Terima kasih PDRM dan juga mereka ..

by - Ogos 26, 2011

 

image

Jutaan terima kasih pada anggota serta pegawai POLIS DIRAJA MALAYSIA kerana terpaksa mengorbankan cuti mereka bagi memastikan kelancaran trafik di seluruh Malaysia .. Dan juga anggota polis yang bertugas untuk mencegah jenayah ..

Tidak lupa juga tentera yang bertugas menjaga sempadan , JPJ , petugas tol dan juga mereka yang tidak dapat bercuti bagi memastikan MALAYSIA teru 'hidup' ..

Selamat Hari Raya .. Maaf Zahir dan Batin .. Bertuah anda semua kerana berkorban untuk memastikan mereka dapat berhari raya .. Banyak pahala tuuu...

You May Also Like

22 comments

  1. hati-hati dengan speedtrap , kang kena saman ~

    apa-apa pon thanx pada mereka ( :

    BalasPadam
  2. jangan saman kami please =p

    BalasPadam
  3. May Allah Bless Them..Ameen..

    BalasPadam
  4. ya.. kesian dorang bha.. sanggup bertugas walaupun raya..:)

    BalasPadam
  5. Had laju telah dikurangkan sebanyak 10km/j sepanjang ops kali nih. Kalau biasanya 90km/j, kini menjadi 80km/j.


    Terbaru dari Logokoko:

    [13SX] Ketiak

    [U] Amoi comel

    [U] Kentut durian

    BalasPadam
  6. moga ikhlas dalam menjalankan tugas, nampaknya terpaksalah beraya di jalan raya...

    BalasPadam
  7. Allah je yang dapat membalas budi mereka. :)

    BalasPadam
  8. Kita yang selalu kutuk Polis tapi dalam masa yang sama dia banyak berjasa kepada kita semua. Macam tak adil je kan?

    BalasPadam
  9. Jangan marah polis kalau kena saman..mereka bukan suka-suka nak saman orang kalau tak salah..hehehe
    Selamat Hari Raya pada polis yang bertugas..

    BalasPadam
  10. yaa...patut sgt2 berterima kasih pada mereka....

    BalasPadam
  11. Tapi masih ramai lagi yang tak reti berterima kasih..

    BalasPadam
  12. selamat ari raye dan maaf zahir batin juge =)

    BalasPadam
  13. ya. for me too. kalau nek highway tu kasi minyak full tank okeh!

    BalasPadam
  14. salam encek ben,.boleh sy tanya sesuatu,.kalau blog kena hack, macam mana yah?=(..blog sy bru kena hack, n tepaksa bt baru =(..encek ben tahu tak, dgn sp kita bley report ttg hackers niey?? sgt sedey =(..tq encek ben..=)

    BalasPadam
  15. bomba pun sama abg ben!
    husband saya terpaksa korbankan cuti demi tugas...huhuhuuuu

    BalasPadam
  16. besar jasa polis kat kita semua

    BalasPadam
  17. sapa yang naik kete lalu ikut lebuhraya jangan bawak laju2 dekat kawasan speedtrap, nanti kena saman...kalau nak tau kawasan speedtrap jom tengok di SINI >>>Lokasi Kawasan Speedtrap Lebuhraya di Seluruh Semenanjung

    BalasPadam
  18. Selamat hari raya pak cik polis,Bomba,Rela,JPA,Askar,dan sewaktu dgnnya..

    BalasPadam
  19. betul tu. terima kasih banyak2.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  20. abang2 kita ni hensem2 pulak tu, ada yg badan ketui ketui...

    terima kasih abang polis!

    BalasPadam
  21. kesian abg2 polis ni...x pe...demi negara...gaji pun dah besar kannnn

    BalasPadam