Ahad, 19 Jun 2011

SEGMEN KHAS HARI BAPA

 

Sapa kata aku nak berenti buat SEGMEN ??

Satu segmen khas sempena HARI BAPA 2011 ... Terlebih dahulu , aku beritahu ... tiada penyenaraian url .. anak buah cuti .. hehehe... ok ok.. jom kita mula .. Bagi yang berminat saja ..

  1. Sila letak header BEN ASHAARI sebagai tanda ini SEGMEN BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : AYAH ,JASAMU  ABADI DI HATI INI .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila kongsikan bersama pembaca yang lain , bagaimana AYAH anda mendidik korang dari kecil hingga ke besar ... Apakah pengorbanan yang paling tidak dapat korang lupakan ..
  4. Ucapan khas buat AYAH ANDA dan semua AYAH di dalam dunia blog ini ..
  5. Siap ? tinggalkan link url entri korang di ruangan komen ini ..

Tutup ? Kul 10 malam ni ..

59 komen :

| Irfan Roslee | berkata... [Reply to comment]

so sad.
X dpt join segmen nie coz da buat entri hari bapa da.
Tp kalo bro ben ada masa, singgah la blog saya.

ahm-irfan.blogspot.com/2011/06/kisah-seorang-ayah.html

Nissa Jalaluddin berkata... [Reply to comment]

yeay!!!hehe...abg ben best. pedulikan kata pendengki itu!ceh ceh...hehe

Ana Montana berkata... [Reply to comment]

http://white-plain-me.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html


join dah eh.. ;p

ZyraNia berkata... [Reply to comment]

Salam,singgah ye :)

http://miszbam2nia.blogspot.com/2011/06/abah-is-best.html







http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=zyrania89

nurul atiqah berkata... [Reply to comment]

http://rawkkstylo.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

POPO berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mama Amani berkata... [Reply to comment]

join to... sayang ayah ku

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

tak pernah buat luahan rasa tuk hari bapa! thanx abg ben bg peluang...

Iffah Afeefah berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

dah mula rindu ayah=(

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

fyna berkata... [Reply to comment]

fyna join..


http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html


abg ben jangan majok2..
wat je segmen.
bia sape yang tak suke tue naek muak n nyampah.
0_o

Gadis Pantai Timur berkata... [Reply to comment]

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-hari-bapa.html

DAH JOIN..TERUSKAN WAT SEGMEN..abang ben..you is the great person..ikut je segala kat hati kita,jangan pedulikan orang lain..jangan mudah patah semangat..Abang Ben tetap paling hebat di mata saya..

pRiNCe berkata... [Reply to comment]

http://www.prince91.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

prince join ye abg ben..:)

cik kawaii berkata... [Reply to comment]

alaaa sedihnya..dah lama nak join segmen yang abg ben buat..tapi saya dah buat entry untuk hari bapa..huhu hmmm kalau free2 boleh la jenguk..

http://metheonlykawaii.blogspot.com/2011/06/seinfiniti-kasihsayang-buat-ayah.html

thanks :)

selendang merah berkata... [Reply to comment]

join juga..

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

join..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Sofea Lang berkata... [Reply to comment]

tak terfikir pula nak buat entri ni..
abg ben punya pasal...sy buat..

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Jahidih Saili berkata... [Reply to comment]

saya join:)

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

cucu umie berkata... [Reply to comment]

ayie join segmen nie..

http://azrinrahim.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

X.a.n.a berkata... [Reply to comment]

http://xanahanami.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-dihati-ini.html

wink =)

Areliff berkata... [Reply to comment]

join :) http://www.areliff.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

hajar berkata... [Reply to comment]

jom2 join....

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

"takde org lain yg boleh menggantikan abah dalam hidup aku. aku anak bongsu daripada empat adik beradik dan aku adalah perempuan tunggal. bila sebut sahaja bongsu, mesti org akan kata aku anak manja. tapi tidak, tekaan mereka itu meleset sama sekali. abah melayani kami adik beradik semua sama sahaja."


http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/abah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

A M E ! berkata... [Reply to comment]

maaf laa tak dapat nak join , ame dah pun buat entry mengenai hari bapa . tak pe , walaupun ame tak join , ame nak share my entry here . can i uncle ben ?

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/06/confess-246-my-status-as-anak-ikan.html

jemput laa singgah ya . :)

selamat hari bapa <3

SYARIFF HAIKAL berkata... [Reply to comment]

KERANA KAU SEORANG AYAH..JOIN SINI BRO..

http://jiwaseorangkulat.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

::نور فيلزاتي:: berkata... [Reply to comment]

join2!

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Amni berkata... [Reply to comment]

dah join jugak encik ben. apapun, tetap akan sokong encik ben!

http://mrsamirul.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

e'ka zulaikha berkata... [Reply to comment]

encik ben, jemput baca!

http://blackfipper.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-abah-jasamu-abadi-di.html

Nadzirah K. berkata... [Reply to comment]

Saya da join,senang2 la baca:)

http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

suriani azwan berkata... [Reply to comment]

selamat hari bapa? abg ben dh jd bapa ke blom? kita dh join...

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

syazrinakuya berkata... [Reply to comment]

memang nak buad entry untuk abah. thanx sebab buat segmen ini ^.^

http://kheeyutohid.blogspot.com/2011/06/segmen-ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

salam kunjungan abg ben...alfu syukran yer. http://sun3tpini.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Syazween Farisya Hasan berkata... [Reply to comment]

http://thefarisya.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

abang ben ! join ! :)

khunsuriyatit berkata... [Reply to comment]

Aku join skali Ben...sedih giler segmen ko kali nih...tanpa sedar airmataku mengalir...

http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-dihati-ini.html

NURUL SI PIPI TEMBAM berkata... [Reply to comment]

join segmen ni..

http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Eja GaNu berkata... [Reply to comment]

salam nk join gakk...p

http://ejahashim88.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

NURUL SI PIPI TEMBAM berkata... [Reply to comment]

http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

hajar berkata... [Reply to comment]

jom2 join

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Udy berkata... [Reply to comment]

bang ben .

saya join ye .

http://udy7.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-di-hati-ini.html

terima kaseh .

:)

Raja Syakirah berkata... [Reply to comment]

http://kieraomar.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Acik sayang Ayah.. Maafkan Acik, Ayah
='(

faraheleena berkata... [Reply to comment]

http://farelavender92.blogspot.com/2011/06/abah-sayasuperhero-saya.html

saye xjoin segmen abg ben,tpi ade entry untuk abah saye:)

SoLy SoLicious berkata... [Reply to comment]

tuk ayah tercinta

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

^^

nurul atikah berkata... [Reply to comment]

Saya join abang ! first time ni. jemput singgah ye ke blog tak seberapa saya.

SELAMAT HARI BAPA <3


http://eqakucinta.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Azzah berkata... [Reply to comment]

join jugak.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-di-hati-ini.html

norazizah berkata... [Reply to comment]

first time join :)


http://azijohan.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

cik gege berkata... [Reply to comment]

saya sayang apak saya.. ketegasannya menyebabkan saya menjadi seorang insan hari ini. tq APAK..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-di-hati-ini.html

angahIera berkata... [Reply to comment]

JOIN

http://angahiera87.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

i'm fateehaa berkata... [Reply to comment]

dengan ini, saya letak url sy. dah join. :)

http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

i'm fateehaa berkata... [Reply to comment]

dengan ini, saya letak url sy. dah join. :)

http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

bombay berkata... [Reply to comment]

join jugak..;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Euforia Is berkata... [Reply to comment]

http://euforiaticisme.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

sangat sedih hari bapa kali ini..

Lavender Lassie Roses berkata... [Reply to comment]

sudah join... :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

cik najihah berkata... [Reply to comment]

http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/ben-ashaaroi-ayah-jasamu-abadi-di-hati.html

Bayu Kenangan berkata... [Reply to comment]

saya join... marilah singgah jika sudi...

http://bayuk3nangan.blogspot.com/2011/06/segmen-ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Hannah berkata... [Reply to comment]

http://hannah-here.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Nissa Jalaluddin berkata... [Reply to comment]

datang balik...ni entri nya..

http://nissajalaluddin.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-lagi-ayah-jasamu.html

selamat hari ayah...!=)

misya mialen berkata... [Reply to comment]

sy org akhir hantar;(

http://bungasepet.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-tetap-abadi-dihati.html

Adzriel @ Liza AB berkata... [Reply to comment]

http://adzriel.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

azrijohan berkata... [Reply to comment]

i hope u dont mind:

http://pakaduk.blogspot.com/2011/06/dadyoure-everything-to-me.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI