Masa untuk nikah lagi satu !

by - Ogos 22, 2011

 

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat !!!! Amboii.. terus terkam tuh.. hahaha ... Sabaq nooo .. Sabaq ... Cam biasa tajuk mesti gempak .. Isi mesti haprak kan ? Hahaha.. ( Ada aku kesah ? )

Exclusive Yuna's Style - Murah saja ! -Exclusive Yuna's Style 

Gini , sejak dua menjak ni .. wife selalu kata aku busuk .. ketiak bau POLOng .. badan bau  TOMMY HILPIGER .. dan macam macam bau lagi la.. kena duduk jauh jauh dah aku neh ! Muhahahah... sian aku kan ?

Pastu , dia sendiri malas nak mekap dah .. Bukan pe , dia kata tak selesa .. huhuh.. Jadi , natural beauty je la jawabnya .. Sebelum ni pon mekap ala kadar je.. kasi ada bedak n gincu ..dan skang , tkde dah ..

" Patut la ramai laki time ni berlaku curang .. nikah dua .. huhu.. sbb si isteri selekeh .. " Dia kata kat aku..

Apakah aku mengiyakan ?? Sungguh kejam aku jika mengiyakan.. Aku hanya mampu tersenyum saja .. Nikah dua ? Dalam kepala aku.. Respek ar kat Abe SY .. Camana dia leh handle 4 sekali !! ( kena berguru neh ngan abe Sy neh.. I follow !! )

Muhahah.. acah je la.. Serius aku kata , sorang pon dah cukup .. Cukup laaa sorang neh .. Tak pening ke kalau lebih ? Pergh.. amik contoh time raya nih .. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

" Bangg.. tak kiraaaaaaa...rumah saya !! "

" Rumah dia ??? Berani !!! Kalau nak kena cili mulut tuuu.. buat laa !! "

Terbayang bayang adegan wrestling jika menjadi kenyataan .. Atau ?

" Hurm.. tak pe la bang .. g je la raya rumah Jenab tu.. Ai rela uu.. Demi cinta ku padamu .. "

Oh.. pasti luluh hatiku jika No 2 berkata demikian ( sekadar imaginasi okeh ! )

Hati ku ini amatlah sensitif..tak leh tengok muka perempuan sedih woo.. aku tak sampai hati punya ... huhu..baik kan ? Jadi untuk mengelakkan dari berlaku kejadian kejadian SEMBILU tu, ada baiknya , buang jauh jauh hasrat nak pasang lagi !

Cari pasal kalau buat !

You May Also Like

25 comments

  1. hahaaaaa...lepas mandi pon bau busuk jugak ab ben..p main jauh jauh..jangan dekat, nanti baby pening... :) ekekeee

    BalasPadam
  2. alamak... gua suspek lu bro.. (~_^)
    best2!! cam ni baru LELAKI.. kekeke

    BalasPadam
  3. ohh..tak terbayang laa..huhu

    BalasPadam
  4. jangan cari pasal !
    sekali lukakah hati sis berpuluh kali kitorang lukakan hati abg ben .! haaa takut tak ..heee

    baguslah camtu abg , tapi tak semua fikir mcm abg ben tu yg mslhnya huhu tak rela bermadu sob3x

    BalasPadam
  5. sabor je la ye abg ben.. org mengandung mmg mcm tu.. time dulu bukan main kata paling wangi.. tp bile mengandung, busuk la, loya la.. padahal pakai perfume sama gak.. hihihihi.. semoga wife and baby selamat hendaknye.. insyaAllah.. :)

    BalasPadam
  6. Haha dah mula bau POLOng dah.. Takpe takpe kena memahami di saat saat genting begini..Takmo tacing macing sampai carik lagi 1 .. Haha

    BalasPadam
  7. semestinya bermadu itu manis..
    hehehe kena pandai handle

    BalasPadam
  8. haaaaaa.. dah abis pikir mu janggg..??
    bila isteri sedang berbadan dua, suami kena 'berpantang'..
    bila isteri sedang berpantang, suami jangan mata keranjanggg..

    BalasPadam
  9. pembawakkk budakkk tuuu...tu pasal semua jadi busuk..

    BalasPadam
  10. hahahaha..btul kata oh oeya tu..hak3x...

    pas ni jaga mata..n paling penting jaga isteri..cewahh...

    BalasPadam
  11. A. BENG CAM AYAT EN. BARD SELLAU CAKAP KER.. TAPI BILE IEB KATA KAWIN LAH.. DIER KATA PENING PLAK TI BALIK RAYA.. HAHHAHAHHAH

    BalasPadam
  12. muka legend hati kiut.. dalam hati ade tamannnn betullah abang ben.. respek respek hihi.. tp mmg orang preg macam2 ragam.. layannnnn ;)

    BalasPadam
  13. secara semulajadi dia rasa bau yg tak sedap. antara deria yg mengganggu org pregnant. tak semua jadi begitu. kadang dia tak nak make-up pun sebab dia rasa rimas & tak selesa yg amat sangat. dia nak wajah dia fresh dan bernafas. mungkin sebab dia sakit kepala, pening, mual & rimas terasa di sana-sini. Symptom mengandung ni tak boleh nak jangka, terkadang pelik & sangat tak selesa. tapi itulah keistimewaan yg Allah berikan & setiap wanita itu tidak mengalaminya dgn rasa yg sangat sama, cuma hampir sama. sukar nak digambarkan dgn kata2.

    BalasPadam
  14. bau polong?erkkk..hahaha (ketawaku pecah)

    BalasPadam
  15. eh eh mcm nk dapat ank lelaki jek sbb kalau ppuan suka melawa memanjang nk dapat anak ppuan.. kalau comot jek dapat laki...
    wuallahuallam

    BalasPadam
  16. hehehe
    wife abg tu skrg musim preggy
    tu macam2 perubahan
    pembawakan budak..hehehe

    BalasPadam
  17. haha.. adat org berbadan dua.. mmg mcm tuh..ha, kan bagus kalau semua lelaki berfikiran mcm abg ben.. takde la pompuan merana dimadukan.. T_T

    BalasPadam
  18. haa.. macam bakal dapat anak lelaki je nih.. heheheheeh..

    BalasPadam
  19. Apsal 2-3 hari nih I tengok banyak entri pasal busuk? SSS, BTK, BIK... malah I sendiri pun buat entri pasal kentut. Tapi kentut wangi la... Buwehehehe...

    Hidung Mrs. Ben jadik sensitif masa tengah bunting nih. Minyak wangi pon dikatakannya busuk. Ben dah try minyak wangi Adidas? Best oooo... Hehe...


    Jom terjah. :->


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Kentut durian

    [18SX] Haaa??? Video seks Paris Hilton tersebar lagi???

    [U] Toto kini dihalalkan - Selamat Hari Raya!

    BalasPadam
  20. org cakap kalo isteri xsuka mekap tu petanda anak lelaki..eheheh..:D

    BalasPadam
  21. betul! setuju ngan 'neoBalanoCarpus'! ;) hmm..klu btl anak lelaki..nk bg nama ape? nama samaran tentunya Ben Jr..nama penuh??

    BalasPadam
  22. sebaiknya..time ni lah kena jaga & alert emosi isteri..time ni lah cepat sgt sensitif..dan time ni la..bro ben kena bykkan bersabar, layan kerenah isteri ok! ;)

    BalasPadam
  23. abg ben ... satu nasihat saya ... waktu mcm nie hati wanita sgt sensitif ... x bleh bau badan suami ke (wangi@busuk)... tak leh bau masakan ke (biasanya x leh masak sendiri) ...

    itu semua normal bg perempuan mengandung kerana pertukaran hormon ... bykkan sabar yerk ... mereka perlukan perhatian waktu ini ...

    kalau dipikirkan balik ibu&ayah kita byk berkorban utk lahirkan kita didunia nie kan abg ben ... skung baru kita tahu ...

    BalasPadam