Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 26 April 2011

Ni yg aku mencis neh !!

 

Tak sangka lak aku ada kembar dalam dunia maya ni selain si PW tu haa... hahaha...

Tadi ada sahabat blogger bawa khabar dari 'rumahnya' dengan mengatakan ada seseorang menggunakan nama aku di shoutbox .. Maka aku pon membunyikan siren bomba untuk ke blognya ..

Sesampai di tempat itu aku pon cari la shoutboxnya sambil jadi follower dia .. Baik aku kan ? Tak reti reti nak undi aku ??? Adoii.. tu pun nak bagitau ke ... ok klik SINI .. sempat berkempen lagi.. hahaha..

Aku pakai microskop untuk mengesan idnya .. Yearghh.. dapat... eceh.. bengong.. Sekali blog cepat kaya daaa.. aparaaa... siap tulis kat shoutbox dia " BEN DATANG MEMBAWA TUAH " ... tu diaaa.. tuah la sangat... tuah ayam nampak dikaki.. tuah ben bersama hang tuah !

Ok.. ini sekadar pemberitahuan la yer.. Aku amat amat jarang meninggalkan jejak di shoutbox dan ruangan komen .. jadi kalau ada yang mengaku dia tu BEN ASHAARI , maka silalah senyum jer .. aku singgah jika ada entri berkaitan dengan aku atau aku dikhabarkan mengenai entri tersebut..

Nasib baik aku jarang komen .. kalau tak ??? pasti akan ada yang confius.. Grr...dah ada letrik lak.. Alhamdulillah ... leh sambung tidur..

38 komen :

Alya Esprézzo ✿ berkata... [Reply to comment]

tettt ! berhati hati yer abg ben.. :)

Yaya^Pink berkata... [Reply to comment]

yaya nye ari tu abg ben sendirik kan komen?mula konpius da..ehehehe

ajit_171 berkata... [Reply to comment]

ai maklom lah... ramai peminat..

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Hai kembarku....ha ha ha

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

iri hati la tu abg ben .. hahahaa

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

Baru la benn benn boom.. Haha

mas saari berkata... [Reply to comment]

nak bagitau lah
ni entri support abg ben..

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/blogger-of-year-by-digi-wwwow-awards.html

Aidanatasya berkata... [Reply to comment]

salam abg ben...

done :)
untuk ari nie...

jemput datang blog saya...

JOM VOTE BEN ASHAARI

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

bestnye..tak rajin komen pun traffic jem, traffic light, polis trafik bagai
hehehe

Isteri Encek Bard berkata... [Reply to comment]

tetktik nak tarik pembaca tu

MamaEma berkata... [Reply to comment]

alahai...ada org tumpang nama org femes kan...

HAJAR hasan berkata... [Reply to comment]

err... dia nak femes jugak tuh. ngee~
apa-apa pun, hati-hati ya encik ben.

Nurul Alyaa berkata... [Reply to comment]

uiks, asal nk tido lak? hehe..

Norhafiza berkata... [Reply to comment]

hihihi No tau sapa dia kembar tu..klo bukan BEN Nathan, BEN10 tak pun BENteng..mmm bukan ke? kot2 BENjy (ops stil duk lokap kan)..ops ops

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

takut juga yg suka mengutuk itulah yang suka ambil kesempatan atas kelemahan org lain yg melatah bila di kutuk. nak cemburu tu tak pe tapi bukanlah dgn cara menjatuhkan org lain. hak masing2 yg adakala kita terlepas pandang kebaikan disebaliknya...macam tinggal komen tu.

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

nak menyamar gak la..=)

Izyan Masri berkata... [Reply to comment]

HAHA.TAJUK ENTRY NAK MANJA JE YE ABNG BENG KEBABOM XD. ENTAH APELAH ORANG SKIM CEPAT KAYA TU :D

AliaJustea berkata... [Reply to comment]

alaarrkk.. dgki semata-mata..
















abg ben pengecut ke? tak derk lampu tak boleh tido? ngeh3..

risa berkata... [Reply to comment]

uihhh...bahaya tu en.ben
baru skim cepat kaya tu
kalau menda2 lain plak nanti adehhh

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

hehehe...sape la yang tumpng glamor en ben tu ye

OreO HitaM berkata... [Reply to comment]

MENCIIIIIII!!!!!!!!!!!
Demm kena tipu

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Ben Ashaari dah ada kembar.pasni ramai lah yg tersenyum bangga ben datang komen dan singgah shoutbox dia.keh3.


org femes cam ben ni bahaga la.ada lak yg nak klon tu.

MuMMy CHoMell berkata... [Reply to comment]

huhu.. sapela punye angkara tu.. pandai tul!!

ea Khamis ni ade event la kat PWTC.. harap2 ade letrik ye mase tuh.. lau x .. kite bakor aje.. muahahaha!!

cpahniza berkata... [Reply to comment]

tdo je...xkeja eh abg ben..hehe

!✿❤Cik Izan❤✿! berkata... [Reply to comment]

ramai nak tumpang glamer rupanya... ada letrik ingat nak buat kerja tp hampeh! nak tido jer...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... [Reply to comment]

susah gak jadi orang femes ni kan... xnk jadi femes la cm ni... muuahahahahahaha

NOOR FATIN berkata... [Reply to comment]

ada jugak nak menyamar!

mad khaz berkata... [Reply to comment]

hahaha, igt ke btol-btol ade kembar.

hehe,saya ada lukis abg ben dalam komik saya.

jom tengok =) *wink wink

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/04/plan-no-81-komik-suka-suki-9.html

Anis Adila Aris berkata... [Reply to comment]

die pun singgah belog den,... terkejut den..
nak report nie...

http://akuqute.blogspot.com/2011/04/baru-nak-excited-abg-ben-tinggal-jejak.html

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

hehe..dah tau dah tu bukan encik ben..


err benda tu kena undi tiap2 hari ke?dok tau pulok..insyaallah nanti undi lagi..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata... [Reply to comment]

abg ben..cik bunga nk ckp pasl header tp tak tercakap², huhu... nice sgt header baru, tapi bile d'tenung lame² npk mcm abg ben dah beru**r sket lah compare header dulu segak & macho...heheh. woppss... ayt nak sopan ^^ jgn mare ;)

jom singgah entry baru :)

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

siap buat entri gak ni encik ben..haha

GARA-GARA BEN ASHAARI

Nuar berkata... [Reply to comment]

sebab tu lain macam je...saje tgo ada apa kat dalam tu...bukan ben ashaari yang sebenar

MissNaL berkata... [Reply to comment]

dah vote dah.kalo bro ben dpt no 1 ni kena wat kenduri makan2 nih..hehe *joking


http://ciknalspeaking.blogspt.com

akuwanblur90 berkata... [Reply to comment]

abg ben, mencis tue benda apa?? x paham la.. hurm.. :(

d_LA berkata... [Reply to comment]

ha'ahla, kat SB dla pun ada BEN dtg jerit2 siap tulis dtg nak SANTAI lagi..tp dah taw xkan la BA kan..hehe..

Amirudy Mazlan berkata... [Reply to comment]

Ingat malas nak undi ari nih..nak cuti sari.
Tapi rasa x best plak.
Rasa cam masuk stadium tengok bola, tapi tak beli tiket..heh..
So, undi je laaa..

HebatMinda

cIk IRa berkata... [Reply to comment]

seb baek org tersebut memberitahu hal itu...kalau x dh excited giler... :)
biase la tue,org nk tumpang laris... ^_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI