Terjebak ...

by - Ogos 28, 2011

 

CSC_0491

CSC_0493

CSC_0496   Terjebak ! Member aku datang rumah.. Member sekolah dulu dulu tu haa.. Lama tak jumpa dia .. Saja datang borak borak .. Pastu aku ternampak cincin dia pakai.. Memang bapak gila la di punya cincin .. Kalau tengok pon , mmg geleng pala punya .. Yelah , dia design dan buat sendiri .. Mmg khas untuk jual la..

Yang dia pakai tu , ada orang nak dah.. RM2 ribu. Batu nilam dan delima .. Ada 4 batu sekali gus atas permukaan tu.. Mmg cantik la .. Cuma orang yang berani pakai je la sbb nampak gengster.. Kalau aku pakai , sah wife suh tidur luar ..

Aku tanya dia .. Ada bawak stok cincin lagi tak ? Pastinya ada .. Dia bawak dalam bekas.. Memula tu aku berkenan satu cincin batu merah tu ... dalam dia ada 'star'... antara nampak tak nampak .. mmg cantik la.. Tapi design cincin tu , aku da dah..

Ternampak adik aku dok pakai cincin dalam gambar tu.. Terus aku mintak.. Aku tanya dia .. Nak tak ? Kalau tak nak .. aku nak ni ! Hahahhaha.. Berkenan gila aku yang ni.. Sbb lama dah aku dok perati design macam ni kat butik cincin di Alamanda ..

Tanya berapa harga ? Ok la.. mampu aku beli.. hahaha.. Harga kawan kawan .. Sapuuuuuuuuuuuuuuu.. Tanya wife.. dia kata oke jer.. Baik aku kan ? Nak beli , tanya wife dulu .. Malas nak bermasam muka.. Apa saja , kena ada permuafakatan .. kan kan ?

Akhirnya ... ni la cincin raya yang akan aku pakai di pagi raya nanti .. hehehhe ...

You May Also Like

10 comments

  1. cantik cincin raya Abg Ben ! hehe ..

    http://simpl3blog.blogspot.com

    BalasPadam
  2. wah! makin bergaya abg BEN...

    BalasPadam
  3. wah.. best la abg ben raye dgn cicncin baru.. hee..

    berapa2 harga nye.?
    mesti beribu2 kn..

    BalasPadam
  4. chantek la abg ben....suke tgk lelaki pkai cincin cm ni dr pakai cincin yg ntah pape tuh

    BalasPadam
  5. http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/08/di-ambang-raya-yang-boring-so-kita.html
    CONTEST RAYA

    BalasPadam
  6. untunglah tanya isteri dulu tauu :D

    BalasPadam
  7. wow!lawa apa..bagusnya...tnyer isteri dulu..syg btol..hehe:)

    BalasPadam
  8. amboi, raya pun ada cincin? :D

    BalasPadam