Segmen KHAS : BILA SI SUAMI BERBLOG.. SI ISTERI ?

 

Khas buat lelaki bergelar bapa / suami saja .. perempuan dan lelaki yang belum kawin , tak leh join .. tunggu giliran korang lak.. Korang cuma masuk n baca je apa isi kandungannya ..

Ok...cam biasa ... buat entri .. dan segmen ni akan ditutup pada kul 10 malam ni yer.. Semua entri akan di senaraikan di SINI .. Haaa... pastinya ada cerita tersendiri ..

Berminat ? Sekali lagi... khas buat lelaki yang dah berkahwin saja .. Esok baru turn perempuan .. kemudian , anak anaknya .. hehehe... ok ? Jangan menyamar lak.. adeh..

Jom...

  1. Buat satu entri .. letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk BILA SI SUAMI BERBLOG.. SI ISTERI ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Apa yang si suami kena tulis ? cuba ceritakan bagaimana anda meluangkan masa di rumah .. Yelah , camana nak habiskan masa dengan anak anak , isteri pastu blog .. Haaa.. ada kawan kawan nak tau tuuu... hehehe.. Pastu , si isteri tak marah atau tak kisah ke ? Camana anda leh 'jinak'kan jelingan si isteri tu.. haaaa.. hehehe..
  4. Siap ? Yearghh... sila tinggalkan url entri anda di ruang komen ini ...

Sekali lagi.. tutup kul 10 malam ...

36 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. alamak.. x leh join la plak..

    BalasPadam
  3. tak sabar tunggu turn isteri..:)

    BalasPadam
  4. adeh.. my mrH takda blog.. huhu nanti mrBen buat utk si isteri pula yer.. nanti sy join kalau sempat la.. heehe

    BalasPadam
  5. alaa.. untuk suami ye.. nak tunggu untuk giliran mini plak hihi

    BalasPadam
  6. yang tak kawin lagi cam MR BAIZ ni camner?hukhuk..

    BalasPadam
  7. huh.. sy xkawin lgi & sy bukan seorg suami / lelaki

    BalasPadam
  8. tips jinakkan jelingan isteri? adehhh....^^
    nak tunggu turn org bujang nih...

    BalasPadam
  9. hahaha xsbr nk tggu segmen utk isteri =P

    BalasPadam
  10. adehhhhhh buat segmen bro .. cepattttt ps nak join nnih

    BalasPadam
  11. ai yak..untuk yang dah berkahwin jer..:(

    BalasPadam
  12. jgn lupa buat segmen:

    bila si pekerja berblog.. si boss?

    BalasPadam
  13. tgu turn org bujang~~~~~ yeahhh

    *ujang kne join* kekeke

    BalasPadam
  14. alamak, tak perasan untuk suami sahaja.
    bakal suami takleh ke?

    BalasPadam
  15. menarik segmen ni....tapi slumberdek tak blh join.

    BalasPadam
  16. suami mama xde blog
    tp ada hati nak buat blog
    katanya nak citer pasal zaman muda-muda dia
    zaman mat rempit dan zaman kereta dia
    hahaha ada ker org baca pasal masa lampau?

    BalasPadam
  17. adehhh kena tunggu utk si isteri ler...asben ada blog tp x aktif....muahahaha

    BalasPadam
  18. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

    JOIN².....boleh ke?

    BalasPadam
  19. saya ikut....


    http://kancil8349.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-suami-berblogsi.html

    BalasPadam
  20. salam..aku nak join...http://amzcampro.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-blog-bila-si-suami-berblog.html

    BalasPadam
  21. join..

    http://irrahady.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

    BalasPadam
  22. nak tunggu turn orang bujang lak.. espesely yang keje tak tentu masa.. ^_^.v.. Hahaha.. ade gak isu nak dikarutkan oleh c Aki.. ^_^.v.. Wah..

    BalasPadam
  23. alaaaaa..tak boleh join..jom kita baca nie...dsesiapa yang ada masa meh baca nie..hehe

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/gadis-tolong-lelaki.html

    BalasPadam
  24. muda gi...lalalaaaa..gua nak tengok jawapan ujang muaheeeee..

    BalasPadam
  25. alamak!!... tak leh join la...
    menyemak pulak kat sini

    BalasPadam
  26. sikitnya yg join? haha..ke blogger dari golongan bapa yg tak ramai nie? hihihi :D

    BalasPadam
  27. ala..asal tuk yg da bekahwen jek..yg bakal nak kawen x leh ke?? sedeh..ngah xcited ni join segmen..

    BalasPadam
  28. segment utk student U n skolah...bila berblg,mcm mane ngn segala kerja umah n asgnmnt siap???

    BalasPadam
  29. tak sabar menunggu depan monitor

    BalasPadam
  30. Hmm.. Papa pun nak join jugak walaupun lambat sikit... =)


    http://papamacho.blogspot.com/2011/06/segmen-ba-bila-si-suami-berblog-si.html

    BalasPadam
  31. wahhh, tak sangka para suami pun pandai berblog. ngat kan budak2 muda ja.. :)

    BalasPadam
  32. Join....Yeah!! Kompem dapat entri pilihan nih...hahaha

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

    BalasPadam
  33. first time join segmen ko ni... silakan lah baca... hehe...

    http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-suami-berblog-si.html

    BalasPadam
  34. se sempoi yg boleh...


    hayati isi tersirat...


    takda bgjwpn terus..hee


    http://azfar9897.blogspot.com/2011/06/bila-si-suami-berblog-si-isteri.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009