Pakcik Azwan Ali wat hal lagi ...

by - Ogos 22, 2011

 

Hurm... tak sudah sudah Pakcik Azwan Ali ni ... Hari tu aku tengok dia 'wat hal' dengan Black .. Skang ni ngan makcik Didie lak .. Haiyoo.. apa kes lagi neh ?

Banyak bawak la insafkan diri di bulan Ramadan ni DAN juga bulan bulan yang mendatang  .. Ingatlah , kita ni ( lebih lagi Pakcik Azwan ) semakin berusia .. Kubur semakin melambai dah tu .. Kang tak sempat bermaafan , menyesal tak sudah kita ..

Kesian kat kak Didie ... Aku tak nak bicara tentang fesyen diorng tapi bagi aku , tak elok la memalukan rakan seperjuangan pada peminat .. Tu pon ada peminat masuk campur tolong api apikan lagi..

 

image image image

Gambar - Zon Artis

Aku tak boleh nak salahkan pencipta TWEETER tapi salahkan pengguna yang tak tau nak gunakan dengan cara yang lebih berfaedah dan berguna .. Yang banyak ada , dok mengarut jer ..

Aku malas nak masuk campur bab artis ni tapi bila melibatkan bangsa dan agama , aku masuk la tanpa kira dunia hiburan mahupun politik .. Apa guna ada blog kalau tak leh luahkan pandangan tetapi perlu ada landasan .. Bukan main caci maki jer .. kan kan ?

Pakcik Azwan , ingatlah .. awan pon berlalu ..  Hujan pon berenti .. Matahari pon tenggelam walaupun timbul keesokkan harinya  .. Terima je hakikat , 'zaman' pakcik dah terbenam.. Ni masanya nak perbanyakkan amalan .. dan kawin .. Rasanya ramai peminat pakcik dok tunggu timang baby ni .. kan kan ?

Agakanya ni musim mengawan kot ?

You May Also Like

39 comments

  1. AzwanNur tu Azwan Ali kew?

    BalasPadam
  2. bodoh gile jawpan dia.. ee..
    dia tengah buat haji ke tu?

    BalasPadam
  3. da siap2 nak g umrah pun sempat lg ngutuk org...ai pak AA...

    BalasPadam
  4. bile la manusia tu nk insap.. xhbs2 nk propa.. apa tah masalah dia.. hrp2 pintu hati dia terbuka untuk terima taubat..

    BalasPadam
  5. sensasi demi sensasi..kita doakan dia cepat2 berubah..bukan ape..takut tak sempat je...

    BalasPadam
  6. euwww mulut dia..suka suki je panggil org chipan..kang org panggil dia tuuutttt (bulan2 pose tak bek sebut) baru la dia nk mengamuk..issshhh sentap hatimaknak!..

    BalasPadam
  7. Biar betik?
    Sgt memalukan

    BalasPadam
  8. Azwan Ali tu memang mulut tak bertapis
    pernah terbaca blog dia
    sumpah maki mencarut bagai dalam blog dia
    sampaikan ramai orang buat report

    BalasPadam
  9. report je kat skmm, pinjam gambar2 itu mau dibuat cerita sensasi,. zassss

    BalasPadam
  10. kalau tahu diri dijemput tuhan ke Mekah,mengapa perlu mencaci orang sampai begitu sekali?Moga Allah memberi hidayah buat dia,tak guna ke Mekah tiap-tiap bulan pun,kalau perangai busuk hati mencaci hina orang tu tetap ada dalam diri...wallahualam.

    BalasPadam
  11. No manners nya AA ni...kang ada la bekudis mulut nih.haihh.sudah2 la itoooOOO AA.

    BalasPadam
  12. mmg tak berkenan dgn cara didie dress tapi mulutnya tak le jahat sgt. mcmlah AA sempurna sgt.. sesama kawan2 yg pernah baik, tak elok samakan dgn binatang. tegur elok2 kan lebih baik, apatah lagi di bulan mulia ni.

    BalasPadam
  13. kesiannnn....Allah jemput jadi 'tetamu'NYA....tapi kenapa tunjuk perangai mcm tu? dah berapa kali ke sana pun, kenapa masih x berubah? hmmm...hanya Allah yang maha mengetahui

    BalasPadam
  14. Hurm...Kita sebagai manusia yg mampu berfikir secara waras ni jauhkan lah diri daripada perkara2 mcm tu...

    BalasPadam
  15. hurmmm..
    saya sedang berpuasa T_T

    BalasPadam
  16. isk. masih tak berubah.. (geleng kepala)

    BalasPadam
  17. apa guna gi mekah buat umrah tiap2 tahun pada bulan ramadhan pulak tu tetapi tetap tiada pembaharuan dan perubahan dalam hidup (tengok dalam nasi lemak kopi o tv9 azwan bertolak ke mekah semlam sehingga 5hb baru bali, dah 3 tahun berturut2 beraya kat sana).

    BalasPadam
  18. biasalah artis ni.....cakap byk pun xguna.....fikirlah sendiri

    BalasPadam
  19. Ramai yg mencemari bulan yg mulia ni...




    erm.. biasanya musim hujan adalah musim utk kucing mengawan :)

    BalasPadam
  20. masing2 ada silap ..
    tapi rasanya cam AA rude sikit la bila panggil orang binatang ..

    BalasPadam
  21. .... leh x kalo aku g tendang si azwan tu skali..? teringin lak nak tendang die ahah

    BalasPadam
  22. astagfirullahalazim..jenuh la die nanti nak mintak maap ngan artis2 sume..sbb bukannye sket, byk lak tu..

    BalasPadam
  23. sbb c azwan ni dah mandom ..tu sal bikin publisiti murahan tu ...

    BalasPadam
  24. biasalah artis, saling tak puas hati antara satu sama lain! huhuhuuu

    BalasPadam
  25. Betul ke AA tulis mcm tu..Peh!! panas2x!!

    BalasPadam
  26. meluat la dgn AA tu..asik cr gado pstu ckp besr die yg naik'n org..dia xdelah glamor mn pon...bln bek pon nk gadoh2...xpaham betol...sokong sgt pe abg ben ckp tu..

    BalasPadam
  27. xabis2 pak AA nie suka kebenar cari hal

    BalasPadam
  28. saje nak cr publisiti murahan

    BalasPadam
  29. azwan nie mmg over, tak suka dgn cara dia..pelik, gambar kat twitter pun mcm perempuan..haihh bwk2 laa insaff azwan ali oii..rasanya dia nie mmg suka carik pasal dgn org laa..haihhh

    BalasPadam
  30. ish2...mcm neh p0n ade....retis2!

    BalasPadam
  31. orang pergi sne sibuk buat ibadat..dia pergi sne sibuk tengok tv and main twitter...

    BalasPadam
  32. ingatkan dah insaf, rupanya??????

    BalasPadam
  33. i am one of his anti-fans.tak tau la kalau ada org suka artis mulut tempayan mcm ni.dhla jahil ilmu agama, caci maki org pulak..xsuka!

    BalasPadam
  34. oh, mamat ni rupenye yg kak didie dok sebut2 kat twitter..takde la nk mengagak sape2 pun..bkn dorg baik ke sblm ni...Astaghfirullah, tak baik sggh dia ade rasa riak sblm nk ke tnh suci..Allah tu kalau nak, bila2 masa dia blh tnjk...ish2..retis2...

    BalasPadam
  35. itu lah orang kalau dah lupa diri. tak dapat nak tuduh sesiapa. lebih baik cermin balik diri tuh sendiri. tengok kurang kita & bukan orang lain. perbaikkan diri kita dulu daripada diri orang lain.

    BalasPadam
  36. hormon tak stabil mungkin? apa dia buat kat black? :o

    BalasPadam