Khamis, 28 April 2011

SEGMEN : KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

 

image

Sebuah segmen yang ringkas .. Tapi tak semudah itu .. satu segmen yang mana aku mencari jawapan jawapan yang tidak selalu kita dengar .. Haaaa... biasanya kita dengar , saja suka suka.. saja nak buat diari.. bla bla bla ..

Tapi kali ni tak .. heheh .. aku akan masuk tengok..baca .. mana yang menarik dan sangat best alasan lagi ikhlas bunyinya , aku ketengahkan entrinya itu .. hehehe.. ok ? Aku tidak akan senaraikan macam biasa yer .. aku akan buat pemilihan sendiri .. ok ?

Untuk join ..mudah jer .. seperti biasa ... sediakan satu entri khas

  1. Letak gambar diatas itu ..
  2. TAJUK : SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER dan linkkan ke entri ini ..
  3. Karangan berdasarkan tajuk dan TIDAK LEBIH 100 patah perkataan ..
  4. Pastikan blog anda tidak punya bling bling yang banyak jer ..
  5. Siap ? tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..
  6. Promote entri anda di www.gengblogger.com

TUTUP KUL 10 MALAM INI .. 28/4/2011

Tu jer.. dan kalau sudi , undi saya di DIGI-WWWOW : BLOGGER OF THE YEAR (klik SINI ) dan lawatilah blog baru saya di SINI ..

143 komen :

Akid azami berkata... [Reply to comment]

tutup kul berapa bang?

Zanna Orked berkata... [Reply to comment]

Salam. Saya join.

http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Mama Likha berkata... [Reply to comment]

wah simple segmen kali ni kan.?

sebab saya tidak bekerja tu yg jd blogger!! hehe..


p/s : en ben, mcmne buat header iklan vs tu...?

Fariza Othman berkata... [Reply to comment]

Baru nak wat entry ini,Abg ben dah wat segmen. Ini sudah baik!! Thank you!!

xoxo

Faris Adli berkata... [Reply to comment]

join..

http://www.duniafaris.com/segmen/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang-blogger/

AizA berkata... [Reply to comment]

http://aizasahree.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

join2 lagi...

azizul berkata... [Reply to comment]

saya join bro

http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

ieda berkata... [Reply to comment]

salam

dengan segala hormatnya .. ehemx2
nak menjemput BRO BEN ke majlis
GATHER2 " GEGAR BLOGGER KUANTAN "

pada 01 mei 2011 ini di Taman Tasik Bandar , Kuantan , jam 3.00 ptg ..

sudi2lah menghadirkan diri , kiranya ada kelapangan .. , mana tahu bro ke pahang on that day :))

~sayahafiz~ berkata... [Reply to comment]

~dah join juga...~
=)

http://coretandramahafiz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html kenapa ye? hu3

Rozita berkata... [Reply to comment]

okey siap!

siap ping dah!

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

cik Ida berkata... [Reply to comment]

sudah join

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

thanks..

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

http://esmeda.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

'aku' pun nak join gak

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

join..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

nUr _ atiQah berkata... [Reply to comment]

sy join..^^~

http://luv9nteen.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Siti Wardah berkata... [Reply to comment]

dah siappp ! :D

http://swardah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata... [Reply to comment]

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Mak dara join =)

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

BebelanNiaSuhaimi berkata... [Reply to comment]

saya join :)

http://bebelanniasuhaimi.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

Puteri Kasih berkata... [Reply to comment]

saya join :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

First time join segmen Incik Ben.. Bismillah.. hehe

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

okey..eka join

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mira.... berkata... [Reply to comment]

http://mncitmchuk.blogspot.com/2011/04/santai-bersama-ben-ashaari-kenapa-aku.html#links

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

http://www.herstoriie.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html


daaah :D!

Haris Kaito berkata... [Reply to comment]

http://hariskaito.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

JOM TERJAH SINI

Ana Muslim berkata... [Reply to comment]

http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. atia nk join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-seorang-blogger.html

anna itoshi berkata... [Reply to comment]

abg ben da join

http://annaitoshi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Syah_Ridzeah berkata... [Reply to comment]

done ! ^^

http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Rahmad berkata... [Reply to comment]

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

:Cikgu Akim: berkata... [Reply to comment]

join!!jemputlah bacaaaaaaaa

http://loqkimagri.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mas saari berkata... [Reply to comment]

done!

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

EYQASARA berkata... [Reply to comment]

http://eyqasara-marie.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html



join sgmen bro..

Fendy berkata... [Reply to comment]

MENCUBA NASIB WALAUPUN BUKAN DARI SEORANG BLOGGER TERKENAL

http://fendy1302.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Join bro....

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Takleh ping di gengblogger....internet sini blocked!

misz Qahirah berkata... [Reply to comment]

nk join..tp terlebih sket..hehehe..sori abg ben :)

http://beloggagah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Fendy berkata... [Reply to comment]

NI YANG BETUL...HEHE..MAAF

http://fendy1302.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

ps join

http://www.penulissenja.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Raja Syakirah berkata... [Reply to comment]

http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

heeeee
=)

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

ooo yang di pilih aje lah,. rasa2 nya blog org pompuan je yg terpilih,. tak jadi lah nak join

syuwai berkata... [Reply to comment]

jari + mata pantas membuat entri..ehehehe

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

^____^

Nurul syahirah (-_-) berkata... [Reply to comment]

adik join ye...

http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

syamsiyati berkata... [Reply to comment]

join dah...

pu3putra.blogspot.com

Mr iZzo (^^,) berkata... [Reply to comment]

join jugak! jom jom terbaik!


http://themrizzo.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata... [Reply to comment]

Jamal dah join...kalau tak menang, dapat hadiah saguhati jadi la ye Abg Ben..hehe..:-)

http://diary-of-jamal.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata... [Reply to comment]

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

saya join!

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

Pemuda Haparan berkata... [Reply to comment]

saya join segmen nie..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

myzasuki berkata... [Reply to comment]

nak join jugak ~

http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

Anna berkata... [Reply to comment]

http://myselfdiary-anna.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

aku buat juga!tapi warning dulu, hrp2 tak terasa :)

Kimi Yun berkata... [Reply to comment]

sdh join ^^!

http://sakurayaki.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Aiza Isabella berkata... [Reply to comment]

http://inibeloggadispelat.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

ir yien berkata... [Reply to comment]

eh2 itu entry yg pertama sekali time saya baru hidup dlm kehidupan blog

http://yien9897.blogspot.com/2011/04/tak-tahu-apa2.html

Syue Mustafa berkata... [Reply to comment]

http://syue1502.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

teh fatihah berkata... [Reply to comment]

join gak ni :)

http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

etieQzoNe berkata... [Reply to comment]

dh join :))

http://etieqzone-aqbaek.blogspot.com/2011/04/benashaari-kenapa-aku-seorang-blogger.html

etieQzoNe berkata... [Reply to comment]

dh join :))

http://etieqzone-aqbaek.blogspot.com/2011/04/benashaari-kenapa-aku-seorang-blogger.html

aref seven berkata... [Reply to comment]

dah siap BRO BEN

http://mencariisteri.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

to'wan berkata... [Reply to comment]

Jemput singgah semua...

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

bLeED_DrumMeRz berkata... [Reply to comment]

http://bleeddrummerz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Little_froggy berkata... [Reply to comment]

http://sayatakotkatak.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

yeah, kali kedua join segmen ben ashaari, HAHA.

~emmie~ berkata... [Reply to comment]

join..

http://pieceofemmie.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

tak reti nak promote kat gengblogger.. :(

K.zoe berkata... [Reply to comment]

http://kzoeozk.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

join ye!! :)

pelangi tomey berkata... [Reply to comment]

khas untuk abang ben.. wah~

http://atiqahchomel.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

dah join... :)

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Ibu Ilyanie(s) berkata... [Reply to comment]

done!

http://puterihannan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Freaky berkata... [Reply to comment]

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Koko | Prophile berkata... [Reply to comment]

hoyeahhh! done ((:

http://khodijahsunardi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

nur berkata... [Reply to comment]

DIJEMPUT ABANG BEN YANG BUDIMAN DAN KAWAN-KAWAN SEKALIAN YANG BAIK HATI KE SINI: KREATIF BETUL!

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

farysa allyssa berkata... [Reply to comment]

http://oasisofheart.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mai baca mai *lambai lambai tangan* :)

Jay berkata... [Reply to comment]

http://jai-diari.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ berkata... [Reply to comment]

http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

siap dah ^^

AliaJustea berkata... [Reply to comment]

budak tak cukup inci ni join lagiiikkkkk !



http://aliajustea.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

kemboja berkata... [Reply to comment]

http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/04/tajuk-santai-ben-ashaari-kenapa-aku.html

sy join

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] berkata... [Reply to comment]

mamadiana join :

http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Daygku Nurhayatii berkata... [Reply to comment]

yeahh. dayg join ^^~

http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

dayahCOOL berkata... [Reply to comment]

I'm done..=)
http://pinkladypyblog.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Fitri Senin berkata... [Reply to comment]

dah join..kalo xde santai xpe ke..??
http://fitribintisenin.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-seorang-blogger.html

Mohd Zakwan berkata... [Reply to comment]

Abg ben, Zakwan dah buat entri dah :DD


http://smileasuwant.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html



harap2 dipilih .hehe :)

Nadia Johary berkata... [Reply to comment]

Nadia join!! utk kali kedua! XD

http://borntobealover.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Sal Saari berkata... [Reply to comment]

alamakkk!! terjoinlah pulak..

http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

Nurul Afifah berkata... [Reply to comment]

http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Kopi Panas berkata... [Reply to comment]

due date dia tak leh extent sampai esok petang ke?. nak join gak.wuwuwu sob sob....

Nini D.. berkata... [Reply to comment]

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

IrfanzBlog berkata... [Reply to comment]

nak join gak...
http://irfan4all.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

fad ali berkata... [Reply to comment]

join dah!



http://faddesignaway.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

sayew join..^^

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

bobiedanbad berkata... [Reply to comment]

http://bobiestory.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

nanibahaudin berkata... [Reply to comment]

ok.. join yek abe ben..

http://nanibahaudin.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Cikfiqa berkata... [Reply to comment]

ini saya punya...i'm newbie blogger.. :D


http://nurafiqahazhar.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

miss nadya berkata... [Reply to comment]

saya polis trafik yang nak curi trafik abg beng...dah ciap..ni entry saya yer abg ben..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Miss Kira berkata... [Reply to comment]

join jugak..

http://hateandloveandsetsunai.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

^^

cik sakura berkata... [Reply to comment]

cik sakura join..

http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

Lilynana Lexy berkata... [Reply to comment]

saya nk join jgk ^^^

http://lilynanalexy.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

jgn risau.. blog kak liza tak de bling punyer.. joiiinnn

http://adzriel.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

farra8979 berkata... [Reply to comment]

yeay, sib baik sempat me siapkan... ^^

http://farra8979.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Qiszana berkata... [Reply to comment]

http://qiszana.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

akmall berkata... [Reply to comment]

saya join!!....

http://akmallrazlan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

tpi nak promote kat blogger.com tu cmne?

Eja GaNu berkata... [Reply to comment]

nk join...nk join....jgn lpa follow me ok!!!!!!!!! *_*

http://ejahashim88.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Eja GaNu berkata... [Reply to comment]

nk join...nk join....jgn lpa follow me ok!!!!!!!!! *_*

http://ejahashim88.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

haslinda berkata... [Reply to comment]

da join ;)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Bella berkata... [Reply to comment]

http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Golden Rose berkata... [Reply to comment]

sha join

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Kopi Panas berkata... [Reply to comment]

http://sentapkusentapmujua.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

JOINED !!

IzREen :') berkata... [Reply to comment]

http://lifeofsamurianz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

dh join!

Syuxer berkata... [Reply to comment]

Join dan done!

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Mohd Firdaus B Mohd Yasin berkata... [Reply to comment]

mlm ni nak tutup,aku sempat lagi join segmen ni..hehehe..

http://dausinstep.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Ms. Ann berkata... [Reply to comment]

Anne dah join dah...

http://annscape.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashari-kenapa-aku-seorang.html


jom... lawat..

L.a.n.u.n j.A.La..n.a.n berkata... [Reply to comment]

http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

|| A Lady Named .. Yantiey || berkata... [Reply to comment]

I Just Wanna Share Why I'm A Blogger ;

http://themptyanty.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

shigellazoster berkata... [Reply to comment]

salam abg ben... CS joinkan diri..

http://reflisea.blogspot.com/2011/04/cs-santai-ben-ashaari-kenapa-aku.html

Nazha Naan (IP0344332-X) berkata... [Reply to comment]

Kenapa Aku Seorang Blogger...

http://ceritakita2orang.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

hitammanis berkata... [Reply to comment]

ramai betul yg dh join segmen ni, adakah aku akan menjadi pilihanmu?hehehe....cuba jer join in.

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

hitammanis berkata... [Reply to comment]

ramai betul yg dh join segmen ni, adakah aku akan menjadi pilihanmu?hehehe....cuba jer join in.

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Dalila berkata... [Reply to comment]

Abg Ben..Dalila JoiN gak.hehe..

http://eiyla-wandalila.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

riffzam berkata... [Reply to comment]

alasan aku sbg blogger! :)

http://riffzam.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

jemput ye semua! :) salam perkenalan.

Anamarza berkata... [Reply to comment]

Join :

http://www.anamarzablog.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam.. saya juga turut serta
=)

kenapa saya ni blogger??

kerana manisnya blogger~

P3 berkata... [Reply to comment]

http://ummip3.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

MamaIeta berkata... [Reply to comment]

http://mamaieta.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Mieyo berkata... [Reply to comment]

sekadar berkongsi, chill semua:)


http://sayatadeblog.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

terima kasih Incik Ben :)

DiDa Licious berkata... [Reply to comment]

saya join....

http://theycallmeburud.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Eika berkata... [Reply to comment]

nk join jugak... hehehe sorry lmbt sikit... >_<

http://eikathecutegirl.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

zaihasrul berkata... [Reply to comment]

http://zaihasrul.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Ummu Khaulah Hasan berkata... [Reply to comment]

PENULISAN ITU LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG !!

MAMPU MEMBUNUH MANUSIA HANYA DENGAN MATA PENA MAHUPUN BAIT2 AYAT YANG DISUSUN !!


KENAPA?

http://olahasz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

yayalicious berkata... [Reply to comment]

Yaya dah join segmen Abg Ben lg..hihi ni url dierr..

http://sweetyayalicious.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Nana berkata... [Reply to comment]

http://ernamorgan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Rozuan Ismail berkata... [Reply to comment]

http://kringg.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... [Reply to comment]

saya menjoinkan diri... :)

Akid azami berkata... [Reply to comment]

http://www.akidazami.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

msredcheesecake berkata... [Reply to comment]

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

interesting topic...jawapan kawan2 mesti lagi menarik tuk dibaca...

Kathy berkata... [Reply to comment]

http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-seorang-blogger.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

pinky join pok beng ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

yayalicious berkata... [Reply to comment]

yaya xtaw nk pomote entri kt gengblogger tu..cmne?sesape leh aja???huuuu

nur amalina athman berkata... [Reply to comment]

belum terlambat kan?join laa..:)

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

SHM berkata... [Reply to comment]

menyertai segmen ini saat2 akhir...harap2 BA terima penyertaan ni..
http://solldesouza.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Khairil berkata... [Reply to comment]

Salam bro, saya nak join segmen ini , sila layari dan review my entry di:

http://maidaribendang.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

bella_bumbum berkata... [Reply to comment]

sempat lagi tak? T__T ni link saya.

http://felizbellover.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

hope terpilih :D

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

cik sue join lagi.... =D

http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

NUMASARA HANA berkata... [Reply to comment]

harap tak terlambat....

http://numasara.blogspot.com/2011/04/santai-bes-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

syamsiyati berkata... [Reply to comment]

dah join..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

alaaa~ tak sempat dah :(

Fatin Nurshafiqa berkata... [Reply to comment]

http://strawberihidup.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenape-aku-seorang.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI