Open house rumah aku ? Mau kah ?

by - Ogos 31, 2011

 

" Hang nak buat open house bila ?

" Bila eh ? "

" Yalah.. bila ? "

" Hang p Penang , bila ? "

" Esok .. awat ? "

" Balik sini ? "

" Isnin .. "

" Kalau camtu aku buat Sabtu ni la "

" Hah ? Abis aku ? "

" Kalau hang tak leh mai , aku tak yah buat la .. "

" Ceh.. cakap la kedekut ! Hampess "

You May Also Like

12 comments

  1. cam best je open house incik ben nanti..ehehe

    BalasPadam
  2. hahaha. kesian kawan abang Ben. :D

    BalasPadam
  3. sgt2.funny lor...

    http://hafrawiegeek.blogspot.com/

    btww.selamat ary raye..:)

    BalasPadam
  4. serius ke nak buat open house ? nanti buat la kad jemputan untuk para blogger :P
    hehe

    Jangan lepaskan peluang keemasan untuk memenangi Domain dan Hosting secara Percuma!!

    BalasPadam
  5. datang untuk beraya
    susun 10jari mohon maaf
    slamat hari raya abg ben

    BalasPadam
  6. wah..open house...best2!!!hihihi...jgn lupe jemput tau=)

    BalasPadam
  7. Buat lah..nanti sy balik UPM Bro buat Open House ek.heeeeeee...bestnya dapat duit raya

    BalasPadam
  8. hahahaha... cara nak mengelak tu....

    BalasPadam
  9. kalu en ben buat open blog, saya ler r datang slalu....;p

    BalasPadam
  10. kalau retis buat mesti full house la nanti! haha

    BalasPadam
  11. prank ke ni bro? wakakakaka

    BalasPadam