Hidup anda ... Pilihan anda ... :) - BEN ASHAARI

Hidup anda ... Pilihan anda ... :)

 

:) Sama sama kita mengisafi .... Ramai benar dah terleka kebelakangan ni... termasuk yang tulis ni gak... huhuh...

19 ulasan:

  1. kalo kat mesia masjid dan surau byk kat sini nak jumpa tempat solat cukup susuh...selalu kat taman even kat parking keta pow kami solat walaupun byk mata memandang...

    BalasPadam
  2. sama2 lah kita mengingati satu sama lain .. moga baik2 semuanya

    BalasPadam
  3. mari kita sesama bermuhasabah diri

    BalasPadam
  4. kadang terleka dgn kesibukan dan keseronokan duniawi..sob3x!
    mari muhasabah diri masing2..~~

    BalasPadam
  5. dah tengok video ni dulu :) hurmm takut

    BalasPadam
  6. huhu x leh tgok video, YT kena block kat opis niee.. huhu

    BalasPadam
  7. Klip yang bagus. Sama2 kita menginsafinya......

    BalasPadam
  8. thanks kerana saling ingat mengingati..

    LINK DOWNLOAD DI BLOCK

    BalasPadam
  9. betul2...kita kena selalu menginsafi dan muhsabah diri kita agar tidak mudah terleka... :)

    eh..sapa belum join contest pasal mak abah..mai blog alang mai.. http://merentasiman.blogspot.com/2011/06/contest-menyingkap-pengorbanan-mak-dan.html

    BalasPadam
  10. as salam..
    ameen..
    moga dipermudahkan-Nya untuk kita beramal..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.