" Dapat madu , sepah dibuang .. "

by - Ogos 31, 2011

 " Dah  dah .. cepat mandi.. Kata nak g umak Apek .. "  .. Apek adalah adik lelaki aku .. Dia , suami isteri buat open house hari ni .. Wife yang dok masih terbaring akibat kepenatan berpunca dari sakit perut semalaman , agak kemalasan nak ke bilik air .


"Ni seluar traack abang ni , nak basuh tak ? " Wife mula bersuara ..

"Cuba bau.. baru pakai semalaman je tuh . "  Aku saja test dia ..
" Bau ? Eeee.. tak nak la... " Wife mencebik..

" Tu la dia , orang perempuan ! Dah dapat madu , sepah dibuang .. Beginilah nasib diriku yang malang , oh Tuhannn... " 

"Alaa.. bukan tak nak.. tapi tau kan saya tak leh nak bau bau ni.. Muntah nanti ? "  Wife bagi alasan tapi mmg aku tau pon .. Hehe.. saja jeee .. 

" Tak pe la... apa nak buat ... Nak kata lebih lebih pon , teruna dah tergadai ... "


Aku berlalu begitu saja sambil tersengih .. Geram terpamir di wajahnya .. Hahahaha....

You May Also Like

11 comments

  1. ekeke... ada lak macam tu yer..

    selamat hari kemerdekaan encik ben

    BalasPadam
  2. lucu tp comey haha..:p
    happy merdeka day! ^^

    BalasPadam
  3. Hahahah, padan muka Ben kena dgn wife

    BalasPadam
  4. haha, apa la ben suh bau plak!

    BalasPadam
  5. ada2 jer abg beben ni..heheh

    BalasPadam
  6. Selamat hari raya BA....suami yg perihatin....kelakar pulak "teruna dah tergadai"

    BalasPadam
  7. teruna tergadai . hahaha
    selamat hari raya dan salam kemerdekaan :)

    BalasPadam
  8. Teruna dah tergadai.hahahaha

    BalasPadam