Ni yg aku mencis neh !!

 

Tak sangka lak aku ada kembar dalam dunia maya ni selain si PW tu haa... hahaha...

Tadi ada sahabat blogger bawa khabar dari 'rumahnya' dengan mengatakan ada seseorang menggunakan nama aku di shoutbox .. Maka aku pon membunyikan siren bomba untuk ke blognya ..

Sesampai di tempat itu aku pon cari la shoutboxnya sambil jadi follower dia .. Baik aku kan ? Tak reti reti nak undi aku ??? Adoii.. tu pun nak bagitau ke ... ok klik SINI .. sempat berkempen lagi.. hahaha..

Aku pakai microskop untuk mengesan idnya .. Yearghh.. dapat... eceh.. bengong.. Sekali blog cepat kaya daaa.. aparaaa... siap tulis kat shoutbox dia " BEN DATANG MEMBAWA TUAH " ... tu diaaa.. tuah la sangat... tuah ayam nampak dikaki.. tuah ben bersama hang tuah !

Ok.. ini sekadar pemberitahuan la yer.. Aku amat amat jarang meninggalkan jejak di shoutbox dan ruangan komen .. jadi kalau ada yang mengaku dia tu BEN ASHAARI , maka silalah senyum jer .. aku singgah jika ada entri berkaitan dengan aku atau aku dikhabarkan mengenai entri tersebut..

Nasib baik aku jarang komen .. kalau tak ??? pasti akan ada yang confius.. Grr...dah ada letrik lak.. Alhamdulillah ... leh sambung tidur..

38 ulasan:

  1. tettt ! berhati hati yer abg ben.. :)

    BalasPadam
  2. yaya nye ari tu abg ben sendirik kan komen?mula konpius da..ehehehe

    BalasPadam
  3. ai maklom lah... ramai peminat..

    BalasPadam
  4. iri hati la tu abg ben .. hahahaa

    BalasPadam
  5. Baru la benn benn boom.. Haha

    BalasPadam
  6. nak bagitau lah
    ni entri support abg ben..

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/blogger-of-year-by-digi-wwwow-awards.html

    BalasPadam
  7. salam abg ben...

    done :)
    untuk ari nie...

    jemput datang blog saya...

    JOM VOTE BEN ASHAARI

    BalasPadam
  8. bestnye..tak rajin komen pun traffic jem, traffic light, polis trafik bagai
    hehehe

    BalasPadam
  9. alahai...ada org tumpang nama org femes kan...

    BalasPadam
  10. err... dia nak femes jugak tuh. ngee~
    apa-apa pun, hati-hati ya encik ben.

    BalasPadam
  11. uiks, asal nk tido lak? hehe..

    BalasPadam
  12. hihihi No tau sapa dia kembar tu..klo bukan BEN Nathan, BEN10 tak pun BENteng..mmm bukan ke? kot2 BENjy (ops stil duk lokap kan)..ops ops

    BalasPadam
  13. takut juga yg suka mengutuk itulah yang suka ambil kesempatan atas kelemahan org lain yg melatah bila di kutuk. nak cemburu tu tak pe tapi bukanlah dgn cara menjatuhkan org lain. hak masing2 yg adakala kita terlepas pandang kebaikan disebaliknya...macam tinggal komen tu.

    BalasPadam
  14. HAHA.TAJUK ENTRY NAK MANJA JE YE ABNG BENG KEBABOM XD. ENTAH APELAH ORANG SKIM CEPAT KAYA TU :D

    BalasPadam
  15. alaarrkk.. dgki semata-mata..
















    abg ben pengecut ke? tak derk lampu tak boleh tido? ngeh3..

    BalasPadam
  16. uihhh...bahaya tu en.ben
    baru skim cepat kaya tu
    kalau menda2 lain plak nanti adehhh

    BalasPadam
  17. hehehe...sape la yang tumpng glamor en ben tu ye

    BalasPadam
  18. MENCIIIIIII!!!!!!!!!!!
    Demm kena tipu

    BalasPadam
  19. Ben Ashaari dah ada kembar.pasni ramai lah yg tersenyum bangga ben datang komen dan singgah shoutbox dia.keh3.


    org femes cam ben ni bahaga la.ada lak yg nak klon tu.

    BalasPadam
  20. huhu.. sapela punye angkara tu.. pandai tul!!

    ea Khamis ni ade event la kat PWTC.. harap2 ade letrik ye mase tuh.. lau x .. kite bakor aje.. muahahaha!!

    BalasPadam
  21. tdo je...xkeja eh abg ben..hehe

    BalasPadam
  22. ramai nak tumpang glamer rupanya... ada letrik ingat nak buat kerja tp hampeh! nak tido jer...

    BalasPadam
  23. susah gak jadi orang femes ni kan... xnk jadi femes la cm ni... muuahahahahahaha

    BalasPadam
  24. hahaha, igt ke btol-btol ade kembar.

    hehe,saya ada lukis abg ben dalam komik saya.

    jom tengok =) *wink wink

    http://platunkhaz.blogspot.com/2011/04/plan-no-81-komik-suka-suki-9.html

    BalasPadam
  25. die pun singgah belog den,... terkejut den..
    nak report nie...

    http://akuqute.blogspot.com/2011/04/baru-nak-excited-abg-ben-tinggal-jejak.html

    BalasPadam
  26. hehe..dah tau dah tu bukan encik ben..


    err benda tu kena undi tiap2 hari ke?dok tau pulok..insyaallah nanti undi lagi..

    BalasPadam
  27. abg ben..cik bunga nk ckp pasl header tp tak tercakap², huhu... nice sgt header baru, tapi bile d'tenung lame² npk mcm abg ben dah beru**r sket lah compare header dulu segak & macho...heheh. woppss... ayt nak sopan ^^ jgn mare ;)

    jom singgah entry baru :)

    Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

    BalasPadam
  28. sebab tu lain macam je...saje tgo ada apa kat dalam tu...bukan ben ashaari yang sebenar

    BalasPadam
  29. dah vote dah.kalo bro ben dpt no 1 ni kena wat kenduri makan2 nih..hehe *joking


    http://ciknalspeaking.blogspt.com

    BalasPadam
  30. abg ben, mencis tue benda apa?? x paham la.. hurm.. :(

    BalasPadam
  31. ha'ahla, kat SB dla pun ada BEN dtg jerit2 siap tulis dtg nak SANTAI lagi..tp dah taw xkan la BA kan..hehe..

    BalasPadam
  32. Ingat malas nak undi ari nih..nak cuti sari.
    Tapi rasa x best plak.
    Rasa cam masuk stadium tengok bola, tapi tak beli tiket..heh..
    So, undi je laaa..

    HebatMinda

    BalasPadam
  33. seb baek org tersebut memberitahu hal itu...kalau x dh excited giler... :)
    biase la tue,org nk tumpang laris... ^_^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.