" Pastikan kedai hijau tau ! "

by - Ogos 25, 2011


" Nak makan apa ni ? "
" Bihun goreng kedai hijau .. "
" Kalau kedai lain ? "
" Nak kedai hijau gak !! "
" Ala.. bukan tau pun kalau beli kedai lain kan ? "
" Beli la kalau berani .. "
Amboi.. perempuan kalau mengandung.. dia punya sensitiviti terhadap makanan , mmg dasyat ! Jangan dibohong .. naya wooo.. Mau mendung terus pastu ..
Tapi kes kawan kita ni lagi best.. ari tu dia ada komen kat entri aku.. tak jumpa lak kat mana entri tu.. Dia kata dia teringin nak makan burger Mcdonalds kul 3 pagi.. Best part kalau tak silap dia nak burger Mcdonalds kat Seksyen 3 ( kot ) Shah alam .. Sampai ikut sekali supaya suami dia tak tipu ! Hahahaha..
Jangan dibuat wooo.. hahaha...

You May Also Like

26 comments

  1. peh, sampai cmtu skli eh? tp tkpe, bini punya pasal, apa2 pon boleh, huhuhu

    BalasPadam
  2. naeb baik saya lum kawen lagi.. entah macam mana la nak layan isteri yang mengidam ni.. hope segalanya ok kan.. dah bersedia ni.. ehehe

    BalasPadam
  3. hehehe..berkorban apa saja a.ben =)

    BalasPadam
  4. hehehe..berkorban apa saja a.ben =)

    BalasPadam
  5. en ben,mmg betull..burger dan apa2 makanan setiap cawangan mmg berbeza wpun mereka adalah keluaran mcD

    saya suka sgt mcflurry banting sampaikan makan mcflurry sarawak x sesedap mcflurry banting :p

    p/s: x mengidam dan belum kahwin lagi.

    BalasPadam
  6. kalau nak tahu kan ben.. kalau orang tipu.. ibu mengandung tadi boleh tahu.. tah mana deria tu datang tah..
    Jangan ditengking-tengking anak orang!

    BalasPadam
  7. Nasib baik wife abang Ben nak Bihun goreng kedai hijau. Cuba bayangkan kalau dia mengidam yang pelik pelik? haa~ camna nak layan tu? :p

    BalasPadam
  8. kesian sang lelaki kena layan kerenah wanita ngandung...Jag wife elok2 ya abg ben ..kim salam kat isteri..

    BalasPadam
  9. haha.. kalau bihun kedai hijau tu bleh terima la lagi... sebab lain kedai mungkin lain masakan nya...

    tapi yang part McD tu mmg kelakar... tak sama ker semua cawagan?

    @suahili sarif
    hmmmmm... cam leh terima pakai jer komen anda...

    BalasPadam
  10. haha.. teringat my wife mengadung.. dia nak makan mee + bihun goreng mamak al rafi.. then aku pegi beli kedai mamak lain.. sekali dia cam dowh.. terer betoi.. kena pi belik len.. haha

    BalasPadam
  11. ala kejap jer tu karenah dia tu,. nanti dah masuk bulan kelima dah kurang ler karenah nyer tu,..
    jom singgah ke blog saya ada pelbagai info2 terkini dari luar dan dalam negara,.
    antara tajuk utama luar negara,
    projek belon angkasa 2013, pengasas apple letak jawatan, nelayan temui ketam ganjil,
    antara tajuk informasi dalam negara,
    ketua wanita pkr gelugor peluk islam, bapa didakwa cuba sembelih anak, penoreh getah didakwa kerana bunuh bapa,. dan pelbagai lagi info2 terkini yg menarik,. jom terjah,..

    BalasPadam
  12. uishh..sampai macam tu sekali bila dan mengandung.

    saya pernah terbaca di paper.
    pasal orang melayu,muka anak macam mat salleh.

    masa mengandung, si isteri mengidam nak minum air hujan baru..

    kenapa ea pompuan bila mengandung ni mengidam pelik pelik.

    BalasPadam
  13. mak aiii...jangan la saya macam tu nanti.... =.=

    BalasPadam
  14. itu ler pompuan! layan aje kan ... bukan selalupun! :)

    BalasPadam
  15. berkorban la abg ben haha :)

    BalasPadam
  16. bila mengandung perempuan ibarat puteri raja..lalala~

    BalasPadam
  17. ikut kan jer.....masa nie ler nak rasa nikmatnyer bila wife dah peknen...leh tgk mcm2 ragam hehehehe....2 tahun bro tunggu tu...berbaloi kalau layan.....

    BalasPadam
  18. nasib baik lah time wife aku pregnant dulu takder banyak karenah.. nasib ko ler Bro Ben..

    BalasPadam
  19. OMA!!

    hahhaha

    Serious ke nieh??

    sianlah suami dia tu.. SLmt akq Cr tak cmtu.. cme tak ley nak bau2 makanan sgt.. and dia kene hypersalivation.. *betul ke eje nieh??*

    Asyik bawak tuala kecik kat mulut..

    BalasPadam
  20. Satu je nak komen, COMEL, serius comel :D

    BalasPadam
  21. Ok ler tuh... daripada mengidamkan jantung nyamuk ye tak? Hehe...


    Terbaru dari Logokoko:

    [13SX] Ketiak

    [U] Amoi comel

    [U] Kentut durian

    BalasPadam
  22. tudiaaaa..... kemain lagi tahap mengidam dia......hehe

    BalasPadam
  23. nasib baik cuma bihun goreng kedai hijau.buatnya mengidam benda lain,payahlah sikit kot.

    BalasPadam
  24. suami mithali gitulah....
    bru bini cayang

    BalasPadam
  25. normal tu ben...sy dulu nk makan kt kedai yang bumbung kt depan dia bentuk tiga segi...jenuh pusing puchong...at last ada jugak.husband kata masakan dia tk sedap... tp kt tekak sy menyelerakan sungguh!

    BalasPadam
  26. normal lah tu..
    layankan aje.. sekejap je pun susahnya.. yang semakin susah isteriler nak bawak perut sampai nak bersalin nanti..
    tapi kalau dah mengidam yang pelik2 tu, harus dinasihati je.. ;)

    BalasPadam