Rabu, 22 Jun 2011

SEGMEN : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU ...

 

Satu segmen yang mmg untuk mempromosi blog rakan rakan dengan cara mudah ..

Baca betul-betul... sangat mudah .. tak yah pening pening kepala ... Ok.. ingat , setiap blog yang join perlu bersikap sporting .. Tolong jangan pentingkan diri sendiri .. Haaa..

Mula mula , apa yang aku nak ialah ... kalau korang rasa blog korang best , sila join .. Caranya mudah saja .. cam biasa .. buat satu entri ...

  1. Letak banner BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU dan linkkan ke  entri ini ..
  3. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..

Tu je.. hehehe.. Arahan seterusnya , selepas ini ... korang ada sejam untuk join segmen ini .. Tutup jam 3.30 petang ...

194 komen :

BeloG MTT berkata... [Reply to comment]

Tak sure best ke tak tapi redah dan beranikan diri join jugak..HEHE ^^

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

huhuhuhu cepat nye MTT Ni

SiBudakKurus berkata... [Reply to comment]

tada!

http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html jemput singgah

mate saya bulat berkata... [Reply to comment]

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html


juinnnn :D

Hafizzi Aziz berkata... [Reply to comment]

http://www.fizgraphic.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~syue~ berkata... [Reply to comment]

http://syuesyada.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

ermm..yakin..hahha

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sukasuki berkata... [Reply to comment]

http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MyLara Sarah Cullen berkata... [Reply to comment]

sy newbie! tatau layak dikatekan best ke tak blog sy.. ape pun nak join jugak...

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara berkata... [Reply to comment]

Okay dah join ! Yayy :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ berkata... [Reply to comment]

xtau la blog sy best ke x kan tp nk join jugak..brani kan diri ni..:)

http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lavender Lassie Roses berkata... [Reply to comment]

join sudah.. wee ~ http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik Ida berkata... [Reply to comment]

menjoinkan diri walaupun belog tak sehebak mana.. *toink!

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe berkata... [Reply to comment]

http://www.prince91.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-prince.html

blog sy x best..tp sy suke join segmen abg ben..:)

i'm ezza haniza berkata... [Reply to comment]

join sini bahhh

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

risa berkata... [Reply to comment]

laju betui dak MTT neh

ir yien 9897 berkata... [Reply to comment]

INSYALLAH blog yien best kot :)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail berkata... [Reply to comment]

DONE. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Leya berkata... [Reply to comment]

Join jugak la...http://hazeleya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku_NAPiE berkata... [Reply to comment]

Mari berkongsi idea dan pendapat. Bersama promosi blog terbaik :)

http://napie1987.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

join..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer berkata... [Reply to comment]

genk join juga walaupun blog x best mna..yg pntng dapat bantu promote blog org lain ^_^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

Muhammad Izzwan berkata... [Reply to comment]

blog sy nih xde la best sgt..
tp...blh la..
nk join jgk~

http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

Hafizzi Aziz berkata... [Reply to comment]

join segmen abg ben..

http://www.fizgraphic.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna berkata... [Reply to comment]

nak join gak.jap.nak siapkan entry..
:)

s u a r a h e a R t y berkata... [Reply to comment]

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

syira berkata... [Reply to comment]

Nak join juga.. T____T

http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

heee.. apa agaknya plan abg ben nih.. join jelah.. ihihihi

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ann berkata... [Reply to comment]

saya joined..

http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

lepak.com.my berkata... [Reply to comment]

dah...huhuhu

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

アヌム ちゃん berkata... [Reply to comment]

best tak best tak kire..nak joinn gak..heee

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

tq..

munira sajuti berkata... [Reply to comment]

dah siap, bro !

http://muniradon.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna berkata... [Reply to comment]

fyna join.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho berkata... [Reply to comment]

Salam bro Ben.. Papa dah buat entry untuk segmen ni.. Tq.


http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ berkata... [Reply to comment]

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


besh la kot hehehe

syud@_ramli berkata... [Reply to comment]

hehehe.. den cubo la eih.. belog den best pado den ajo kot.. oghang laen ntah la.. hikhik..

http://inibukansuperman.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali berkata... [Reply to comment]

nk join gak.. :)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

saya join.. :)

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

best ke x best ke..nak join gakkkk...hihiihi

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ibnu isa berkata... [Reply to comment]

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html macam pelik je semen ni.. tp sokay.. jom try.

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

nad nombo bape ni ea..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

**NH-Nurul Hidayah** berkata... [Reply to comment]

http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuyue join :)

hajar berkata... [Reply to comment]

join gak lah.. hihihi...

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saiazuan berkata... [Reply to comment]

pergh. rmi glr join http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nur Azila Romli berkata... [Reply to comment]

saya join jygak...

http://yumiehistory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]

joined:

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

Ly_Tulip berkata... [Reply to comment]

sy juin!!

http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:)

amiena berkata... [Reply to comment]

mien baru je nak join nie....tak tau la best ke tak...banyak syok sendiri je...hehehe...

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

join

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

isyam mirah berkata... [Reply to comment]

xth la bes ke x..jnj nk join..hihihi

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad berkata... [Reply to comment]

join

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

faisal apardi berkata... [Reply to comment]

http://faisalapardionair.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nikaviolet berkata... [Reply to comment]

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

dh join

aku-amin berkata... [Reply to comment]

Ok..saya ikot

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

Nabila Huda berkata... [Reply to comment]

join jugak walaupun keberanian rendah..


http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Jahidih Saili berkata... [Reply to comment]

Sy join

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mumui berkata... [Reply to comment]

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alia Natasha berkata... [Reply to comment]

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... [Reply to comment]

menjoinkan diri :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri berkata... [Reply to comment]

nak jugak join :)

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

A'an berkata... [Reply to comment]

http://theaanraihan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

wunny berkata... [Reply to comment]

join segmen ni:):)

http://wunnydairyforest-wunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhamad Syafiq berkata... [Reply to comment]

join sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

joined
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

ramainyeeeee.....

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

not irene berkata... [Reply to comment]

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

join jugak

Kaa Dabri berkata... [Reply to comment]

JOIN JOIN ! :)

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aienhashimm berkata... [Reply to comment]

selitt sikitt ..
:D

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

::contengan hati::)) berkata... [Reply to comment]

nk join tapi lepas ni nak keluar so takot tak dpt join yang seterusnye,,

selamat bersegmen semua ;)

My Name is Mar berkata... [Reply to comment]

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id berkata... [Reply to comment]

Walaupun blog aku, aku rasa tak best (Ben Ashaari kata klau rasa blog best boleh join), aku nak join gak haha..Cam ni ke caranya? First time beb..

http://ks-colorlife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

msredcheesecake berkata... [Reply to comment]

MR BEN,

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id berkata... [Reply to comment]

Walaupun blog aku, aku rasa tak best (Ben Ashaari kata klau rasa blog best boleh join), aku nak join gak haha..Cam ni ke caranya? First time beb..

http://ks-colorlife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Rai berkata... [Reply to comment]

join juga

segmen promosi

Zinnirah Humaira berkata... [Reply to comment]

join kejap :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

::Miss Hearty:: berkata... [Reply to comment]

join..:)

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~syue~ berkata... [Reply to comment]

lambatnya nak pukul 3.30,da lama join ni..eheheh

Mr.Baiz berkata... [Reply to comment]

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Salam.
Sekali lagi saya join:

http://www.hasrulhassan.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Azzah berkata... [Reply to comment]

Join jugak... http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Qyrn Dishdush berkata... [Reply to comment]

qyrn join lagiii ;)

http://qyrndishdush.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html

eddie yustin berkata... [Reply to comment]

join bro...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

Syuhadah Razali berkata... [Reply to comment]

http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

*nurul* berkata... [Reply to comment]

harap2 btl la...
http://cahayasucinurul.blogspot.com/2011/06/santai-bersama-ben-ashaari-segmen-aku.html

berkata... [Reply to comment]

join!

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha berkata... [Reply to comment]

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Pitri berkata... [Reply to comment]

http://ummip3.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

si cantik sally berkata... [Reply to comment]

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saye join!! abg ben maceh..lame tunggu segmen ngah bowink ni...

round two cepat skit..

puteяi ʓαняα berkata... [Reply to comment]

join^^

http://puteri-zahra.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SweetLikeWhat berkata... [Reply to comment]

saya bdk baru..saje join taktau blog best ke tak..huhu

http://sweetlikewhat.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri berkata... [Reply to comment]

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥♥

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aduhh....terlambat pulak....pergi sembang²

Diba berkata... [Reply to comment]

http://tintaberkata.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bombay berkata... [Reply to comment]

bismillahirrahmanirrahim..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

geez berkata... [Reply to comment]

Jom jenguk

http://lifeonmyfingertip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-kau-promosi-aku.html

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply to comment]

nk sibuk kat sni lagi!!

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet berkata... [Reply to comment]

Saya Mahu JOIN !

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

TQ (:

♥ PeLanGie ♥ berkata... [Reply to comment]

join..

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ct-kama berkata... [Reply to comment]

nak join..nak join...

http://ct-kama.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nishiyanisha berkata... [Reply to comment]

gua best. hahahar

http://nishiyanisha.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mama maman berkata... [Reply to comment]

susah tul nak tinggalkan link kat sini... hangat sungguh..

http://mamayana10.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara berkata... [Reply to comment]

join !!

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cda CdOot berkata... [Reply to comment]

Join ..

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

adrian aizat berkata... [Reply to comment]

http://adrianaizat.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

JOINNN!!

Fia Aznam berkata... [Reply to comment]

saya join :)

http://bebelanfiaaznam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

GaRy™ berkata... [Reply to comment]

join gak!!

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

YAYA AZURA berkata... [Reply to comment]

ikut serta

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

selendang merah berkata... [Reply to comment]

join

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik NY berkata... [Reply to comment]

join jgak......http://jalinankasihkita.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

@nan.. berkata... [Reply to comment]

percubaan pertama http://alampauh.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BiNtaNg HaTi berkata... [Reply to comment]

sah2 blog aku tak best tapi tetap nak join gak...huhuhu

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mama shifa berkata... [Reply to comment]

mama cuba nasib ar

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

jom amik kupon pizza & mcd kat blog mama

lepak.com.my berkata... [Reply to comment]

join dah...huhu

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

'mitchie' yusoff berkata... [Reply to comment]

join gak..
http://rahimyusoff.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farra8979 berkata... [Reply to comment]

me join....

http://farra8979.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

anysspunyeblog berkata... [Reply to comment]

dah join..:)
http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hadifar-fyda berkata... [Reply to comment]

rugi kalau ketinggalan segmen EN.BEN...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin berkata... [Reply to comment]

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

emmajean berkata... [Reply to comment]

Emma dah join !!! weee

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html

Golden Rose berkata... [Reply to comment]

sha join ya

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL berkata... [Reply to comment]

even belog ni xbape nak best tapi tetap nak join jugak!:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

join http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha berkata... [Reply to comment]

bAEK Mr. Ben, saya join!

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

teynteyn the doll berkata... [Reply to comment]

Teyn try2.. xreti sangat join segmen2 ni ;P
http://teynteyndoll.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

'CikMimiEy' berkata... [Reply to comment]

joinnn sini ,

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang berkata... [Reply to comment]

sambil-sambil tengok cerita Marimar aku nak join..he3.

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PiekaSahaja berkata... [Reply to comment]

http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

SEMPAT LAGI NI KAN HEHEHE

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PinKy MoMMa berkata... [Reply to comment]

pok beng nak join juga..blh ye ;)

http://www.pinkymomma.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fizamansiperoterompet berkata... [Reply to comment]

http://peroterompet.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html


fiza join ! blog fiza baru je nak jinak jinak

peaceeee !

ijatkomeng berkata... [Reply to comment]

http://ijatkomeng.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesdayaku-promosi-kau.html

join2...

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:))

cik pulau berkata... [Reply to comment]

err..
join jugak...^^,

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Rahmad berkata... [Reply to comment]

join..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

KuNanGKuNanG berkata... [Reply to comment]

dah join...

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadzirah K. berkata... [Reply to comment]

woot,woot,saya join
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

DEZAMAN COTTAGE berkata... [Reply to comment]

join.....

http://dezamancottage.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yasmine danny berkata... [Reply to comment]

YasmiNeDaNNy Join~~~

urL: http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

shahrul berkata... [Reply to comment]

siap join! =p

http://ayaisensei.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum..

abg ben! nak join.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mohd Khairi Khadzir berkata... [Reply to comment]

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SALAM, DH JOIN..

cikbintang berkata... [Reply to comment]

done!!!join~~

http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/06/ku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr iZzo (^^,) berkata... [Reply to comment]

join juagk (^^,)


http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nana riduwan berkata... [Reply to comment]

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html



nana join..

-✿Ayu✿- berkata... [Reply to comment]

best tak best blkg citer...janji nk join gak!

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ady berkata... [Reply to comment]

salam semua..
cube gak nk join
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sharif Dez berkata... [Reply to comment]

Nak Promosi jugak..

http://sharifdez.blogspot.com/2011/06/jom-segmen-aku-promosi-kau-kau-promosi.html

Noorul Amera Adnan berkata... [Reply to comment]

dah join hee :P
http://lurvezzera.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera berkata... [Reply to comment]

mieya nak join jgk :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Munna berkata... [Reply to comment]

lambat sikit...bru sdr ada segmen padahal mngadap lappy dr td..^^

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

NURUL SI PIPI TEMBAM berkata... [Reply to comment]

nasib baik sempat join..

http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amirul helmi berkata... [Reply to comment]

http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hehe :B

KaoRu berkata... [Reply to comment]

lalalaa

http://kaoruluv16.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

maszmadi berkata... [Reply to comment]

sempat lagi nak promote kan..

link
http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

NURUL AINI NORAZMAN berkata... [Reply to comment]

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yna fazlyna berkata... [Reply to comment]

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

FARAH AKAFAERRA berkata... [Reply to comment]

farah joined ;)
http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html

Dianaa berkata... [Reply to comment]

http://ftndiana.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Acik berkata... [Reply to comment]

salam,
sempat lagi kan?
http://pimpintangan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ZIPPO MILLER berkata... [Reply to comment]

wah lgi beberape minit nak time out..

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Aziela berkata... [Reply to comment]

Sebenarnya akak takut nak join...tapi tawakal jerlaa nie...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю berkata... [Reply to comment]

eh? dah post ke belum? error

>_<

sekali lagi :

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~HanAlia berkata... [Reply to comment]

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sempat lg ke ni??

ainaa afiqah berkata... [Reply to comment]

http://yoitdutworld.blogspot.com/

Izyan Masri berkata... [Reply to comment]

FUYOOOH.SEMPAT LGI JOINGG.
http://izyanmasri.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Marina berkata... [Reply to comment]

hurmm...tak sempat nak join...ade meeting...

Alisya berkata... [Reply to comment]

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alisya join..
tq

MissNadh berkata... [Reply to comment]

aaaaa sempat tak???

http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

Ashraf Jalil berkata... [Reply to comment]

http://www.ashrafjalil.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

last minute post! hohoh!

nurazlin mohamad berkata... [Reply to comment]

tadaaa. walau blog saya tak hebat, hijau, tapi saya nak promosi juga. thnxs abg ben.

* lai..lai..singgah blog saya, saya akan berkunjung ke blog anda juga, yeeehhaaaa.

http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

* Zaleta * berkata... [Reply to comment]

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yean berkata... [Reply to comment]

saya pun nak join biar pun terlambat nampak..

http://yeansachealblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misz myza berkata... [Reply to comment]

muahhahahaha... ketinggalan 18 minit... arghhhh.. menci2.... 2 la spe suruh nek kura2.... hahahaha.. marah diri sndr sbb x dpt join...

Carl id berkata... [Reply to comment]

aku join tapi tak tau apa2 benda ni haha

zeera berkata... [Reply to comment]

http://cikzeera.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sye join.. tp cm da t'lmbt jew..

aiezza sue berkata... [Reply to comment]

owh..hohoho..ai yg dah ketinggalan ;(

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... [Reply to comment]

blog sy biase-biase aje..nk join malu ^^

Cik Dya berkata... [Reply to comment]

dapat bersuka ria ngan abang ben ni time cuti berpantang dulu je..last sekali join segmen on march. then start working on april.dah tak dapat nak giler blogging dah.being a teacher is hard to keep a laptop at ur side during working hours..huhu...

sekarang tengok jelah orang lain lumba2 join segmen BEN.huhu.tetap best dapat jenguk blog orang lain. ^_^

Adzriel @ Liza AB berkata... [Reply to comment]

tak dpt join ... tempoh segmen ni mula dan akhir kak liza masih berada di bangi. tak pe..lah.. jenguk diaorang je lah mana yg join.

cik blogger berkata... [Reply to comment]

http://teanyh.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

huhu..baru je nak join..plz accept!! ;) tq

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

wahhh...ramai yg join
nk join gak xsmpat lak

ashafanie berkata... [Reply to comment]

malam baru on9, mana sempat join..segemn bukak kejap je..:-(

khunsuriyatit berkata... [Reply to comment]

Sampai hati ko Ben..aku terlepas pandang..
Uwaaaaaaa!!!!!!!

alif ismail berkata... [Reply to comment]

perh... makan hati rasenye sbb ketinggalan...

sian kat org baru cam alif nih..huhuhu..

pasni kene ngadap BLOG EN Ashaari je lah...

GoJeS berkata... [Reply to comment]

alamak...terlepas sudahhhh...wuwuwuuw

ej berkata... [Reply to comment]

alaa..da lepas..huhu

Axieana Yumi Life berkata... [Reply to comment]

ala...x smpt nk join..dh terlps daa
;(

Rosniena berkata... [Reply to comment]

tak sempat join jugak..tapi takpe..kawan2 blogging semua havoc and supporting each other kan..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI