Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 27 April 2011

1,000 sudah FOLLOWER ..

image

Rileks arr.. bukan blog aku .. aku masuk masuk blog ni , tetiba nampak 999 !! Wah.. lucky number .. terus melompat dengan sepantas mungkin bak spiderman lalu menekan butang FOLLOW ! Maka genaplah sudah blog itu dengan 1,000 follower padahal baru beberapa hari buat blog ! hahahaha ... lagi ganas kan ?

Mesti korang tertanya kan ? camana dia leh dapat ramai Follower sekelip mata ? Sekelip mata kau berubah weh !! huhu... Aku pon pelik lalu aku pergi mendapatkan jawapan..

jeng jeng jeng ... aku dapat dah jawapan .. Wah .. aku tak sangka .. durian menjadi nangka ! Lapar la pulak .. korang g la tanya sendiri kat dia ek.. aku nak g cari makanan kat bawah.. Pandai pandai la bodek dia .. mana la tau kot kot rezeki korang .. hehehe ..

G tengok sendiri kat SINI

17 komen :

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply to comment]

wah,abg ben xsudi pon follow blog sy..

leh jd yg ke-500.

heheh.. =)
(sje je gurau2,btoi pon pe slhkan??)

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

hebat..siapa dia ni..kite bertahun pun tak cevah lg seribu

shafinaz (: berkata... [Reply to comment]

Fuyyoo , tahniah :0

bobiedanbad berkata... [Reply to comment]

tahniah untuk blog itu...
yang bertahun berblog tak sehebat dia..
:)

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

ooo...angah eh..hehehe...tadi nampak kat profile BA jr tu..

Aren Alin berkata... [Reply to comment]

blog siapa ni,abg ben.. hebat la dia..

Akid azami berkata... [Reply to comment]

pergh mcm tak caya je entri baru 16.4.2011? Gila hebat ni.. Entri pun ramai share.. Tgk online counter dia.. Fuuuu!

Hafizuddin Jasmi berkata... [Reply to comment]

gile power..
mesti slalu promote kat fb.ramai gila like evry post post dia.

sbb post dia mmg umph!!

anGah berkata... [Reply to comment]

wow.. terharu.. thanks :)

*tersipu malu.. awwww

Najwaa Malikk berkata... [Reply to comment]

mak aih ! hebat ! :D saya pun tgh setia menunggu abg ben follow saya . :D

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Bro....cek entri terbaru..... nama bro disalah guna... susah jugak biler dah femes nih..ha ha

mynameismy berkata... [Reply to comment]

tergezut den. ingat blog santai dah 1000 hehe...

anGah berkata... [Reply to comment]

@Pembawa_Wacana nama sape? huhu

shafmechy berkata... [Reply to comment]

abg ben, klu sudi jd la follower yg ke-200 sy lak...skrang tgh 199..xde yg nk follow dh kot, sy dh stop bw utk mlm ni, nk tdo pg esok ada paper...=)

Misz Ayu berkata... [Reply to comment]

bertuahnya org bernama Ben Ashaari :(

afiqah hashim berkata... [Reply to comment]

terbaekk!!

dent_ctz5 berkata... [Reply to comment]

kool~

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI