Lisa Surihani dan Yusri bercinta eh.. - BEN ASHAARI

Lisa Surihani dan Yusri bercinta eh..

 

Waahh.. itu yang tertulis di BHARIAN hari ini di ruangan HIP .. JAWABLAH , KAMI BERCINTA ! Bila dibaca , tak de lagi la ditulis yg diorng ni bercinta .. cuma ada rapat la .. itu la .. ini la.. bercinta tu , takde lagi laa.. cam biasa .. boring dengan alasan mereka ..

Sepadan atau tidak , aku tak kisah pon .. tapi ni la lumrah dunia hiburan.. Selayaknya macam mereka ni , kawin sesama mereka kerana mereka je memahami tugasan masing masing ..

Cuma bila kita rujuk balik pada mereka yang pernah kahwin sesama artis , ramai gak yang bercerai berai .. Aku tau.. yang bukan artis lagi ramai... Tapi bab artis ni lain... Orang biasa cam aku ni , kalau kawin dengan artis , boleh pecah jantung .. Maklumlah , cemburu ! Yelah kan , kalau berlakon ,sah sah kena pegang sana sini .. Tak kasi berlakon ? Pergh.. gamaknya boleh perang dunia tu ..

Lisa dan Yusri.. Yusri punya cerita lama tutup eh.. Sesuaikah pasangan ni ? bagi aku sesuai jer .. Ini menepis segala desas desus mengatakan si Yusri ni GAY ! Huhu.. macam macam laaaa... Pantang mula clean jer , terus gay .. Aku pon pernah dicop gitu.. Kena boroi kot baru tak gay .. lalalal ...

Jika benar Yusri dan Lisa , cepat cepat la kawin .. Pastu Lisa kena la jaga skit ... tamo la ramai pelakon laki sedap je memeluk awak tu haaa.. Bukan per , awak ramai peminat .. mmg la awak tu pelakon , tapi semua tu kan boleh dirunding dengan pengarah ... Kena jaga gak agama dan adat resam kita sebagai orang melayu beragama Islam ... Budak skang ni cepat belajar dari artis.. dari ulama , tak nak lak belajar ... Siap boleh kata , ulama sesama ulama pon boleh gaduh !

Fikir fikirkan la yer ... Aku puas dah pk ... Cepat cepat kawin yer Lisa , Yusri ... Toksah buat kat tasik dah yer ..

32 ulasan:

  1. dh break dh.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/yusri-lisa-berpisah-jua.html

    BalasPadam
  2. hahaha....kenapa x bole buat kat tasik????
    kalau kawin minta2 la tak wedding of the year..takut pisang berbuah 2 kali..hihi~

    BalasPadam
  3. yup..pnah tgk melodi cmtu la. tpi dorg xngaku bercinta cuma ngaku lebih dari kwn biasa..

    pelakon selalu kata mereka mili masyarakat.. jadi seth tan tu milik saye =.=

    BalasPadam
  4. suke tgk dorang.. comel je.. :)

    BalasPadam
  5. kalau dah rasa sesuai..kawin la cepat2..

    BalasPadam
  6. abg ben lambat la kali ni....

    BalasPadam
  7. hari tu lisa kantoi masa kena interview kat MELODI..dia panggil yusry "B"...bila ditanya B stand for whay,,muka dia merah sudaaaaa..
    ekekeke sweet couple:)

    BalasPadam
  8. macam pinang dibelah dua kalau diorang ni bersatu hehe

    BalasPadam
  9. ceh ceh kececeh.. Brother Ben bukan artis gak ka.. artis dunia blog.. siapa setuju ikut segmen selalu.. cantek..

    ahaksss...

    BalasPadam
  10. ye betul tu....ader ke sesuke ati org nk cop Yusry tu GAY....sentap mak nok....hehehe....sy pun peminat mereka nih...mmg sesuwai la....

    BalasPadam
  11. suke ayat abg ben yg last tu... hehe :P

    BalasPadam
  12. toksah buat kt tasik?? hahaha tkt badi ke hape..adeh..xthn nk gelak bc statement tu..hahahaha =P

    BalasPadam
  13. melalui tempoh manis perkenalan, baru menilai pasangan... cepat2 kawin, takut lekas pulak cerainya nanti...

    BalasPadam
  14. buat kecik2 dah la..
    tapi lisa tu anak dara lagi bukan janda..
    mesti nak buat kat tasik jugak..
    ekekekek

    BalasPadam
  15. ramai yang suka ayat last 'toksah buat kt tasik' slumberdek pun suka gak ayat 2 ada maksud tersirat neh...heheheh

    BalasPadam
  16. buat kat PWTC pulak kot...^^

    BalasPadam
  17. as salam..
    ameen..
    moga urusan mereka dipermudahkan-Nya.
    tunggu berita~

    tasik? adei

    BalasPadam
  18. zue pernah jumpe diorang masa tengok teater Lat The Musical kat Istana Budaya. Yusry keluar dulu.. Lepas tu baru Lisa. Dah kesian Lisa kena kerumun ngan peminat. hehehe

    BalasPadam
  19. dah lama keluar melodi cerita ni...lisa tidak mengiakan sebab dia cakap kena tanya dari pihak lelaki......kira jadi lah tu

    BalasPadam
  20. emm.. sesui kot...
    sama padan

    BalasPadam
  21. bg iera sesuai je mereka bersame..comel..hihihi..

    BalasPadam
  22. betul tu..cite lama tutup..maju ke depan..

    tasik?..huhu..no komen..

    jemput join segmen simple terbaru saya..senang je..huhu..


    SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

    BalasPadam
  23. ENTRI CAMNI SAYE SUKE.ENTRI MATANG.

    BalasPadam
  24. "toksah buat kat tasik dah yer"
    hee..

    harap2 berkekalan kedua2nya.. kahwin pun takpa. sepadan dah tuu..

    BalasPadam
  25. I restu hubungan Yusri & Lisa.. moga panjang jodoh

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.