SEGMEN KHAS HARI BAPA

 

Sapa kata aku nak berenti buat SEGMEN ??

Satu segmen khas sempena HARI BAPA 2011 ... Terlebih dahulu , aku beritahu ... tiada penyenaraian url .. anak buah cuti .. hehehe... ok ok.. jom kita mula .. Bagi yang berminat saja ..

  1. Sila letak header BEN ASHAARI sebagai tanda ini SEGMEN BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : AYAH ,JASAMU  ABADI DI HATI INI .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila kongsikan bersama pembaca yang lain , bagaimana AYAH anda mendidik korang dari kecil hingga ke besar ... Apakah pengorbanan yang paling tidak dapat korang lupakan ..
  4. Ucapan khas buat AYAH ANDA dan semua AYAH di dalam dunia blog ini ..
  5. Siap ? tinggalkan link url entri korang di ruangan komen ini ..

Tutup ? Kul 10 malam ni ..

59 ulasan:

  1. so sad.
    X dpt join segmen nie coz da buat entri hari bapa da.
    Tp kalo bro ben ada masa, singgah la blog saya.

    ahm-irfan.blogspot.com/2011/06/kisah-seorang-ayah.html

    BalasPadam
  2. yeay!!!hehe...abg ben best. pedulikan kata pendengki itu!ceh ceh...hehe

    BalasPadam
  3. http://white-plain-me.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html


    join dah eh.. ;p

    BalasPadam
  4. Salam,singgah ye :)

    http://miszbam2nia.blogspot.com/2011/06/abah-is-best.html







    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=zyrania89

    BalasPadam
  5. http://rawkkstylo.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. join to... sayang ayah ku

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    tak pernah buat luahan rasa tuk hari bapa! thanx abg ben bg peluang...

    BalasPadam
  8. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    dah mula rindu ayah=(

    BalasPadam
  9. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  10. fyna join..


    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html


    abg ben jangan majok2..
    wat je segmen.
    bia sape yang tak suke tue naek muak n nyampah.
    0_o

    BalasPadam
  11. http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-hari-bapa.html

    DAH JOIN..TERUSKAN WAT SEGMEN..abang ben..you is the great person..ikut je segala kat hati kita,jangan pedulikan orang lain..jangan mudah patah semangat..Abang Ben tetap paling hebat di mata saya..

    BalasPadam
  12. http://www.prince91.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    prince join ye abg ben..:)

    BalasPadam
  13. alaaa sedihnya..dah lama nak join segmen yang abg ben buat..tapi saya dah buat entry untuk hari bapa..huhu hmmm kalau free2 boleh la jenguk..

    http://metheonlykawaii.blogspot.com/2011/06/seinfiniti-kasihsayang-buat-ayah.html

    thanks :)

    BalasPadam
  14. join juga..

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  15. join..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  16. tak terfikir pula nak buat entri ni..
    abg ben punya pasal...sy buat..

    http://sofealang.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  17. saya join:)

    http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  18. ayie join segmen nie..

    http://azrinrahim.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  19. http://xanahanami.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-dihati-ini.html

    wink =)

    BalasPadam
  20. join :) http://www.areliff.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  21. jom2 join....

    http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  22. "takde org lain yg boleh menggantikan abah dalam hidup aku. aku anak bongsu daripada empat adik beradik dan aku adalah perempuan tunggal. bila sebut sahaja bongsu, mesti org akan kata aku anak manja. tapi tidak, tekaan mereka itu meleset sama sekali. abah melayani kami adik beradik semua sama sahaja."


    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/abah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  23. http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  24. maaf laa tak dapat nak join , ame dah pun buat entry mengenai hari bapa . tak pe , walaupun ame tak join , ame nak share my entry here . can i uncle ben ?

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/06/confess-246-my-status-as-anak-ikan.html

    jemput laa singgah ya . :)

    selamat hari bapa <3

    BalasPadam
  25. KERANA KAU SEORANG AYAH..JOIN SINI BRO..

    http://jiwaseorangkulat.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  26. join2!

    http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  27. dah join jugak encik ben. apapun, tetap akan sokong encik ben!

    http://mrsamirul.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  28. encik ben, jemput baca!

    http://blackfipper.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-abah-jasamu-abadi-di.html

    BalasPadam
  29. Saya da join,senang2 la baca:)

    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  30. selamat hari bapa? abg ben dh jd bapa ke blom? kita dh join...

    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  31. memang nak buad entry untuk abah. thanx sebab buat segmen ini ^.^

    http://kheeyutohid.blogspot.com/2011/06/segmen-ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  32. salam kunjungan abg ben...alfu syukran yer. http://sun3tpini.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  33. http://thefarisya.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    abang ben ! join ! :)

    BalasPadam
  34. Aku join skali Ben...sedih giler segmen ko kali nih...tanpa sedar airmataku mengalir...

    http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-dihati-ini.html

    BalasPadam
  35. join segmen ni..

    http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  36. salam nk join gakk...p

    http://ejahashim88.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  37. http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  38. jom2 join

    http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  39. bang ben .

    saya join ye .

    http://udy7.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-di-hati-ini.html

    terima kaseh .

    :)

    BalasPadam
  40. http://kieraomar.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    Acik sayang Ayah.. Maafkan Acik, Ayah
    ='(

    BalasPadam
  41. http://farelavender92.blogspot.com/2011/06/abah-sayasuperhero-saya.html

    saye xjoin segmen abg ben,tpi ade entry untuk abah saye:)

    BalasPadam
  42. tuk ayah tercinta

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    ^^

    BalasPadam
  43. Saya join abang ! first time ni. jemput singgah ye ke blog tak seberapa saya.

    SELAMAT HARI BAPA <3


    http://eqakucinta.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  44. join jugak.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  45. first time join :)


    http://azijohan.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  46. saya sayang apak saya.. ketegasannya menyebabkan saya menjadi seorang insan hari ini. tq APAK..

    http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/06/ayahjasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  47. JOIN

    http://angahiera87.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  48. dengan ini, saya letak url sy. dah join. :)

    http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  49. dengan ini, saya letak url sy. dah join. :)

    http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  50. join jugak..;)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  51. http://euforiaticisme.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    sangat sedih hari bapa kali ini..

    BalasPadam
  52. sudah join... :)
    http://lassierose.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  53. http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/ben-ashaaroi-ayah-jasamu-abadi-di-hati.html

    BalasPadam
  54. saya join... marilah singgah jika sudi...

    http://bayuk3nangan.blogspot.com/2011/06/segmen-ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  55. http://hannah-here.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  56. datang balik...ni entri nya..

    http://nissajalaluddin.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-lagi-ayah-jasamu.html

    selamat hari ayah...!=)

    BalasPadam
  57. sy org akhir hantar;(

    http://bungasepet.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-tetap-abadi-dihati.html

    BalasPadam
  58. http://adzriel.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

    BalasPadam
  59. i hope u dont mind:

    http://pakaduk.blogspot.com/2011/06/dadyoure-everything-to-me.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009