Kemaluan di Aidilfitri ..

by - Ogos 30, 2011


" Selamat Menyambut AidilFitri , Ben Ashaari .. Maaf Zahir dan Batin .. "
Semalan dan hari ini seharian , dari Fb sampailah ke sms , rakan rakan bloger mahupun yang aku kenali di dunia maya ini , tidak lupakan aku.. Terharu .. Aku pon memanjang laa berbalas mesej.. Korang pon aku pasti sama kan ?
Tak reti nak karang panjang panjang.. Jadi aku cuma balas apa yang patut ditaip je .. Yang penting balas kan ? Kang tak balas .. ada lak kata sombong padahal dok drive je tadi ..
" Selamat Hari Raya .. Maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga .. "
" Selamat harijadi bro ... " Aku balas ..
" Ben , hang ngingau ka ? "
Aiseyman... tu laa... banyak sangat pikiaq dalam kepala otak aku nih...  Malu sat ..

You May Also Like

13 comments

  1. hahahahha...ada pulak selamat hari jadi!!!

    BalasPadam
  2. Haha. ini mesti suka mesej ala kadar je. haha

    BalasPadam
  3. dah nyanyuk dah abg ben..huhu

    BalasPadam
  4. banyak makan rendang kot jadi camtu???? ha3

    BalasPadam
  5. haha dah terlampau rmi sgt smpi tersasul tuu..huk3

    BalasPadam
  6. hari jadi pom ok gak ben..ahaha

    BalasPadam
  7. hari jadi pun.. hari jadi la..
    jgan cakap i luv u sudah.. hha

    BalasPadam
  8. hahahahaha ngigau nak makan lemang la tu hehehehe....

    BalasPadam
  9. haha.. hati2 bakar lemang
    jgn ngingau

    BalasPadam
  10. Haha boleh pulak macam tu kan, ye la kalau dah banyak sangat, memang boleh lost focus dan tulis apa2 yg terlintas pada masa tu :D btw salam aidilfitri dan salam kemerdekaan :D


    Tengah mencari blog baru2 yang best2, susah jugak rupenye :P

    BalasPadam
  11. Kah kah... ni lawak! :D btw selamat hari raya maaf zahir batin bang! :D

    BalasPadam