Aku nih ayik terharu jer .. hehe... - BEN ASHAARI

Aku nih ayik terharu jer .. hehe...

 

Sapa sangka kan ? Satu kajian secara kasar di blog sahabat , DENAIHATI , meletakkan blog BENASHAARI.COM  di tangga pertama dalam kajian blog paling kerap dilawati  pilihan pembaca blognya ..

Wow.. sesuatu yang aku tak sangka langsung .. Yelah , dalam buruk buruk blog aku ni , ramai gak datang lawat kan ? Heheh.. best atau tidak tu , masing masing punya citarasa .. kan kan ..

Tak kisahlah.. janji aku tetap terharu bila tersenarai di tangga pertama yang mana aku tak perlu pon langsung kuarkan entri untuk g mengundi kat sana.. hahahha....

Tak tau la pasni kan .. tapi yang penting , usaha aku selama ini untuk memperkenalkan blog aku di mata penduduk rakyat malaysia ni berhasil 10% .. hehehe... sampaikan anak kecik jiran aku pon leh jerit nama BEN ASHAARI .. cool tak ? Hehehe.. tak yah jadi masuk AF atau MENTOR atau jadi penjenayah... pon dah dikenali dah .. kan kan ?

Terima kasih pada korang gak kerana sudi singgah masuk blog aku tu .. eh.. blog aku in.. hehehe.. nanti aku kasi tips camana nak kasi orang masuk blog kita eh... mabeles punya ... okeh ?

Ops.. g tengok senarai kat SINI

17 ulasan:

  1. hahhahaa..perghh terbaik !! :D

    abg ben terlalu eksaited nieeee sampai bnyk typo ! hahha jari terkehel eyh? :D

    BalasPadam
  2. wah tahniah... ^_^

    abg ben memang terbaek la... :)

    BalasPadam
  3. assalamualaikum..

    nak tumpang terharu jugalkah.. sob..sob..sob..hahahaha
    :)

    BalasPadam
  4. agaknya kalau saya buat entri macam denaihati tu,encek beng terharu x?kikiki :)

    BalasPadam
  5. tahniah abang ben . hari2 setiap kali online , mesti blog abang ben blog pertama saya view . hihi ^^

    BalasPadam
  6. nk tumpang terharu gak..

    TERHARUNYE SAYE -.-'

    BalasPadam
  7. terima kasih utk Bro Ben kerana banyak membantu bloggers baru utk berblog dan bersaing secara sihat lagi.

    BalasPadam
  8. wah!!!... congrates Encit BA!!..

    BalasPadam
  9. tahniah... bro ben ni slalu merendah diri.. dah kompem la blog ni ramai followers, sbb tu ramai org dtg lawat..

    :)

    BalasPadam
  10. biasalah kalau dah berumur sikit mmg mudah terharu...hehe

    BalasPadam
  11. tahniah encek Fahrin Seth Ashaari bak kata sunah.. hihihihi

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.