Alhamdulillah... sorang lagi bakal ..

by - Ogos 25, 2011

 

Hahaha.. ketawa riang aku membacanya ..

" Alhamdulillah.. kelmarin try g cek kt klinik kerajaan pulak.. Dr sahkan bini aku mengandung kira2, 7 minggu.. "

Syukur alhamdulillah .. member rapat aku meninggalkan PM di Facebook malam tadi dan aku baru baca waktu subuh tadi... huhuh... Sangat mengembirakan .. Tiada apa yang lebih mengembirakan pagi tadi kecuali membaca mesej dia tu..

Tau kenapa ? Kawan aku ni rapat ngan aku sejak aku masuk ke unit aku nun 5 tahun lepas ... Hanya aku ngan dia je lelaki... Yang lain perempuan ! Hehehe.. jadi apa saja kemana mana ke , semua ngan dia .. Kalau outstation pon ngan dia la.. Dan dia banyak ajar aku bab bab protokol menyambut orang orang besar memandangkan dia ni kakitangan istana negara sblm bertukar ke unit sama ngan aku ..

5 tahun dia tunggu !  5 tahun dia dan wife dia menunggu untuk mendapatkan zuriat yang pertama .. Aku pulak 2 tahun ..  Kesabaran serta usaha kami ni berhasil .. tak lupa juga doa dari rakan rakan ..  :)

"mudah2an kedua2 isteri kite ngan kandungan dieorg selamat.. "

Rezeki bulan Ramadan ..  :) Alhamdulillah.. Doakan mereka agar selamat yer .. termasuk juga dua lagi rakan kita , isteri Pembawa Wacana dan isteri Ujang , YanaMib .. tak ingat url ler nak backlink.. haahha..

Psst.. cepat cepat kawin kalau dah mampu ...

You May Also Like

30 comments

  1. ketawa riang? hehe... sama dgn nama sy ni... huhu

    jg baby leklok tau...

    BalasPadam
  2. AMIN..semoga semua selamat..

    nak kawen tapi tak berkemampuan lagi bang ben..hehee

    BalasPadam
  3. Tahniah abg Ben!!! ^^

    BalasPadam
  4. tahniah...semoa semuanya baik2 yer...

    BalasPadam
  5. tahniah untuk semua yang bakal jadi ayah dan ibu...rezeki ramadan :)

    BalasPadam
  6. saya dak kecik lagi la abgben. Takbole kawin.hahaha. Btw tahniah kepada kawan abg ben tu :)

    rezeki bulan ramadhan.. Heeeeee

    BalasPadam
  7. TAHNIAH bro.. Alhamdulilah.. rezeki menjelang hari raya.. semoga shawal ini lebih bermakna buat bro dengan member bro tu...

    BalasPadam
  8. semoga isteri dia selamat sampai bersalin..

    BalasPadam
  9. tahniah encik ben dan jgk kawan encek ben yea.....

    p/s:tgh berisi jgk skrg ni...muahahahha....anak ke3

    BalasPadam
  10. dkna tunggu orang datang meminang..baru boleh kawen..heheee... seronok abg ben yea...

    BalasPadam
  11. MasyAllah,Subhanallah

    Alhamdulillah

    gembira bercampur baur dgn sebak

    semoga kami suami isteri ikut jejak langkah kamu bakal timang zuriat

    BalasPadam
  12. Bro, aku dulu tunggu dekat 5 tahun jugak, tak lah tunggu, usaha juga bro...

    BalasPadam
  13. ist time komen walaupun dah follow sekian lama..doakan saya sama dikurniakan rezeki yang teramat bernilai tue..orang yang sabar akan dapat yang terbaik kan?Allah amat menyayangi kita semua..

    P/S : kadang tak sabar untuk merasai 'keindahan perasaan ' itu..hihi

    BalasPadam
  14. tahniahhhhhhhhhhhhh .... bestnyaaa....sy dulu 3thn menunggu..baru dpt yg pertama...yg ke2 8thn lak baru dpt...yg ke3...cpt sgt lakkk...ank baru 10 bln dah ngandung lg....hhihihiih...rezeki tuuuuu.....

    BalasPadam
  15. jaga kesihatan.. moga sihat & selamat sepanjang 40 minggu ni.

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah.. :) TAHNIAH buat abg ben ngan kwn gak..:)

    BalasPadam
  17. syoknya....tak sabaq nk kawin dh nie... =)

    BalasPadam
  18. tahniah abg ben dan kawan rapt abg ben.. mesti best dan eksited nak dapat baby kan..hoho

    BalasPadam
  19. amin..dapat gak zuriat yg ditunggu tunggu..yg penting kite xle putus angsa..hehe

    BalasPadam
  20. tahniah kpd korang berdua.. semoga selamat melahirkan anak kpd isteri masing ^^

    BalasPadam
  21. tak mampu secara kewangan je lagikk .

    BalasPadam
  22. haha gembira jugak dgr berita ni .. mesti senyum smpai ke telinga je kan kalau dpt berita gembira , alhamdulillah bulan berkat , rezeki dr Allah ..semoga semua2 selamat aminnnnn ...

    BalasPadam
  23. alhamdulillah berkat rezeki ramadhan.. tahniah untuk semua..

    tumpang gembira..

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah,tahniah abg ben dan yang lain ...rezeki bulan ramadhan,hee

    BalasPadam
  25. alhamdulillah.. tahniah abang ben..

    BalasPadam
  26. ben..kalau dah scan bgtau tau!!!

    BalasPadam