Segmen : Blogger HIJAU .... 15 - 30 tahun

 

Ok.. Sekali lagi aku buka untuk hari ini ... sehingga jam 10 malam ni .. sekadar satu segmen ringkas untuk mereka yang ingin mengenali blogger blogger yang baru dalam dunia blog ini ..

Syarat ? Mereka yang dah join semalam , tak perlu join lagi.. anda hanya perlu 'lawat' mereka setelah senarai dinaikkan nanti.. ok ? Tak susah pon lebih lagi bagi mereka yang sedang boring .

Caranya ? Buat satu entri khas, tapi sebelum tu mintak korang undi aku di SINI .. Dah ? Ok .. jom mulakan ..

Jangan lupa.. khas untuk blogger yang berumur 15 - 30 tahun saja..

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG ..
  2. Tajuk : SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..
  3. Lengkapkan ayat ini .. DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA ... ( tidak lebih 100 patah perkataan )
  4. Siap ? tinggalkan url entri anda diruangan komen ini ...

Tutup , kul 10 malam ini ... Terima kasih ...

86 ulasan:

  1. alorhhh xleh join dah ;'(

    BalasPadam
  2. saya dah join semalam. tapi singgah2 lah teratak saya kengkawan:)

    BalasPadam
  3. hello ! ~

    http://thehavoc-hawiey.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  4. alaaaaaa br nk join lg hehe

    tau2 je kn

    BalasPadam
  5. umo Haris 14!!tak leh join lak~uwaaaaaa~

    BalasPadam
  6. http://ilovewriting-fazreen.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  7. join ni abg ben ;)

    http://syeerathegades.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  8. saya join..:). segan wohh

    http://semak-bagai.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  9. alaaaa. baru nak join lagi. hahaha.
    bijak abg ben ney. mesti ikot mcm seth. haha

    BalasPadam
  10. tak sabar mau jenguk2 lagi blogger hijau ni..hoho

    sila lah ke blog dang plak.. :)


    peace

    BalasPadam
  11. lam tak join segmen En.ben.Tak sempat!

    BalasPadam
  12. http://meyaemyliya.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  13. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    nak jugak :(

    BalasPadam
  14. eh...yg join smlm xleh da ek..tpi da wat da... lalala~

    BalasPadam
  15. joinnnnn

    http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  16. http://eiz1004.upprofits.com/saya-blogger-hijau-yang-cintakan-kehijauan-dunia/

    BalasPadam
  17. http://nabilasaat.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  18. Alamak!telebih umo laaa..hehehe..makcik tak dpt la join..=p

    BalasPadam
  19. alaaaa..bila tgok tang umo tuh,eksaited dah nk join..tapi ade lak ayat "Mereka yang dah join semalam , tak perlu join lagi.." huhuuu

    BalasPadam
  20. abg beng!

    sy join :)

    http://comeykiut.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  21. Abg Ben Awang join segmen kali ini hehe

    ni linknya
    http://goldazone86.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  22. saya sudah join , jangan lah malu2 nak singgah , buat macam blog sendiri ya xD

    http://herownsillylittleworld.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  23. dah join akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

    http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  24. http://titewtawan004.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-saya-blogger-hijau.html

    OKE..SAYE JOIN.. :D

    BalasPadam
  25. http://kieraomar.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    huaaaaaa. tenet lembap
    =,="

    BalasPadam
  26. dah join :)
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  27. http://adamnarzuan.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  28. dah join dah semalam.. hehehe

    tak ley join tuk kali kedua ker?? :p

    BalasPadam
  29. jemput singgah ke belog baby_wanie yerr...

    http://tayunkwanie.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  30. mahu join...

    http://umealong.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  31. http://ceritaizzatizakaria.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  32. ni wajib join, blog cheq kn hijau. hehe

    BalasPadam
  33. http://www.duniafaris.com/segmen/saya-blogger-hijau-yang-cintakan-kehijauan-dunia/

    BalasPadam
  34. http://asnizathefunky.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  35. rugi kalau ta join.. ni

    abg ben amek ni http://ikwanharis.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    hahah

    BalasPadam
  36. siap dah !

    http://momentsthatreplaced.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  37. azzah join jugak.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  38. http://shatpunya.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  39. dah join ~

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  40. http://diaridarihati.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  41. Yeay! Dly suda menjoinkan diri!

    http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/06/yeay-saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  42. dah join dah :)

    http://writetordib90.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  43. dah join =D

    http://shipofdream.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  44. HELLO

    HELLO ABANG BEN

    http://sukedukeblog.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    DO COME VISIT MY BLOG... =)

    BalasPadam
  45. nah abg ben. sy join! :)

    http://belognurulatiqah.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  46. WOoot, Woooot. Saya join. =)

    BalasPadam
  47. http://whyfarouk.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    ABANG BEN WAJIB SINGGAH! hehehe

    BalasPadam
  48. ayu nak joint jugak la....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  49. saya join ye =)

    http://oneaza.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  50. first time join~ wink3 >_<

    http://teamoer.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  51. http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    saya lagii .. hee harap BA tak bosan :)

    BalasPadam
  52. Akhirnya dapat juga join segmen abg Ben. Saya Join.

    http://sharifdez.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  53. join juga .. sila sila lah bertandang ke sini..TQ

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  54. http://deanchubby-teddybear.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BOLEYH X NIH ???

    BalasPadam
  55. salam... saya baru buat blog ni.. harap2 dapat mintak tunjuk ajar abg ben.. thanks yup..
    http://shilashamshila.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  56. Nenek join segmen cucu Ben :):):)

    http://neneksayha.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  57. miera pun join..

    http://mieraluve.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  58. http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  59. http://sumpahakucomel.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    dah join :)

    BalasPadam
  60. http://cerytara.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  61. saya join :]

    http://hujanmakinlebat.blogspot.com/?zx=5894c12a47f61bc2

    BalasPadam
  62. saya join . :]


    http://hujanmakinlebat.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  63. Asalamualaikum .

    http://kylabeboloyy.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  64. Hello,Lets think about life with Amin Abdullah.. ^^

    http://espada4amin.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  65. assalamualaikum
    salam keanlan semua...
    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  66. Baru siap...mohon keizinan untuk join..

    http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  67. masih baru dalam dunia blogger, mintak tunjuk ajar..

    http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  68. join.. ;)

    http://aizamia3.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  69. saya mahu join dan join dan ingin join dan seronok dapat join dan sila buat sya join. terime kasih.. hehe

    |
    |
    |
    |
    |
    V

    http://drabell.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  70. hye saya join..=)
    http://akusukajadiadik.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  71. kategori paling ramai ni.. tak leh join. terasa tua sgtlah pulak dah.

    BalasPadam
  72. join :)

    http://pesahabatanbulanbintang.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  73. http://udy7.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    okeh! kali ni harap sempat dgn GMT8+ malaysia! tenkiu bang ben. ngee.

    BalasPadam
  74. http://solomolo.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  75. schuha join! hehe
    http://schuchangokngek.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  76. tkah join...harap sempat lagi..hehe..

    http://sweetsour93.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  77. hope sempat~:)

    http://nureenina.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  78. adeehh..dah terlambat..myb nxt time

    BalasPadam
  79. Tak sempat join.. :(

    Baru balik dari berjimba jimba.. HEHE :D

    BalasPadam
  80. ciwitt .. saye join la tp lmbt sket !

    http://anonymouslystory.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  81. join lagi bro~ (^_^)

    http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  82. Nak join jugakkk..

    http://wanalovebabypink.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam
  83. *Mr Ej pon join jugak taw....(^_^)

    http://themrej.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI