Lu mmg kasi gua hangin jer !!

by - Ogos 24, 2011

 

Mentang mentang aku diam jer selama ni .. Aku wat dekkkk jer.. Ko pijak kepala aku eh !! Ko pijak pon aku biarkan jer ... Tapi kalau sampai naik lemak , aku pon tak leh tahan bhai !!

Gua bengang .. Serius .. Perlu ke aku nak hack port ko ??? Jangan cari pasal wehh !! Sampai aku nak meketedarah ponnn ko dok buat hal ngan aku ..

Ok .. Aku mmg otai .. serius .. Aku mengaku aku otai.. Lu budak baru kat sini ?? Lu ingat lu bawak kaum kerabat lu , aku takut ??? Lu kurang bhaaiiii .. Lu kurenggg bhaii.. Ni aku hangin abiss...

Bila aku amuk , baru lu nak lari eh ?? Ingat kalau delete jejak ko tu aku tak leh nak detect ?? Tak payahhh .. aku guna virus jeeeer .. .

IMAG0457

Tengokkk... ingat dia tunjuk bontot dia , aku tak leh cam dia tu lipas???? Caittttt.. Tunggu aku amik ridsect ! Siap leeerrrr ... Apa apa pon aku nak makan maggie tomyam+asam laksa.. Sedap wehh  !

You May Also Like

32 comments

  1. xleh blah la beben ni hahaha

    BalasPadam
  2. hahah dengan lipas pun nak gaduh tau Ben ni...

    BalasPadam
  3. tajuk entri mesti gempak.. kah kah kah...

    BalasPadam
  4. kurang asam lipas tu tunjuk bontot kat ko. hahahahahahaha

    BalasPadam
  5. hahahah lipas tu nk mkn megi jugak ke beben?

    BalasPadam
  6. kalau aku jumpa mahu melayang gayung..hahaha

    BalasPadam
  7. mcm2 name bg ben ni ek.hehe

    BalasPadam
  8. sy benci liipas....especially yang terbang...rasa nak hampas jak guna buku...hehe

    BalasPadam
  9. adoii. kene tpu. yoyo oo jela tadi igt gado besa. saspen jerp-__-"

    BalasPadam
  10. kalau kite nampak die mau lari bape pusingan pun x pe . oh x suke lipasssssssss -.-

    BalasPadam
  11. Haha....bengang ngan lipas rupenye.... ^^

    BalasPadam
  12. hahahahahahaha
    adoi
    abg ben
    bawa bala tentera baru yep =]

    BalasPadam
  13. Ketuk dengan penyapu je... Sekali libas terus mati... hehehe

    BalasPadam
  14. bunuh sama die kill him kill him hahahaha

    BalasPadam
  15. bunuh jeppppp lipas tu..!!! eyyy annoying gileeee kt binatang tu huh,!
    opss..tbe2 teremo plak ahhaha :) slmt bersahur bang benggg =)

    BalasPadam
  16. hehehe...dah macam kartun Oggy and The Cockroaches dah gamaknye...

    BalasPadam
  17. encik lipas yg comel..heheehe

    BalasPadam
  18. Uwaaaa... I benci lipas. I kejam ngan lipas. Kalau I dapat tangkap lipas, I pegang kat sesungut dia (bukan senggugut ye...), pas tuh I bakor bontot dia!

    Siap dia boleh menjerit oooo...

    Kejam, kan? :-p


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Gadis comel

    [U] Kentut durian

    [18SX] Haaa??? Video seks Paris Hilton tersebar lagi???

    BalasPadam
  19. abg beben perang nga lipas... fie balik keje td perang nga semut... tetibe satu badan n lantai penuh nga semut mase na sarong kain.. uyaih... beraya sakan lak kat bilik nih... hanya mampu menghalau dengan penyapu coz tadew ridsect... huhu... =.=

    BalasPadam
  20. alhamdulillah umah saye bebas dari lipas, sib baek kucing saye ske terkam lipas,.

    BalasPadam
  21. tok sah la cari gaduh dengan lipas.bagi cium sikit dia dengan ridsect sudah...hahahaa :)

    BalasPadam
  22. bro, bengang ngn lipas ke, ade double meaning ni,hahaha

    BalasPadam
  23. dulu kat rumah lama kami banyak benda ni... hehe.. kami beli yang kotak hijau kat giant tu je ben... pelekat utk cicak sebenarnya... tapi banyak lipas leh lekat gak.. hahaha... akhirnya mereka tewas..

    cuba la try... tak sampai rm10 pun satu kot..

    BalasPadam
  24. hahaaaa..baca dengan penuh perasaan marah..rupanya marah kat lipas :P

    tapi betul ker marah kat lipas nie abg ben?? heheeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  25. Abg Ben ...blog sy kena malware...macam mane ekk nk settle kn benda tuh...adeh..sy xleh nk bukak blog cam biasa dh....risau la..can u help me....plzzz...uhuukkk

    BalasPadam
  26. Ays_RizQin...my email...ayzamia@gmail.com
    ...abg ben email ekk...
    help me camne nk buang malware tu...if abg tau...thanx bdw...hope u can help me...really need ur help...;(

    BalasPadam
  27. hingat hangin kat sesape... lipas rupanya.. ckckckckck

    BalasPadam
  28. mengonggg.. ingatkan mengamok kt sape tadi.. wakakakakkaaka (~_____^)

    BalasPadam
  29. gara-gara lipas la meaw kena gunting rambut,demmmmmmmmmmmmmm!hahaha

    BalasPadam