Ahad, 12 Jun 2011

Segmen : Andai aku ini jutawan ..Blogger ..

Ok .. dalam duk melepak kat RNR Temerloh ni.. aku terfikir nak buat satu segmen di samping korang boleh berjalan jalan ke blog rakan rakan dengan membaca entri yang mana tajuk entrinya adalah sama.. haaa.. dah leh geng dah kan ?

Satu segmen mudah je.. tapi aku mintak maaf awal awal ,tidak akan ada senarai blog .. segalanya korang kena tengok sendiri di ruang komen .. Tiada paksaan untuk join segmen ni ..

Berminat? ok... Sila buat satu entri ...

  1. Letak header Ben Ashaari Blog ..
  2. Tajuk : Andai aku ini jutawan .. Blogger dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila buat karangan tidak lebih 100 patah perkataan .. Apakah yang akan anda lakukan dengan dunia blogger di Malaysia ini sekiranya anda seorang jutawan !
  4. Siap ? Tinggalkan url entri anda beserta kata kata untuk menarik pembaca ke blog anda .. kenapa mereka patut baca entri ada itu ! hehehe .. promosi blog nih !

Tu jer .. Tutup , 10 malam ni.. Ingat .. tiada senarai blog akan dibuat yer ..

68 komen :

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

tiada senarai blog? ank buah cuti ke? :s

Maya Lisa berkata... [Reply to comment]

wuhuhuhuhuhuhu ^^ jutawannnnnn <3 !

genkconer berkata... [Reply to comment]

genk join

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

jom baca apa yang genk nak lalukan jika genk jadi jutawan,,pasti korang nak tahu kan,,huhuhu..

genkconer berkata... [Reply to comment]

genk join

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

jom baca apa yang genk nak lalukan jika genk jadi jutawan,,pasti korang nak tahu kan,,huhuhu..

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

pheww..boleh belikan abg ben sebijik kete kalo jutawan gini ! hahha meh baca entry saya !! :D

anismelon berkata... [Reply to comment]

anis join..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenandai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Atiqah Sa'ahiry berkata... [Reply to comment]

pls jangan klik link ini..ok..my ideas ne..weee

http://umealong.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Dzarief Zuhdi berkata... [Reply to comment]

Sayer join yer Abang Ben..
Pakat2 mai na.. Tinggalkan jejak kamoo.. Akan aku suroh detektif Conan jejak korang balik..haha



http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

syed amirul berkata... [Reply to comment]

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

saiazuan berkata... [Reply to comment]

Selamat pagi ben,

aq xpandai berkata-kata or memberi ayat2 manis untuk menarik pembaca ke blog aq, tapi apa yang aq tau is, aq tulis blog untuk share something ngan others, dan bercerta sedikit tentang diri aq..

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

azrijohan berkata... [Reply to comment]

biar saya senaraikan...nak jgk jd anak buah :)

selendang merah berkata... [Reply to comment]

sy join...abg ben kt RR temerloh?? dekat jew 2 dgn umh saya...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/segmenandai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

abg beng..semen ke segmen??:)

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

join..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

jom terjah MOON-KEY WORLD.. anda pasti akan pulang dgan kepuasan

amirah ahadar berkata... [Reply to comment]

ayat nak tarik korang?? ermm,,sape datang dapat..........( nak tahu datang r...XD )

http://amy467.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

Hackers berkata... [Reply to comment]

hackers nak buat kerja amal jika hackers bergelar jutawan..jom klik apa keje amal itu...

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger-segmen.html

shah berkata... [Reply to comment]

http://89shah.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

jom...simple je...otak aq beku pagi2 nih...

aein berkata... [Reply to comment]

nak tengok 5 perkara yang saya akan buat jika saya jutawan blogger, jangan lupa dtg blog saya..


http://aeinvircute.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-utawan-blogger.html

Surayah berkata... [Reply to comment]

saya join...kawan2 jom terjah blog saya....

http://mssurayah16.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Bro...Semen ke Segmen? he he he.... Takpe2...aku tolong bro..;)

efa nur berkata... [Reply to comment]

kepada semua blogger, jemput baca entri efa nie..jom tukar2 idea....hehehe :D


http://efagurlz.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html)

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.
Nadh join jugak..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/semen-andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

-saya akan hulurkan pada mereka yang memerlukan
-zakat tu.. sudah tentu, kan da kaya..

Honey Barney berkata... [Reply to comment]

meh join meh..best menjadi jutawan..ak tahu apa yang best, jejakkan diri anda di blog sini..hehehe

http://honeybarneyslife.blogspot.com/2011/06/andai-aku-jutawanblogger.html

Haris Kaito berkata... [Reply to comment]

Haris join!
http://www.benashaari.com/2011/06/semen-andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

JOM TERJAH SINI!!!

aienhashimm berkata... [Reply to comment]

first time mengeJOIN .

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

p/s :: kalo i JUTAWAN , i ta buadd kejeKEJE nie ,.
ahhaa .

peace !
:D

i'm fateehaa berkata... [Reply to comment]

dengan penuh semangat saya menjoinkan diri dalam segmen ney. hahaha

http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-aku-jurawanblogger.html

sape tak nak jadi jutawan kan kan. hehe

amirah ahadar berkata... [Reply to comment]

join ye AB..ayat nak tarik korang eyk??

sapa datang dapat.....jengjengjeng~~


http://amy467.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

amboi...buat apa lak kat temerloh.. kak liza baru balik dari jengka semalam.

Natasya Sharin berkata... [Reply to comment]

salam, meh meh singgah belog tasya :)

http://tasyatushi.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Haffiz MohdNoor berkata... [Reply to comment]

JOM sini.. bukan aku je jutawan dengan korang2 sekali jadi jutawan!! senang sikit nak kaw tim! haha

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa berkata... [Reply to comment]

wa selalu di dunia fantasi maya tapi tak pernah mimpi jadi jutawan blogger.. tapi wa joint juga, harap2 wa betul2 jadi jutawan..

http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-mimpi-jadi-jutawan-blogger.html

h[a]ni$ berkata... [Reply to comment]

http://hanisjoe.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

*klo sudi, visit my blog... salam perkenalan... :)

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

jangan baca...hahahaha

Mr.Baiz berkata... [Reply to comment]

hehe..dah join..selamat membaca kawan2..selamat kenal2 yer..

mas saari berkata... [Reply to comment]

hehehe...join jugak dgn angan2 sebagai jutawan blogger!

http://www.massaari.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

ala, terlambat la pulak!!!!.... terlambat tau. takpe, sat gi nak join!!!.. takde senarai pun xper...

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Entri siap tuan:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

A~ berkata... [Reply to comment]

hi ben. hopefully u dapat betulkan the ejaan segment kat post ni coz dlm english 'semen' tu maknanye air mani. takut2 budak2 yg masih belajar fikir bukan2.
:) p/s, takyah publish komen ni k. :D

khunsuriyatit berkata... [Reply to comment]

hikhikhik.....tu pun kalo aku kayalah kannnnn.....
jom..terjah sini..
http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaariandai-aku-jutawan.html

Miz eAn peaN berkata... [Reply to comment]

saya join lagi ^^

http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/06/andaikan-aku-ini-jutawan-blogger.html

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

hehehehehehe.. bukan selalu joint segmen berangan camni.. hahahaaha.. eiiiiii, malunyeee :D

jom bace n singggah!!.. surpriseee!!!!.. :D

'CikMimiEy' berkata... [Reply to comment]

join sini :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

aku nak ajak korang sumer beramal untuk mendapatkan hasanah (kebaikan) insyaAllah ~~

Muhamad Syafiq berkata... [Reply to comment]

i'm in! :D

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

yay!!!... da siap!!... nie URL saye.. jom singgah!!!... hehehehehehe :) ape yg puteri buat klu jadi jutawan eh????... segannnn... meh baca surprise!!!...

http://ainblogger.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

elis wanie berkata... [Reply to comment]

ada tak yang nak jadi macam aku bila aku jutawan wahahahah http://eliswanie.blogspot.com/2011_06_01_archive.html#2675493291058533296

Tea berkata... [Reply to comment]

tak kesah, tetap gegeh nk join jugak. :)

http://www.tehuzz.com/2011/06/andai-aku-ni-jutawan-blogger.html

NasZ berkata... [Reply to comment]

dah join dah abg ben..kepada rakan-rakan blogger, jom baca apa saya akan buat kalau saya jutawan blogger.

ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

hahhaa..haah la, baru perasan..SEMEN ke SEGMEN abg ben?? laju beno nak join sampai tak perasan td..haha :D

Подтверждаю berkata... [Reply to comment]

as salam..
join~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

dAk EyTy ThOmeL berkata... [Reply to comment]

semoga terhibur ye,,,cite yg tk seberapa nk ade heheehe

http://eyty-story.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-aku-ini-jutawanblogger.html

Pendamba Mawar berkata... [Reply to comment]

join http://pendambamawar.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger-pendamba.html haap terima

Pendamba Mawar berkata... [Reply to comment]

join
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger-pendamba.html harap terima

zaim mahfuz berkata... [Reply to comment]

>>USTAZ DONUT<<>>DONUT SEDAP DIMAKAN TAU<<

http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

>>TAJUK SEBENAR "PATUTNYA"<<>>ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER (VERSI USTAZDONUT TAMAK)<<

VERSI USTAZDONUT JAHAT "PREMIER VERSION"

hasyikin ismail berkata... [Reply to comment]

as join.. huhu.. kan best kalo jd kaya.... jutawan tu.. bukn jer dpat bangunan dunia blog malah dapat tolong org lain jugak..


http://askenzious.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

ok..sy sediakan ni utk smua, bukan ape..mungkin PA kpd BA ngah dating kot =P

jgn marah ye BA, bukan apa.. senang tuk sy terjah gk :)

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

salam semua.... sebelom esok kembali ke sekolah..maka..ayu nak joint segmen ni...hope lepas ni boleh joint lagi..kalu tak sibok yer...



http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

jom gi umrah muaheee.. :P
http://www.areliff.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

mane PA ben ashaari arini..mc ke? adeh susah benor plak den nak tengok satu2 blog

hitammanis berkata... [Reply to comment]

aku mmg suka berangan tapi angan2 nak jadi jutawan blogger, tak pernah la pulak. teruk ke tidak aku punya berangan silalah ke sini ye.....

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

hasyikin ismail berkata... [Reply to comment]

@Alya Esprézzo



kami nk jugak keta tuh..huhu..


join la kami k

http://askenzious.blogspot.com/

amiraliyana berkata... [Reply to comment]

meh sini tengok andai saya jadi jutawan... mantooppp! hehe


http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

LIST ADA DI BLOG WACANAKU...:)

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/06/list-peserta-segmen-andai-aku-ni.html

haha berkata... [Reply to comment]

ehhh nak duit tak ? haa nak laatuwww. meyhh jengah blog aku sat c(;

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

siti kektus berkata... [Reply to comment]

mari deakt mari rapat,
barang baik ada kat sini,
cewah~

http://sitikektus.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

jom2!!

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

jemput lah ke sini kalau sudi.. =)

Rahmad berkata... [Reply to comment]

join..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

aku la jutawan hahahahaah :)

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI