" Sapa ada jual dvd cetak rompak ?? "

by - Ogos 31, 2011

" Arghh.. geram giler ! Sebulan je free ?? Nak tengok , kena bayar lagi ? Dah la yang skang ni pun beratus ringgit .. Nak tambah rancangan lagi , sila bayar lagi .. Hampeehh " .. Aku mula membebel bila bukak channel di tv tertulis " Preview Only " !

Yang ada cuma basic jer cam TV1 , TV2 ,TV3 ,7,  8 ,9 dan berita  jer !! Arghhh !! ..Dah la tu , cerita semua kat situ time raya , hampeh hampeh belaka !! Nak harap bagus pon kat  TV2 je yang banyak memaparkan cerita cerita kekeluargaan .. TV3 ??? Hadoiiiiiiiiiiii.. korang je la bagitau aku .. Astruk ??? Lagi laaa ...

" Kalau aku kat Penang skang ni , sah aku singgah kat shopping complex @#%!$%& untuk sambar dvd dvd haram yang dijual murah kat sana .. " . Bisik hati aku lagi .. 

Nape tak beli je original ? Hurm.. baru baru ni aku beli cd lagu original .. Mula mula ok la cd tu.. tak lama kemudian , rosak ! Adoi.. nak g tukar ??? Kos nak ulang alik lagi ? Pastu nak 'beramah mesra ' ngan penjual kat kedai tu lagi.. Nak cari resit tu balik .. Haihh... buang air liur tul .. 

Jadi , mmg patut sambar je cetak rompak ! Kat mana ada jual nehh ?? Biar je penjual tu je kaya sbb berani jual ! Maaf cik polis .. ni la hakikat ... Semua kena bayar.. Kalau kualiti ada  tak pe la gak .. tapi ?

You May Also Like

6 comments

  1. As Salam,

    woahh..teruknya pak cik Ben..
    Jangan jatuhkan industri seni la..kesian mereka..hihi..
    internetkn ada,download kat situ jerk..byk citer best..haha~~

    p/s : download kt internet tu dipanggil cetak rompak jugak ke ehh?

    BalasPadam
  2. cetak rompak murh ..
    kalo rosak pun x gigit jari..heheheheh..

    BalasPadam
  3. aku support pasal DVD haram ni... murah nk banding DVD ori... mmg la merosakkan industri seni, tapi diorg xfikir ke camna pn diorang nak tegah, benda DVD haram ni tetap akan berlaku..jadi dari tamak jual mahal2, baik jual murah daripada lagsung xdapat apa2..

    BalasPadam
  4. citer kat tv pon asyik2 citer hantu jer...ke hantu2 semua dh bebas beraya jugak??

    BalasPadam
  5. download kat sini..
    terbaik dari ladang..

    http://www.kakidownload.com/

    BalasPadam