Confirm bini aku nangis punya jap lagi ..

by - Ogos 24, 2011

Huhu ... Huwaaaaaaa.. cun gilaaaa.. sapa mau HTC DESIRE HD ni ??? Aku mauuu Evo 3D !!!!!!!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

You May Also Like

11 comments

  1. Wah... terliur jugak nih!

    Teringat pulak zaman pertengahan 90-an dulu ketika handphone dengan skrin berwarna mula diperkenalkan. Pada masa tuh I terpikir apekejadahnya skrin handphone berwarna? Perlu ker berwarna?

    15 tahun kemudian... ish ish ish...


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Gadis comel

    [U] Kentut durian

    [18SX] Haaa??? Video seks Paris Hilton tersebar lagi???

    BalasPadam
  2. samsung galaxy best x?

    BalasPadam
  3. wow.......nak beli...tapi samsung wave II nak jual nie pun tak terjual lagi.....sape nak? sape nak? RM800 jer.. Harga asal RM1200.....hehehe

    BalasPadam
  4. Wow amazing..aku dah ada HTC HD7..so, aku rasa aku nak lagi phone ni...

    BalasPadam
  5. waaa sifu dah tinggalkan desire..sampai ati

    BalasPadam
  6. hooooo!! style lah!! :o

    btw, jom main game!!

    http://daimhar.blogspot.com/2011/08/hantu-raya-game-start-here.html

    BalasPadam
  7. oh!! haha.. dah lama nk beli htc ni.. tp x de bajet lg.. geram den mnengoknye..

    BalasPadam
  8. adehh aku tengok vc ni pun sambil nanges2 kejelesan,kalo dah pakai htc 3d neh header ben ashaari mesti la tukar ke flash baru best tengok header gerak2 3d gitu..
    huhuuu btw nak promot blog saye ni pada kawan2 moh ler singgah blog saye,. ade pelbagai informasi terkini dalam dan luar negara,. dari pelbagai sumber,. dengan design flash header design ala2 harimau malaya gitu,.

    BalasPadam
  9. menangis kegembiraan..hihiiiiiiiiiiii

    BalasPadam