Aku hanya mampu ternganga bila memandang rumah rumah ini..

by - Ogos 27, 2011

 

image

image

image

Rumah ni dimiliki oleh Ronaldinho terletak di Barcelona.. huhuh

image

image

Cukup gile aku dengan design rumah begini ...

image

Pelik ? Hehehe ..

image

You May Also Like

11 comments

  1. rumah no.2 tu namenye falling water abg ben :)

    BalasPadam
  2. yang first tu cam tak berapa nak stabil jer.. huhuhu

    BalasPadam
  3. Pelik2 bin ajaib gitew...:)

    BalasPadam
  4. terkejut tgk 2 gambar terakhir.. rumah hiasan ke btul2 org duduk kt umah tu? haha..hish..msti penat posmen nk hantar surat dengan alamati alamat dalam lautan,tepi sungai, celah batu..kih3 ;D

    BalasPadam
  5. ala hai..apa sal pula ben Ashaari ambil gambar rumah ku tu???? yang ke 4....
    tu belum siap lah......geng!

    http://cayob.blogspot.com/2011/08/akibat-memandu-sambil-bersms.html

    BalasPadam
  6. bro ben... cuba tengok ni... lagi style... SERIUS memang lagi style habis... mesti bro ben suka...

    http://blogserius.blogspot.com/2011/05/serius-cool-rumah-ironman-untuk-dijual.html

    BalasPadam
  7. Semua rumah2 tu betul2 wujud ke?
    mcm tak berapa nak percaya...

    BalasPadam
  8. gila ahhh!! semua rumah tu lawa-lawa plus kedudukan yang "AMAT" unik. haha
    tak boleh blaa gambar yang kedua last dan last tu , rumah tersepit gitu >.<

    gadget followers selalu buat hal ? Jom ikuti tutorial ini dan masalah anda akan dapat diselesaikan :D
    http://smileasuwant.blogspot.com/2011/08/gadget-followers-selalu-problemjom.html

    BalasPadam
  9. huhu.. cuma mampu tengok jer..

    BalasPadam
  10. gambar kedua tu..em saya suka gila. sy tak ingat apa nama architect dia..em frank llyod wright ke apa? alah, tak ingat tp mmg power lah dia buat umah atas waterfall.

    BalasPadam