AWOK BLOGGER BARU YER ? #1

 

Mula-mula , aku nak ucapkan jutaan terima kasih buat GADIS INI kerana kesudiannya menghabiskan masa menjadi pembantu peribadi aku dalam dunia blog ini ..

OK.. skang kita ke senarai pertama rakan rakan blogger yang mana aku rasa pasti ada yang kali pertama join segmen aku ni .. Ada yang tanya tadi , boleh tak diorng join kalau blog diorng ni blog politik.. Jawapan aku , aku cuma sediakan platform untuk kita saling kenal mengenali.. Selebihnya , sendiri tanggung.. hehe ..

Blog yang aku pilih untuk review kali ni ( secara rawak setiap 20 blog ) ialah ... SINI

Hurm.. cam color blog aku gak tapi dia punya jauh cun la ...Yup..mmg jauh kemas dari blog aku ... Cuma aku tak suka iklan yang dok membontoti aku dari atas sampai kebawah.. tu jee.. hahaha.. lain ? Cun !

 

 

 

 

2. http://princesslieya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

3. http://ewanrani.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

4. http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

5. http://azrideris.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

6. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

7. http://mizztina.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

8. http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

9. http://mangges.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

10. http://farahuhibbuislam.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

11. http://ceritaku-myvi.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

12. http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah-segmen.html

13. http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

14. http://fierapirot.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-barulah.html

15. http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

16. http://dayahremlee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

17. http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

18. http://fashah84.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

19. http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-bloglah.html

20. http://ernamorgan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Ada lagi selepas ini.....

17 ulasan:

  1. abang ben lom approve yg saye... huhu

    BalasPadam
  2. semoga sukses semoga..teruskan usaha...jgn putus asa...

    BalasPadam
  3. ben ashaari dibontoti..ahaks.gurau ajer abang ben..menarik lah segmen ni.buka sekali lagi tak nanti?

    BalasPadam
  4. dah siap terjah!..hehhe..slamat bkenalan=)

    BalasPadam
  5. weh... dah kuar senarai ... blum masuk lagik... agak2nya ntah bila nak kuar... selalunya bila keluar... aye tak sempat tengok... huhhuu

    BalasPadam
  6. memang segmen bro ben ahaari ni bnyk smbutan lah... mantap...^^

    BalasPadam
  7. the 10th url is meeee ~ aww terharuu ^^,

    BalasPadam
  8. jom singgah blog cik gege no 13 tu..
    =)

    BalasPadam
  9. hi abang ben!

    saje singgah ^^ drop by to my blog kalo senang2 :))


    http://dijasubadi.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. tahniah pd spe2 yg tsenarai..moh lew tgk blog kite plak

    BalasPadam
  11. no 4.. singgah2 la dtg blog mira..=)
    thank u bro benn..;p

    BalasPadam
  12. as salam..hehe..
    sedang menghabiskan sesi terjah terdahulu

    BalasPadam
  13. alaa...igt dpt jd 1st yg join..2nd pown 2nd laa...hehehe...slmt bkenalan...thnks abg ben...kwn2 blogger yaya dh btambah.. :)

    BalasPadam
  14. wahhh... rugi g jalan2 tadi.. thanks abang ben.. ramai yg terjah blog aniss tadi.. nak g terjah mereka jugak lah =)

    BalasPadam
  15. wow!!!abg ben...dtg cc semata2 nak tgok entry ni..kawan repot gitahu hehe...nak mintak kebenran nak letak abg ben kat sebelah blog zue. nak letaf "guru besar sekolah menegah cinta " leh tak?seyes ni...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI