Entri Pilihan BEN ASHAARI ..

by - Ogos 21, 2011

 

Aku Benci Segment.

Segment? Dalam dunia blog ni, aku lihat bukan semua boleh terima activity berunsurkan segment. Ada segelintir yang tak suka segment dan ada yang suka segment bila dilihat segment tu sedikit sebanyak dapat membantu. Itu hak individu untuk memilih. Macam aku sendiri pun, hanya sekali je aku join segment dan contest pula 2 kali. Kenapa ? Pemalas is the right word. Aku rasa kalau sesiapa dah capai tahap benci, sepatutnya tutup lah mata tu dan buat hal sendiri. Tapi apa yang buat aku rasa kelakar bila...

Statement ganas gila....


"Gua benci gila segment tahi macam tu. Itu semua dusta"


Kadang-kadang siap buat entry maki blogger yang suka buat segment. Buat entry maki dan menyindir. Itu hak masing-masing untuk maki sebab itu blog masing-masing dan dosa maki pun ditanggung sendiri. Takde hal lah.

Nak baca lagi ? Klik kat empunya entri ni > NAMEEROSLAN

Jom download lagu raya kat SINI

You May Also Like

11 comments

  1. memang pon . . . ade ke buat entri berjele2 . . marah mcm tu . .

    BalasPadam
  2. siapa nak join segment, join lah. yang xmau join tu xyah la tengok..kn? jeles letew sebab dia xbuat segment sendiri.. grrr

    BalasPadam
  3. dah baca sblm ben ping lagi tadi, rasanya org yg termakan cili tu pun baca... dia rajin blogwalking, mana2 blog ita baca mesti ada nama dia... dunia blog ni kecik je

    BalasPadam
  4. dah baca dah kat blog namee,heh..:)

    BalasPadam
  5. kalau benci ikut kepala lutut endingnya akan menjilat ludah sendiri.Jijit eh jilat ludah sendiri.Jijit!

    apapon!ido[ abibas!hahaha...
    nice entry by namee.

    BalasPadam
  6. mmg dah baca sebelum bro sempat promote hehehehe

    BalasPadam
  7. tak apa, biarkan dia nak kritik. mungkin bagi dia, bersegmen buang masa.

    Hah, tapi yg peliknya dia suka traffic free. Alahai, manusia juga dia~

    ;)

    BalasPadam
  8. untuk blogger yg baru cam aq ni, kalau join segmen ben dpt views 10 kali ganda, xD

    BalasPadam
  9. haha.. x de la.. biase r tu.. manusia.. bukan ke nameeroslan tu.. anak didik ben? haha.

    BalasPadam
  10. betul ! semua tu hak individuuu :)

    BalasPadam
  11. Err page not found laaa Mista Sifu.. =..="

    BalasPadam