Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 4 Jun 2011

Segmen : Blogger HIJAU .... 15 - 30 tahun

 

Ok.. Sekali lagi aku buka untuk hari ini ... sehingga jam 10 malam ni .. sekadar satu segmen ringkas untuk mereka yang ingin mengenali blogger blogger yang baru dalam dunia blog ini ..

Syarat ? Mereka yang dah join semalam , tak perlu join lagi.. anda hanya perlu 'lawat' mereka setelah senarai dinaikkan nanti.. ok ? Tak susah pon lebih lagi bagi mereka yang sedang boring .

Caranya ? Buat satu entri khas, tapi sebelum tu mintak korang undi aku di SINI .. Dah ? Ok .. jom mulakan ..

Jangan lupa.. khas untuk blogger yang berumur 15 - 30 tahun saja..

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG ..
  2. Tajuk : SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..
  3. Lengkapkan ayat ini .. DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA ... ( tidak lebih 100 patah perkataan )
  4. Siap ? tinggalkan url entri anda diruangan komen ini ...

Tutup , kul 10 malam ini ... Terima kasih ...

86 komen :

..gugu.. berkata... [Reply to comment]

alorhhh xleh join dah ;'(

EimaruSi|ence™ berkata... [Reply to comment]

saya dah join semalam. tapi singgah2 lah teratak saya kengkawan:)

h a w i e y ♥ :) berkata... [Reply to comment]

hello ! ~

http://thehavoc-hawiey.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

alaaaaaa br nk join lg hehe

tau2 je kn

Haris Kaito berkata... [Reply to comment]

umo Haris 14!!tak leh join lak~uwaaaaaa~

Fazreen Misbae berkata... [Reply to comment]

http://ilovewriting-fazreen.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

nurulsyaheera :) berkata... [Reply to comment]

join ni abg ben ;)

http://syeerathegades.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

piko berkata... [Reply to comment]

saya join..:). segan wohh

http://semak-bagai.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

i'm fateehaa berkata... [Reply to comment]

alaaaa. baru nak join lagi. hahaha.
bijak abg ben ney. mesti ikot mcm seth. haha

dang intan duka berkata... [Reply to comment]

tak sabar mau jenguk2 lagi blogger hijau ni..hoho

sila lah ke blog dang plak.. :)


peace

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

lam tak join segmen En.ben.Tak sempat!

meyaemyliya berkata... [Reply to comment]

http://meyaemyliya.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

nak jugak :(

shopping2u berkata... [Reply to comment]

eh...yg join smlm xleh da ek..tpi da wat da... lalala~

* Zaleta * berkata... [Reply to comment]

joinnnnn

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Fauzie Jasmani berkata... [Reply to comment]

http://eiz1004.upprofits.com/saya-blogger-hijau-yang-cintakan-kehijauan-dunia/

nabila saat berkata... [Reply to comment]

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

Alamak!telebih umo laaa..hehehe..makcik tak dpt la join..=p

Nenek Fasola berkata... [Reply to comment]

alaaaa..bila tgok tang umo tuh,eksaited dah nk join..tapi ade lak ayat "Mereka yang dah join semalam , tak perlu join lagi.." huhuuu

SYAFIQAHSALEH berkata... [Reply to comment]

abg beng!

sy join :)

http://comeykiut.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

Abg Ben Awang join segmen kali ini hehe

ni linknya
http://goldazone86.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

FatimahZahra berkata... [Reply to comment]

saya sudah join , jangan lah malu2 nak singgah , buat macam blog sendiri ya xD

http://herownsillylittleworld.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

ShariFah Ashikin berkata... [Reply to comment]

dah join akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

sweet_sour berkata... [Reply to comment]

http://titewtawan004.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-saya-blogger-hijau.html

OKE..SAYE JOIN.. :D

Raja Syakirah berkata... [Reply to comment]

http://kieraomar.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

huaaaaaa. tenet lembap
=,="

cik aima berkata... [Reply to comment]

dah join :)
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Adam Narzuan berkata... [Reply to comment]

http://adamnarzuan.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Siti Suriani berkata... [Reply to comment]

dah join dah semalam.. hehehe

tak ley join tuk kali kedua ker?? :p

baby_wanie berkata... [Reply to comment]

jemput singgah ke belog baby_wanie yerr...

http://tayunkwanie.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Atiqah Sa'ahiry berkata... [Reply to comment]

mahu join...

http://umealong.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

nur izzati zakaria berkata... [Reply to comment]

http://ceritaizzatizakaria.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

hehe xle join da :)

FasiHaH SupiaN berkata... [Reply to comment]

ni wajib join, blog cheq kn hijau. hehe

Faris Adli berkata... [Reply to comment]

http://www.duniafaris.com/segmen/saya-blogger-hijau-yang-cintakan-kehijauan-dunia/

yatie Awang berkata... [Reply to comment]

takleh join, dah terlebih

KakaKikiKuku berkata... [Reply to comment]

http://asnizathefunky.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

ikhwan berkata... [Reply to comment]

rugi kalau ta join.. ni

abg ben amek ni http://ikwanharis.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

hahah

Hafiza Ishak berkata... [Reply to comment]

siap dah !

http://momentsthatreplaced.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Azzah berkata... [Reply to comment]

azzah join jugak.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

shat berkata... [Reply to comment]

http://shatpunya.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Nienyz Ayub berkata... [Reply to comment]

dah join ~

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

syed amirul berkata... [Reply to comment]

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Mizz D O L L Y berkata... [Reply to comment]

Yeay! Dly suda menjoinkan diri!

http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/06/yeay-saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Nurul Adibah berkata... [Reply to comment]

dah join dah :)

http://writetordib90.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

MiSs F.A berkata... [Reply to comment]

dah join =D

http://shipofdream.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

anem ahia berkata... [Reply to comment]

HELLO

HELLO ABANG BEN

http://sukedukeblog.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

DO COME VISIT MY BLOG... =)

nurul_atiqah berkata... [Reply to comment]

nah abg ben. sy join! :)

http://belognurulatiqah.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Mrs. Farhan berkata... [Reply to comment]

WOoot, Woooot. Saya join. =)

Why Farouk berkata... [Reply to comment]

http://whyfarouk.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

ABANG BEN WAJIB SINGGAH! hehehe

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

ayu nak joint jugak la....

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

mrs redzuan berkata... [Reply to comment]

saya join ye =)

http://oneaza.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

EiZaRaZiErYa berkata... [Reply to comment]

first time join~ wink3 >_<

http://teamoer.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

raje carl berkata... [Reply to comment]

http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

saya lagii .. hee harap BA tak bosan :)

Sharif Dez berkata... [Reply to comment]

Akhirnya dapat juga join segmen abg Ben. Saya Join.

http://sharifdez.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

join juga .. sila sila lah bertandang ke sini..TQ

http://oneohwan.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

misz-maya berkata... [Reply to comment]

http://deanchubby-teddybear.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

BOLEYH X NIH ???

Shila berkata... [Reply to comment]

salam... saya baru buat blog ni.. harap2 dapat mintak tunjuk ajar abg ben.. thanks yup..
http://shilashamshila.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

NeNeK sAyHa berkata... [Reply to comment]

Nenek join segmen cucu Ben :):):)

http://neneksayha.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

MiSs MieRa ♥ berkata... [Reply to comment]

miera pun join..

http://mieraluve.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Mrs. Farhan berkata... [Reply to comment]

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Nasyita Kamal. berkata... [Reply to comment]

http://sumpahakucomel.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

dah join :)

Clara berkata... [Reply to comment]

http://cerytara.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

diana illyana berkata... [Reply to comment]

saya join :]

http://hujanmakinlebat.blogspot.com/?zx=5894c12a47f61bc2

diana illyana berkata... [Reply to comment]

saya join . :]


http://hujanmakinlebat.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Kyla Bebo Loyy berkata... [Reply to comment]

Asalamualaikum .

http://kylabeboloyy.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Muhammad Amin Abdullah berkata... [Reply to comment]

Hello,Lets think about life with Amin Abdullah.. ^^

http://espada4amin.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum
salam keanlan semua...
http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

ZIPPO MILLER berkata... [Reply to comment]

Baru siap...mohon keizinan untuk join..

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

i'm ashafanie berkata... [Reply to comment]

masih baru dalam dunia blogger, mintak tunjuk ajar..

http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

join.. ;)

http://aizamia3.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Nad Fieya D'rabell berkata... [Reply to comment]

saya mahu join dan join dan ingin join dan seronok dapat join dan sila buat sya join. terime kasih.. hehe

|
|
|
|
|
V

http://drabell.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

fana berkata... [Reply to comment]

hye saya join..=)
http://akusukajadiadik.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

kategori paling ramai ni.. tak leh join. terasa tua sgtlah pulak dah.

Si Rabun berkata... [Reply to comment]

join :)

http://pesahabatanbulanbintang.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Udy berkata... [Reply to comment]

http://udy7.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

okeh! kali ni harap sempat dgn GMT8+ malaysia! tenkiu bang ben. ngee.

solomolo berkata... [Reply to comment]

http://solomolo.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

SchuHazwan :) berkata... [Reply to comment]

schuha join! hehe
http://schuchangokngek.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

tkah join...harap sempat lagi..hehe..

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
argh!!
baru dapat online. hehe~
join~

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA

nureenina berkata... [Reply to comment]

hope sempat~:)

http://nureenina.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

zety madu berkata... [Reply to comment]

adeehh..dah terlambat..myb nxt time

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

Tak sempat join.. :(

Baru balik dari berjimba jimba.. HEHE :D

anOnymOus~ berkata... [Reply to comment]

ciwitt .. saye join la tp lmbt sket !

http://anonymouslystory.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Mr iZzo (^^,) berkata... [Reply to comment]

join lagi bro~ (^_^)

http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

♥ this is story of a girl ♥ berkata... [Reply to comment]

Nak join jugakkk..

http://wanalovebabypink.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

~ Mr Ej ~ berkata... [Reply to comment]

*Mr Ej pon join jugak taw....(^_^)

http://themrej.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-hijau-yang-cintakan.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI