Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 April 2011

AWOK BLOGGER BARU YER ? #1

 

Mula-mula , aku nak ucapkan jutaan terima kasih buat GADIS INI kerana kesudiannya menghabiskan masa menjadi pembantu peribadi aku dalam dunia blog ini ..

OK.. skang kita ke senarai pertama rakan rakan blogger yang mana aku rasa pasti ada yang kali pertama join segmen aku ni .. Ada yang tanya tadi , boleh tak diorng join kalau blog diorng ni blog politik.. Jawapan aku , aku cuma sediakan platform untuk kita saling kenal mengenali.. Selebihnya , sendiri tanggung.. hehe ..

Blog yang aku pilih untuk review kali ni ( secara rawak setiap 20 blog ) ialah ... SINI

Hurm.. cam color blog aku gak tapi dia punya jauh cun la ...Yup..mmg jauh kemas dari blog aku ... Cuma aku tak suka iklan yang dok membontoti aku dari atas sampai kebawah.. tu jee.. hahaha.. lain ? Cun !

 

 

 

 

2. http://princesslieya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

3. http://ewanrani.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

4. http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

5. http://azrideris.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

6. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

7. http://mizztina.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

8. http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

9. http://mangges.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

10. http://farahuhibbuislam.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

11. http://ceritaku-myvi.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

12. http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah-segmen.html

13. http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

14. http://fierapirot.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-barulah.html

15. http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

16. http://dayahremlee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

17. http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

18. http://fashah84.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

19. http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-bloglah.html

20. http://ernamorgan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Ada lagi selepas ini.....

17 komen :

zila berkata... [Reply to comment]

abang ben lom approve yg saye... huhu

faisal apardi berkata... [Reply to comment]

semoga sukses semoga..teruskan usaha...jgn putus asa...

gaung berkata... [Reply to comment]

ben ashaari dibontoti..ahaks.gurau ajer abang ben..menarik lah segmen ni.buka sekali lagi tak nanti?

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

dah siap terjah!..hehhe..slamat bkenalan=)

yangbaik berkata... [Reply to comment]

weh... dah kuar senarai ... blum masuk lagik... agak2nya ntah bila nak kuar... selalunya bila keluar... aye tak sempat tengok... huhhuu

~C-K-K~ berkata... [Reply to comment]

memang segmen bro ben ahaari ni bnyk smbutan lah... mantap...^^

Farah Hanim berkata... [Reply to comment]

the 10th url is meeee ~ aww terharuu ^^,

cik gege berkata... [Reply to comment]

jom singgah blog cik gege no 13 tu..
=)

Dija Subadi. berkata... [Reply to comment]

hi abang ben!

saje singgah ^^ drop by to my blog kalo senang2 :))


http://dijasubadi.blogspot.com/

Salam berkata... [Reply to comment]

tahniah pd spe2 yg tsenarai..moh lew tgk blog kite plak

MissNaL berkata... [Reply to comment]

no 4.. singgah2 la dtg blog mira..=)
thank u bro benn..;p

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

terjahhh time =)

... berkata... [Reply to comment]

as salam..hehe..
sedang menghabiskan sesi terjah terdahulu

cIk IRa berkata... [Reply to comment]

terjah!! :)

Lady A berkata... [Reply to comment]

alaa...igt dpt jd 1st yg join..2nd pown 2nd laa...hehehe...slmt bkenalan...thnks abg ben...kwn2 blogger yaya dh btambah.. :)

aNiss :):) berkata... [Reply to comment]

wahhh... rugi g jalan2 tadi.. thanks abang ben.. ramai yg terjah blog aniss tadi.. nak g terjah mereka jugak lah =)

Oopss..Cikgu Cinta berkata... [Reply to comment]

wow!!!abg ben...dtg cc semata2 nak tgok entry ni..kawan repot gitahu hehe...nak mintak kebenran nak letak abg ben kat sebelah blog zue. nak letaf "guru besar sekolah menegah cinta " leh tak?seyes ni...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI