap :D

    http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  76. join..:)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  77. lambatnya nak pukul 3.30,da lama join ni..eheheh

    BalasPadam
  78. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  79. Salam.
    Sekali lagi saya join:

    http://www.hasrulhassan.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  80. Join jugak... http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  81. qyrn join lagiii ;)

    http://qyrndishdush.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  82. join bro...

    http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

    BalasPadam
  83. http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  84. harap2 btl la...
    http://cahayasucinurul.blogspot.com/2011/06/santai-bersama-ben-ashaari-segmen-aku.html

    BalasPadam
  85. join!

    http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  86. http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  87. http://ummip3.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  88. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    saye join!! abg ben maceh..lame tunggu segmen ngah bowink ni...

    round two cepat skit..

    BalasPadam
  89. join^^

    http://puteri-zahra.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  90. saya bdk baru..saje join taktau blog best ke tak..huhu

    http://sweetlikewhat.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  91. http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ♥♥

    BalasPadam
  92. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    aduhh....terlambat pulak....pergi sembang²

    BalasPadam
  93. http://tintaberkata.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  94. bismillahirrahmanirrahim..:)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  95. Jom jenguk

    http://lifeonmyfingertip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  96. nk sibuk kat sni lagi!!

    http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  97. Saya Mahu JOIN !

    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    TQ (:

    BalasPadam
  98. join..

    http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  99. nak join..nak join...

    http://ct-kama.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  100. gua best. hahahar

    http://nishiyanisha.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  101. susah tul nak tinggalkan link kat sini... hangat sungguh..

    http://mamayana10.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  102. join !!

    http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  103. Join ..

    http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  104. http://adrianaizat.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    JOINNN!!

    BalasPadam
  105. saya join :)

    http://bebelanfiaaznam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  106. join gak!!

    http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  107. ikut serta

    http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  108. join

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  109. join jgak......http://jalinankasihkita.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  110. percubaan pertama http://alampauh.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  111. sah2 blog aku tak best tapi tetap nak join gak...huhuhu

    http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  112. mama cuba nasib ar

    http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    jom amik kupon pizza & mcd kat blog mama

    BalasPadam
  113. join dah...huhu

    http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  114. join gak..
    http://rahimyusoff.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  115. me join....

    http://farra8979.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  116. dah join..:)
    http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  117. rugi kalau ketinggalan segmen EN.BEN...

    http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  118. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  119. Emma dah join !!! weee

    http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html

    BalasPadam
  120. sha join ya

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  121. even belog ni xbape nak best tapi tetap nak join jugak!:))

    http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  122. join http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  123. bAEK Mr. Ben, saya join!

    http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  124. Teyn try2.. xreti sangat join segmen2 ni ;P
    http://teynteyndoll.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  125. joinnn sini ,

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  126. sambil-sambil tengok cerita Marimar aku nak join..he3.

    http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  127. http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  128. SEMPAT LAGI NI KAN HEHEHE

    http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  129. pok beng nak join juga..blh ye ;)

    http://www.pinkymomma.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  130. http://peroterompet.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html


    fiza join ! blog fiza baru je nak jinak jinak

    peaceeee !

    BalasPadam
  131. http://ijatkomeng.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesdayaku-promosi-kau.html

    join2...

    BalasPadam
  132. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    :))

    BalasPadam
  133. err..
    join jugak...^^,

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  134. join..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  135. dah join...

    http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  136. woot,woot,saya join
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  137. join.....

    http://dezamancottage.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  138. YasmiNeDaNNy Join~~~

    urL: http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  139. assalamualaikum..

    abg ben! nak join.. :)

    http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  140. http://www.mohdkhairi.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    SALAM, DH JOIN..

    BalasPadam
  141. done!!!join~~

    http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/06/ku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  142. join juagk (^^,)


    http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  143. http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html



    nana join..

    BalasPadam
  144. best tak best blkg citer...janji nk join gak!

    http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  145. salam semua..
    cube gak nk join
    http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  146. Nak Promosi jugak..

    http://sharifdez.blogspot.com/2011/06/jom-segmen-aku-promosi-kau-kau-promosi.html

    BalasPadam
  147. dah join hee :P
    http://lurvezzera.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  148. mieya nak join jgk :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  149. lambat sikit...bru sdr ada segmen padahal mngadap lappy dr td..^^

    http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  150. nasib baik sempat join..

    http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  151. http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    hehe :B

    BalasPadam
  152. lalalaa

    http://kaoruluv16.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  153. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  154. http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  155. farah joined ;)
    http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  156. http://ftndiana.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  157. salam,
    sempat lagi kan?
    http://pimpintangan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  158. wah lgi beberape minit nak time out..

    http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  159. Sebenarnya akak takut nak join...tapi tawakal jerlaa nie...

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  160. eh? dah post ke belum? error

    >_<

    sekali lagi :

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  161. http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    sempat lg ke ni??

    BalasPadam
  162. http://yoitdutworld.blogspot.com/

    BalasPadam
  163. FUYOOOH.SEMPAT LGI JOINGG.
    http://izyanmasri.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  164. hurmm...tak sempat nak join...ade meeting...

    BalasPadam
  165. http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html


    alisya join..
    tq

    BalasPadam
  166. aaaaa sempat tak???

    http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  167. ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
    saya promosi kamu promosi saya

    BalasPadam
  168. http://www.ashrafjalil.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    last minute post! hohoh!

    BalasPadam
  169. tadaaa. walau blog saya tak hebat, hijau, tapi saya nak promosi juga. thnxs abg ben.

    * lai..lai..singgah blog saya, saya akan berkunjung ke blog anda juga, yeeehhaaaa.

    http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  170. http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  171. saya pun nak join biar pun terlambat nampak..

    http://yeansachealblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  172. muahhahahaha... ketinggalan 18 minit... arghhhh.. menci2.... 2 la spe suruh nek kura2.... hahahaha.. marah diri sndr sbb x dpt join...

    BalasPadam
  173. aku join tapi tak tau apa2 benda ni haha

    BalasPadam
  174. http://cikzeera.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    sye join.. tp cm da t'lmbt jew..

    BalasPadam
  175. owh..hohoho..ai yg dah ketinggalan ;(

    BalasPadam
  176. blog sy biase-biase aje..nk join malu ^^

    BalasPadam
  177. dapat bersuka ria ngan abang ben ni time cuti berpantang dulu je..last sekali join segmen on march. then start working on april.dah tak dapat nak giler blogging dah.being a teacher is hard to keep a laptop at ur side during working hours..huhu...

    sekarang tengok jelah orang lain lumba2 join segmen BEN.huhu.tetap best dapat jenguk blog orang lain. ^_^

    BalasPadam
  178. tak dpt join ... tempoh segmen ni mula dan akhir kak liza masih berada di bangi. tak pe..lah.. jenguk diaorang je lah mana yg join.

    BalasPadam
  179. http://teanyh.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    huhu..baru je nak join..plz accept!! ;) tq

    BalasPadam
  180. wahhh...ramai yg join
    nk join gak xsmpat lak

    BalasPadam
  181. malam baru on9, mana sempat join..segemn bukak kejap je..:-(

    BalasPadam
  182. Sampai hati ko Ben..aku terlepas pandang..
    Uwaaaaaaa!!!!!!!

    BalasPadam
  183. perh... makan hati rasenye sbb ketinggalan...

    sian kat org baru cam alif nih..huhuhu..

    pasni kene ngadap BLOG EN Ashaari je lah...

    BalasPadam
  184. alamak...terlepas sudahhhh...wuwuwuuw

    BalasPadam
  185. ala...x smpt nk join..dh terlps daa
    ;(

    BalasPadam
  186. tak sempat join jugak..tapi takpe..kawan2 blogging semua havoc and supporting each other kan..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI