Jumaat, 24 Jun 2011

Segmen KHAS : BILA SI SUAMI BERBLOG.. SI ISTERI ?

 

Khas buat lelaki bergelar bapa / suami saja .. perempuan dan lelaki yang belum kawin , tak leh join .. tunggu giliran korang lak.. Korang cuma masuk n baca je apa isi kandungannya ..

Ok...cam biasa ... buat entri .. dan segmen ni akan ditutup pada kul 10 malam ni yer.. Semua entri akan di senaraikan di SINI .. Haaa... pastinya ada cerita tersendiri ..

Berminat ? Sekali lagi... khas buat lelaki yang dah berkahwin saja .. Esok baru turn perempuan .. kemudian , anak anaknya .. hehehe... ok ? Jangan menyamar lak.. adeh..

Jom...

  1. Buat satu entri .. letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk BILA SI SUAMI BERBLOG.. SI ISTERI ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Apa yang si suami kena tulis ? cuba ceritakan bagaimana anda meluangkan masa di rumah .. Yelah , camana nak habiskan masa dengan anak anak , isteri pastu blog .. Haaa.. ada kawan kawan nak tau tuuu... hehehe.. Pastu , si isteri tak marah atau tak kisah ke ? Camana anda leh 'jinak'kan jelingan si isteri tu.. haaaa.. hehehe..
  4. Siap ? Yearghh... sila tinggalkan url entri anda di ruang komen ini ...

Sekali lagi.. tutup kul 10 malam ...

36 komen :

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Zuhdi Freak berkata... [Reply to comment]

alamak.. x leh join la plak..

Azzah berkata... [Reply to comment]

tak sabar tunggu turn isteri..:)

kemboja berkata... [Reply to comment]

adeh.. my mrH takda blog.. huhu nanti mrBen buat utk si isteri pula yer.. nanti sy join kalau sempat la.. heehe

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

alaa.. untuk suami ye.. nak tunggu untuk giliran mini plak hihi

Mr.Baiz berkata... [Reply to comment]

yang tak kawin lagi cam MR BAIZ ni camner?hukhuk..

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

huh.. sy xkawin lgi & sy bukan seorg suami / lelaki

Munna berkata... [Reply to comment]

tips jinakkan jelingan isteri? adehhh....^^
nak tunggu turn org bujang nih...

YanaMIB berkata... [Reply to comment]

hahaha xsbr nk tggu segmen utk isteri =P

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

adehhhhhh buat segmen bro .. cepattttt ps nak join nnih

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

ai yak..untuk yang dah berkahwin jer..:(

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

jgn lupa buat segmen:

bila si pekerja berblog.. si boss?

~syue~ berkata... [Reply to comment]

tgu turn org bujang~~~~~ yeahhh

*ujang kne join* kekeke

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]

alamak, tak perasan untuk suami sahaja.
bakal suami takleh ke?

slumberdek berkata... [Reply to comment]

menarik segmen ni....tapi slumberdek tak blh join.

mama shifa berkata... [Reply to comment]

suami mama xde blog
tp ada hati nak buat blog
katanya nak citer pasal zaman muda-muda dia
zaman mat rempit dan zaman kereta dia
hahaha ada ker org baca pasal masa lampau?

* Zaleta * berkata... [Reply to comment]

adehhh kena tunggu utk si isteri ler...asben ada blog tp x aktif....muahahaha

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

JOIN².....boleh ke?

Ums Niza berkata... [Reply to comment]

saya ikut....


http://kancil8349.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-suami-berblogsi.html

Amz CamPro berkata... [Reply to comment]

salam..aku nak join...http://amzcampro.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-blog-bila-si-suami-berblog.html

ady berkata... [Reply to comment]

join..

http://irrahady.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

Aki berkata... [Reply to comment]

nak tunggu turn orang bujang lak.. espesely yang keje tak tentu masa.. ^_^.v.. Hahaha.. ade gak isu nak dikarutkan oleh c Aki.. ^_^.v.. Wah..

selendang merah berkata... [Reply to comment]

alaaaaa..tak boleh join..jom kita baca nie...dsesiapa yang ada masa meh baca nie..hehe

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/gadis-tolong-lelaki.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

alamak..nk jwp apa ek..

Areliff berkata... [Reply to comment]

muda gi...lalalaaaa..gua nak tengok jawapan ujang muaheeeee..

salwaismail berkata... [Reply to comment]

yg tak kawin lg camne pulak?

http://salwaismail.blogspot.com

yangbaik berkata... [Reply to comment]

alamak!!... tak leh join la...
menyemak pulak kat sini

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

sikitnya yg join? haha..ke blogger dari golongan bapa yg tak ramai nie? hihihi :D

si cantik sally berkata... [Reply to comment]

ala..asal tuk yg da bekahwen jek..yg bakal nak kawen x leh ke?? sedeh..ngah xcited ni join segmen..

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

segment utk student U n skolah...bila berblg,mcm mane ngn segala kerja umah n asgnmnt siap???

Marina berkata... [Reply to comment]

tak sabar menunggu depan monitor

PapaMacho berkata... [Reply to comment]

Hmm.. Papa pun nak join jugak walaupun lambat sikit... =)


http://papamacho.blogspot.com/2011/06/segmen-ba-bila-si-suami-berblog-si.html

anakmuda berkata... [Reply to comment]

wahhh, tak sangka para suami pun pandai berblog. ngat kan budak2 muda ja.. :)

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Join....Yeah!! Kompem dapat entri pilihan nih...hahaha

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

Norhisham Nordin berkata... [Reply to comment]

first time join segmen ko ni... silakan lah baca... hehe...

http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-suami-berblog-si.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

se sempoi yg boleh...


hayati isi tersirat...


takda bgjwpn terus..hee


http://azfar9897.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI