Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 20 Ogos 2011

Segmen Hujung Minggu : Blog diperlukan segera ..

 

Ehem.. segmen lagi ? Ada yang bertanya ' takde segmen ke ? ' Jadi aku buat satu .. Dan kali ni , segmen yang sangat mudah tapi aku rasa boleh memberi peluang mempromosi kepada blog yang menyertainya  ..

Terlebih dahulu , aku memerlukan seberapa banyak blog untuk menjaya segmen ini .. Apakah berbaloi ? Tak cuba tak tau kan ? Aku bukan Tuhan pon nak tau berbaloi ke tak .. Yang penting , kita cuba dulu ..

Okeh ..jom mulakan .. Hanya sampai pukul 2  petang ni saja ( 20 ogos 2011 ) . Pastu tutup dan mulakan segmen yang sebenarnya berdasarkan blog blog yang dikumpulkan ..

Berminat ? Jom buat entri ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA ..dan linkkan ke entri ini .
  3. Tinggalkn url entri korang di ruangan entri ini ..

209 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 209   Terbaru›   Baru»
Iffah Afeefah berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html

okeh join

!! YaNa YassiN !! berkata... [Reply to comment]

http://yanayassin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

W a n a Eiskay berkata... [Reply to comment]

Join!

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-belog-dengan-segera.html

eiyna zhafirah berkata... [Reply to comment]

join :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

toink2!! farah alias join. toink2!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Mak Dara menjuinkan diri..

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

elynn aiza ♥ berkata... [Reply to comment]

dah join ! :)

http://storyaizanursyazlien.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Amanina Nasuha berkata... [Reply to comment]

http://adramycien.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

mia amira berkata... [Reply to comment]

http://KisahHatiSiPenulis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

shiema sufian berkata... [Reply to comment]

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

hafizulhakim berkata... [Reply to comment]

join..

http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

miezah berkata... [Reply to comment]

http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Paris Hilton (xila) berkata... [Reply to comment]

jejoin....

http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

tq.

Bib Abdul Hamid berkata... [Reply to comment]

nak join jugak
http://www.bibabdulhamid.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Mira Marcello berkata... [Reply to comment]

dah join :)

http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

eju berkata... [Reply to comment]

http://mencaribelog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

roeza berkata... [Reply to comment]

join!

http://cari-itudanini-disanesini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Izzul Amir berkata... [Reply to comment]

join !

http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

hee

Ain Fadhilah berkata... [Reply to comment]

http://ainfadhilahblogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Ain join :)

saya cello191 berkata... [Reply to comment]

join..

http://cello191.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

cx's berkata... [Reply to comment]

http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Clara berkata... [Reply to comment]

http://cerytara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

K O R I E berkata... [Reply to comment]

korie join

http://pinkexia.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

sally wanny berkata... [Reply to comment]

http://ceriterasallywanny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html


dah join!!!

Kancil 8349 berkata... [Reply to comment]

kancil mendaftarkan diri

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-blog-diperlukan.html

*cik syu* berkata... [Reply to comment]

http://eurofea91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Ain SSB berkata... [Reply to comment]

Join :)

http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

bella_bumbum berkata... [Reply to comment]

join :)



http://felizbellover.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nurul atikah berkata... [Reply to comment]

YEAY. saya join
(;


http://eqakucinta.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

Lia-De-Pinky-Leo berkata... [Reply to comment]

join juga. :)


http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

wiwie sazali berkata... [Reply to comment]

http://say-it-freely.blogspot.com/2011/08/en-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

miErah halim berkata... [Reply to comment]

Pap Ben, saye join..

http://semangat10naga.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Flower Tower berkata... [Reply to comment]

http://wafaliyanarujhan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html joined!

si cantik sally berkata... [Reply to comment]

wajib join~~!!

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

terjah saye jom..

Athira Husna berkata... [Reply to comment]

http://tirana91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

ツlala genie IIღ berkata... [Reply to comment]

first time lala join segmen abg ben haha

http://ceritagenie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Alya Esprézzo™ berkata... [Reply to comment]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Amzar Syazani berkata... [Reply to comment]

joined !

http://diariamzar.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

ninie_azriena berkata... [Reply to comment]

ninie dah join =)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

ani_ina berkata... [Reply to comment]

first time join :)
http://penselpatah-1.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Scha Aryana berkata... [Reply to comment]

join!

http://anna-lifeiscun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Fahmi API berkata... [Reply to comment]

dah join

http://blogbebudakbiasa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Mish Apple berkata... [Reply to comment]

http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

ella berkata... [Reply to comment]

Join jugak! =)

http://belogella.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Rozita berkata... [Reply to comment]

saya sudah..

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

starheart berkata... [Reply to comment]

join ckit..^_^

http://starheartyuki.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Natasya Sharin berkata... [Reply to comment]

joiiiin !

http://tasyatushi.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

Zaidatulnajla Hamdi ;) berkata... [Reply to comment]

JOIN ! ;)

http://storiesofnajla.blogspot.com/2011/08/incit-ben-ashaari-nak-belog-dgn-segera.html

Green Apple berkata... [Reply to comment]

jon...

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

haha.. ben buat segmen mesti laju r, org join..sampai tak sempat aku nk join..
segmen yg aku buat .. ciput je org join..haha..
lawak r.. haha

FYA PELANG! berkata... [Reply to comment]

done !


http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

~AmyLiana86~ berkata... [Reply to comment]

amy join..

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

yqnq ellyana berkata... [Reply to comment]

join sekali

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Muslimah Optimis berkata... [Reply to comment]

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

syerz eyryn berkata... [Reply to comment]

ryn joint. .

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

amri berkata... [Reply to comment]

Salam abg ben..saya dah join

http://amri-lawak-kelakar.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

fyqabellika berkata... [Reply to comment]

join sokmo dehh.. :)

http://fyqabellika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Norsa'adah Ahmad berkata... [Reply to comment]

http://mindasegarku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

dah siap :)

Munna berkata... [Reply to comment]

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

.*.WiE.*. berkata... [Reply to comment]

http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

Arul berkata... [Reply to comment]

Dengan Slumbernyee sy join!

http://arulslumber.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Orang biasa berkata... [Reply to comment]

first time join...

http://itudaninipelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

mindaKhayaLan berkata... [Reply to comment]

join...............

http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

al_hakim berkata... [Reply to comment]

join bro!

http://pilhanhati.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Oshin berkata... [Reply to comment]

join

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.

Nak jugakkk..

http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

mursyid diey berkata... [Reply to comment]

join!!...

http://dzuandiey.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nur Eyda berkata... [Reply to comment]

saya join!

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nana89 berkata... [Reply to comment]

join gak..

http://theblackred.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-belog-dgn-segera.html

tepat pukul 12.40 pg..hahaha

Miss Nadya berkata... [Reply to comment]

nad join..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

udin berkata... [Reply to comment]

mai nak join sekaki.. hehehe.. ;)

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Atiqah Wadiah berkata... [Reply to comment]

join~

http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Mr.B[e]ave[R] berkata... [Reply to comment]

yes...saye join mee segera..eh,blog diperlukan segera...

http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Ed Faris berkata... [Reply to comment]

http://ed-faris.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

join

Anis Athia berkata... [Reply to comment]

anis join!

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/en-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Shorim Kasih berkata... [Reply to comment]

salam..

nak join..

http://syariat-kasih.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

missina berkata... [Reply to comment]

join gk,,

http://missina08.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nana Ichigo berkata... [Reply to comment]

http://ernamorgan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html




join :)

cik sakura berkata... [Reply to comment]

join jugak..

http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

eusaida_eda berkata... [Reply to comment]

join :)

http://eusaida.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

sRie aRTy ! berkata... [Reply to comment]

http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
saya join !

prince milo aka zul berkata... [Reply to comment]

dah join!! :)//...wink wink

http://azizolhanafi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

PaK PiS berkata... [Reply to comment]

http://taugehberasap.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

http://www.sunahsukasakura.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html

Alisya berkata... [Reply to comment]

salam..alisya join..

http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

- abdul hadi abdul muti - berkata... [Reply to comment]

wohoo!! dah join!!

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segerakora.html

IkmalHisyam berkata... [Reply to comment]

join gak...

http://ikmalhisyam-myworld.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

aLya berkata... [Reply to comment]

joined!!!

http://alyasyaqiera.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

DaToK jUniOr berkata... [Reply to comment]

http://datokkaledjunior.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

SAYA PON NAK JOINNNN!!!

Anis Adila Aris berkata... [Reply to comment]

http://akuqute.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

! ❤ PINKaholicx ❤ ! berkata... [Reply to comment]

DONE JOIN !!

http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Run Away berkata... [Reply to comment]

http://run-awayy2112.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

faridah nazurah berkata... [Reply to comment]

nak join jugak,,

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Ahmad Ismi berkata... [Reply to comment]

salam..saya follow awak and terus join segmen ni ^^V

http://egyptdzulkarnain.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s berkata... [Reply to comment]

join ~


http://gadisnotapelekat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dgn-segera.html

Aida Azryn berkata... [Reply to comment]

aida join! ;)
http://www.aidaazryn.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

mr Flux berkata... [Reply to comment]

http://allaboutflux.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

INTAN berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum wbt... saya join!

http://intanbesh.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

EjAt_mU89 berkata... [Reply to comment]

join
http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

mimiey berkata... [Reply to comment]

http://mimieypunyacerita.blogspot.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html

H.J berkata... [Reply to comment]

http://ubibadok.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

saya join abang ben

maszull berkata... [Reply to comment]

salam..jom join...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Run Away berkata... [Reply to comment]

http://run-awayy2112.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html (sory kalau terpost 2x)

Mazri Khairil Mazri berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Syafiqa berkata... [Reply to comment]

Noted :D done

http://syafiqasmart.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Tapi abaikan tarikh blog, 19 August, sbb dia mmg macam tu, kalau tulis 20, nanti esok baru dia publish :P

cik kawaii berkata... [Reply to comment]

nak join :)

http://metheonlykawaii.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Jaja Azmi berkata... [Reply to comment]

sudah join!
http://jajaazmi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

-syira- berkata... [Reply to comment]

join...:)

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nurul Mazni berkata... [Reply to comment]

nak join jugak.. dah lama sangat tak join.. ni link entry

http://littlelovealways.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nur Fateha berkata... [Reply to comment]

http://fatehaasmuni-steps.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

zaty join..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

SoLy SoLicious berkata... [Reply to comment]

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nurul harnani berkata... [Reply to comment]

AS salam.. nanie join utk kali ke4..
Alhamdulillah dgn segmen abg ben, nanie da mula minat berblogging..

thanks abg ben..

ini link nanie..

http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

azzaharul azem berkata... [Reply to comment]

join!!!

http://azzaharulpreciouslife.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

lisa lis berkata... [Reply to comment]

salam...

hasihh..lmbat tul la aku join...

abg ben sy joinnnnnnnnnnnnnnnnn~

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

key_taemin berkata... [Reply to comment]

salam...
wawa join..:)



http://purplewarnaku.blogspot.com/2011/08/segmenben-ashaari-nak-blog-dengan.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. atia join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

zerous.vortex berkata... [Reply to comment]

Mesti diwar-warkan ni...hehe


http://www.zerousvortex.com/2011/08/peluang-untuk-blogger-top-blogger-ben.html

Bintu Zainal berkata... [Reply to comment]

http://qwertyuiop-dan-tangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nak joinn

Nadzirah K. berkata... [Reply to comment]

join:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nana berkata... [Reply to comment]

nak join !

http://nanaluciana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Myza Raihan ♥ berkata... [Reply to comment]

http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

adiba ramli berkata... [Reply to comment]

http://bclakadiba.blogspot.com/2011/08/abg-ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Positif_Man83 berkata... [Reply to comment]

http://kamera-jamil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nak Cuba Join

Positif_Man83 berkata... [Reply to comment]

http://kamera-jamil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nak Join Jugak

Yeen Sam berkata... [Reply to comment]

Segmen yang mudah dan tak mengusutkan kepala . Huhu , sudah join abang ben :)



http://yinshirin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

saya nak join jugak..hehe

http://www.rafinamimi.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Syahir Ramli berkata... [Reply to comment]

join :)

http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

el-janna berkata... [Reply to comment]

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nak join^^

norhatizahmohamed berkata... [Reply to comment]

salam :]

join jugak!

http://saya2105.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

saya afiqah laa (: berkata... [Reply to comment]

yeah!!for the first time :))

this my link~


http://ruanguntukcahayasahaja.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Anith Hanisah berkata... [Reply to comment]

http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

AzahraGamalAbdulNasir berkata... [Reply to comment]

nak join jugak

http://gamalsdaughter.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

HamdanSyakirin berkata... [Reply to comment]

http://hamdanispe.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Join :)

Nalisa Syahira berkata... [Reply to comment]

http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nur amalina athman berkata... [Reply to comment]

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

♥ Frau Reen ♥ berkata... [Reply to comment]

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/08/segmen-hujung-minggublog-diperlukan.html

join!

raje carl berkata... [Reply to comment]

http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

rase lapar pulak ~ HAHA

alepridz berkata... [Reply to comment]

saya join yer BRO BEN..

http://www.alepridz.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

dah join! buktinya ada di bwh:-

http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

izzah zubir berkata... [Reply to comment]

join sudah. walau tenet ni tenat .gua masih semangat nak join segmen



http://whatwondersme.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

zi3y berkata... [Reply to comment]

http://dearziey.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

wawa berkata... [Reply to comment]

budak baru nk ber blog join bole ??
http://belogwawalalola.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Fad berkata... [Reply to comment]

dah lambat..xbestnya...tidola tadi..hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Wan Aishah Fariha berkata... [Reply to comment]

http://sayafariha.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Fad berkata... [Reply to comment]

dah lambat..xbestnya...tidola tadi..hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

izatty fatihah berkata... [Reply to comment]

join jugak :)

Ben Ashaari Nak Blog Dengan Segera

padlie berkata... [Reply to comment]

http://www.ceritasipadlie.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

farhana aka isteri fakri berkata... [Reply to comment]

join juga

http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-blog-di-perlukan-segera.html

Twilleries berkata... [Reply to comment]

masuk juga.. http://twilleries.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Anna Hanna berkata... [Reply to comment]

http://adajariadaentry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Shiro Petta Petto berkata... [Reply to comment]

hai hai hai...

http://shirolalala.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

yayalicious berkata... [Reply to comment]

http://sweetyayalicious.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

anis.farhana berkata... [Reply to comment]

fuhhh nasib baik sempat ^^

http://anisfarhanaaliman.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

mary ann ;) berkata... [Reply to comment]

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-belog-dengan-segera.html

AwaK & KiTe berkata... [Reply to comment]

http://salsharudin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

Afif join yer..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nIeZa_sYid berkata... [Reply to comment]

http://workaholic46.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

faridah eizzati berkata... [Reply to comment]

join sini :)

http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

RATU QASEH SAIFUDIN berkata... [Reply to comment]

join..=)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

♥ MS ♥ berkata... [Reply to comment]

http://akumoyslumber.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Oh Oeya berkata... [Reply to comment]

http://ohoeya858.blogspot.com/
http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

AzatLazat berkata... [Reply to comment]

http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

FatihaMedan berkata... [Reply to comment]

http://tulisbanyaklagi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

JOIN SEGMEN BEN ASHAARI LAGI :)

Ucu Faridah berkata... [Reply to comment]

http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

aulia suri berkata... [Reply to comment]

joinn

http://auliasurihani.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Mieya Atiera berkata... [Reply to comment]

mieya juin

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera_8638.html

A.I.N.S.Y.A.H berkata... [Reply to comment]

saye pun! ;)

http://queeninthecastle.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Cik Nani Noraini berkata... [Reply to comment]

http://chantekmath.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

blog saya! :)

Dang Intan Duka berkata... [Reply to comment]

NASIB BAIK SEMPAT JOIN..

http://didazmanje.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html


peace

Acik berkata... [Reply to comment]

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

dah join..


http://salimharmanain.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

aii si colourfulroses berkata... [Reply to comment]

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Noor Hafirdaus berkata... [Reply to comment]

http://myfoodathome.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

join jugak

miss Hk berkata... [Reply to comment]

sy join ! :D

http://nednadrah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

::Miss Hearty:: berkata... [Reply to comment]

join ^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

pinky_liscious berkata... [Reply to comment]

sempat kot eh....

http://wagurlz89.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

apisv2 berkata... [Reply to comment]

http://www.apisv2.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

cik amira hil berkata... [Reply to comment]

JOIN

http://cikamirahil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

:)

Shuhaida Subri berkata... [Reply to comment]

join gak la...

http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

FareezVanFillers berkata... [Reply to comment]

hhehehehe lambat sket bukak blog..hehehe bukak je tros join..hehehe

http://fareezvanfillers.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

nur aqilah berkata... [Reply to comment]

join
http://revenger91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nuur mutiara berkata... [Reply to comment]

http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Nuur mutiara berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NurulAtiqah berkata... [Reply to comment]

http://natiqahibrahim.blogspot.com

miss inna berkata... [Reply to comment]

inna da join...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

Cik Ct berkata... [Reply to comment]

http://cytyfyfy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

HairiAks berkata... [Reply to comment]

http://hairiaks.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

saya nak join... :)

Kakkoii berkata... [Reply to comment]

http://kakkoii-me.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

sempat lagi kan? baru 1.57 ptg ahaha

Wannie Ariffin berkata... [Reply to comment]

dah join


http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

inilah aku berkata... [Reply to comment]

alamak.. lagi 2 minit kol 2... leh tunggu tak bro... nak jugak

Aisyah Jalil berkata... [Reply to comment]

http://wwwaisyahjalil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

:)

inilah aku berkata... [Reply to comment]

Sorry bro terlewat sikit... baru jer tahu nie... harap di terimalah yer..

http://kurasakukata.blogspot.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

Syarifah Maryam Salsabila berkata... [Reply to comment]

Salam..boleh join x..lambat sikit..baru je baca pasal ni..hope diterima..terima kasih abg Ben :)

http://bombasticpage.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

eva_evo berkata... [Reply to comment]

loo..cmne leh miss nih..huhu

Mizfantagiro berkata... [Reply to comment]

Dh lewat..tapi mintak2 sempat ;)

http://dismybelog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

AlzURa berkata... [Reply to comment]

http://ixoora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html


FIRST TIME BUKAK BLOG NIE..TETIBE NK JOIN..TP TELMBAT..HARAP TERIME LA YEK..EHEE

FAUZIAHAHMAD berkata... [Reply to comment]

macam lambat je...harap2 diterima....

http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

TQ bro BEN ASHAARI

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 209   Terbaru› Baru»
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI