Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 11 April 2011

AKU NAK KRITIK BLOG NI BOLEH ?

 

Haaa... blog ni aku kenal sejak aku buat segmen awal tahun ni .. Mula mula aku ingat tuan tanah blog ni lelaki berdasarkan nama dia yang serupa lelaki tu .. Bila tengok gambar dia pon gitu gak... ala ala pedang setiawan gitu.. sudah confius .. hehehe..

Bila aku masuk tengok blog dia .. huh...Hurm.. ada bunga bunga.. aku pon suka bunga gak.. nak letak kat blog aku bunga... bleh ? Pastu bila tengok layout dia .. huh... sungguh tak ku minat ...

Kenapa aku tak minat .. hehehe... biasa la... jeles .. boleh ? Hahaha.. ok ok.. aku dah tengok .. ingat nak kutuk blog ni kaw kaw.. tapi tak jumpa lak.. semua ok jee bagi aku .. adus.. camana tu ? kang dia lak nak kutuk blog aku. .sah sah kaw kaw punya kena ..

Tapi tak pe.. aku tau dia tak seteruk itu untuk kutuk aku.. kan siti kan .. hehehe .. Apa pon , blog ni mmg best ! Tu je aku bleh kata.. blog bf dia tu je tak best !! Perasan kacak ! Bosan siut.. kenal tak sapa bf dia ? Blog doa .. ayahkuslow.com .. haaaa..

Blog yang aku maksudkan ini ialah ... http://tinyurl.com/6ycl94t

19 komen :

Haris Kaito berkata... [Reply to comment]

kak sunah lagi~

Tasha berkata... [Reply to comment]

ayahkuslow paling tak tahan! hahahaha....... klakar la abg ben ni.wat lawak plak. tadi kata nak tidow....

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

ben.....
semakin banyak blog yang kita temui..semakin luas dan banyak pengalaman yang kita tempuhi...

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Kak sunah yang mengikut ahli sunah wal jamaah...;)

Nour Akmal berkata... [Reply to comment]

kritik la blog saya pula abg ben...huhuhu...=p

DoRaEmoN LuRvE berkata... [Reply to comment]

cantek nyerrr blog die.. cantek cantek.... @_@

Si GaJus!!! berkata... [Reply to comment]

owhh... igt sape la..haha

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

kutuk la blog IR plssss

Areliff berkata... [Reply to comment]

sunah lalalalaaa...banyak btol sunnah punye rating bulan ni..pepepun nasik minyak jgn lupe panggil aq..kalau tak siap la ko...kite bakooo je ho3x :P

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

blog bf die pun die yg buatkan la...

cik pulau berkata... [Reply to comment]

huhh!!! lawak je ase..
ingat nak kutuk betol2 tadi.. first buat klik blog tu. kot la abg ben nak kutuk blog cik pulau ke..
sekali tengok.. aikk.. blog kak sunah.. apa pulak..
baru lah baca balik.. ooo. macam tu rupanya..

len kali baca sampai habes cik pulau oi.. *sambil ketuk kepala sendiri*
lalala~

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

kak sunah...:)

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

serangan balas! sila jangan kecik hati! ahahahah~

DIA NAK KUTUK BLOG NI ??? | Sunah Suka Sakura dot com

Mr iZzo (^_^) berkata... [Reply to comment]

hahaha..macam2 hal~ kelakar lol

Nur Aju berkata... [Reply to comment]

xbaik la abg ben kutuk2 nie..ish2.. ;P

アヌム ちゃん~~ berkata... [Reply to comment]

wah2 balas membalas..

juanita berkata... [Reply to comment]

sila kritik blog saya juga :)

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

pedang setiawan? hmm..

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

bila lah abg beng nak pomot blog kite T_T asek blog yg dah pemes je..huhuhu merajuk

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI