Aku interview Dato Siti Nurhaliza dalam diam ..

by - Ogos 31, 2011

Wargkhh... Dasat ... Aku dapat projek kena interveiw Dato Siti .. Dulu aku pernah interview Heliza Helmi .. Dah settle pon .. Tapi minggu lepas , aku ditawarkan oleh sebuah produksi untuk menemurah Dato Siti .. Hurm... Mahukah ? 

Bertempat di Setapak , berhampiran kem tentera di situ .. aku telah pergi bersama produksi untuk menemuramah dia ..Muahahaha.. Aku tak cita kat korang kan ? Kalau aku cerita , masak aku.. Aku cuma sempat cerita kat wife je... Tu pon aku kena cubit .. hahaha.. Dia kata aku gatal ! 

Satu perasaan yang tak boleh aku gambarkan bila aku berdepan dengan dia .. Perghh.. Mabeleess !!! Aku berdua jeee wehh... Tak de sapa kaco punya ..Takde wartawan lain pon.. hanya aku , dia dan microfon jeer ! Haaa... 

Lepas interview , aku lepak dan borak sat ngan dia .. Masa dihabiskan hampir 3 jam tuuu.. Haaa.... Aku tak tulis dalam blog neh.. Bukan per , aku malu laaa .. hehehe .. Masa interview tu , terjumpa sorang member lama aku .. seorang guru .. Hahaha.. Aku suruh dia diam ! Wat wat tak nampak .. kalau tak mau kecoh nanti.. hahaha.. Jahat kan ? 

" Bang .. bangun.. Sahur ! " .. wife kejut.... ARghhhh... Kot ye pon kasi la aku berpisah dulu ngan dia ..Kot kot dapat .. haaa.. Dapat apa ??? Hahaha.. Aku cita kat wife .. tu pasal kena cubit !! Gatal !! Muhahahaha.. Mimpi 3D tuuu... reaaallllll ! Ni pon aku edit kasi 'bersih' .. kalau tak ? Biarlah aku je simpan sebagai kenangan ... hahahahha


You May Also Like

14 comments

  1. ingat kan betol . .
    haishh , tertipu nmpaknye . .
    hahaha :D

    BalasPadam
  2. salam kemerdekaan ke-54!salam kemerdekaan ke-54!

    BalasPadam
  3. la mimpi rupa ny....tak pa dimaafksan sempena hari raya nih

    BalasPadam
  4. tajuk bukan main lagi last2 kene tipu lagi =.="

    BalasPadam
  5. tape mana taw mimpi jadi kenyataan kan kan kan...=-p

    BalasPadam
  6. hahaha! mimpi rupanya. xpe2 ^_^
    selamat hari raya maaf zahir dan batin.
    dan salam merdeka jugak :)

    latest entri: hari raya pertama

    BalasPadam
  7. aisheh.. best mimpi

    BalasPadam
  8. mimpi mlm rya k nie?haha slmt hr rya=)

    BalasPadam
  9. rupe2 nya bermimpi.
    ish2

    salam kemerdekaan+hari rye

    BalasPadam
  10. semangat dah baca sampai abis,rupa2nya mimpi. cehhh!

    BalasPadam