SEGMEN : KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

 

image

Sebuah segmen yang ringkas .. Tapi tak semudah itu .. satu segmen yang mana aku mencari jawapan jawapan yang tidak selalu kita dengar .. Haaaa... biasanya kita dengar , saja suka suka.. saja nak buat diari.. bla bla bla ..

Tapi kali ni tak .. heheh .. aku akan masuk tengok..baca .. mana yang menarik dan sangat best alasan lagi ikhlas bunyinya , aku ketengahkan entrinya itu .. hehehe.. ok ? Aku tidak akan senaraikan macam biasa yer .. aku akan buat pemilihan sendiri .. ok ?

Untuk join ..mudah jer .. seperti biasa ... sediakan satu entri khas

  1. Letak gambar diatas itu ..
  2. TAJUK : SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER dan linkkan ke entri ini ..
  3. Karangan berdasarkan tajuk dan TIDAK LEBIH 100 patah perkataan ..
  4. Pastikan blog anda tidak punya bling bling yang banyak jer ..
  5. Siap ? tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..
  6. Promote entri anda di www.gengblogger.com

TUTUP KUL 10 MALAM INI .. 28/4/2011

Tu jer.. dan kalau sudi , undi saya di DIGI-WWWOW : BLOGGER OF THE YEAR (klik SINI ) dan lawatilah blog baru saya di SINI ..

143 ulasan:

  1. Salam. Saya join.

    http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  2. wah simple segmen kali ni kan.?

    sebab saya tidak bekerja tu yg jd blogger!! hehe..


    p/s : en ben, mcmne buat header iklan vs tu...?

    BalasPadam
  3. Baru nak wat entry ini,Abg ben dah wat segmen. Ini sudah baik!! Thank you!!

    xoxo

    BalasPadam
  4. join..

    http://www.duniafaris.com/segmen/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang-blogger/

    BalasPadam
  5. http://aizasahree.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    join2 lagi...

    BalasPadam
  6. saya join bro

    http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  7. salam

    dengan segala hormatnya .. ehemx2
    nak menjemput BRO BEN ke majlis
    GATHER2 " GEGAR BLOGGER KUANTAN "

    pada 01 mei 2011 ini di Taman Tasik Bandar , Kuantan , jam 3.00 ptg ..

    sudi2lah menghadirkan diri , kiranya ada kelapangan .. , mana tahu bro ke pahang on that day :))

    BalasPadam
  8. ~dah join juga...~
    =)

    http://coretandramahafiz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  9. http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html kenapa ye? hu3

    BalasPadam
  10. okey siap!

    siap ping dah!

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  11. sudah join

    http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    thanks..

    BalasPadam
  12. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    'aku' pun nak join gak

    BalasPadam
  13. join..:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  14. sy join..^^~

    http://luv9nteen.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  15. dah siappp ! :D

    http://swardah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  16. http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  17. Mak dara join =)

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  18. saya join :)

    http://bebelanniasuhaimi.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  19. saya join :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  20. First time join segmen Incik Ben.. Bismillah.. hehe

    http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  21. okey..eka join

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  22. http://mncitmchuk.blogspot.com/2011/04/santai-bersama-ben-ashaari-kenapa-aku.html#links

    BalasPadam
  23. http://www.herstoriie.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html


    daaah :D!

    BalasPadam
  24. http://hariskaito.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    JOM TERJAH SINI

    BalasPadam
  25. http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  26. salam.. atia nk join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  27. abg ben da join

    http://annaitoshi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  28. done ! ^^

    http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  29. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  30. join!!jemputlah bacaaaaaaaa

    http://loqkimagri.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  31. done!

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  32. http://eyqasara-marie.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html



    join sgmen bro..

    BalasPadam
  33. MENCUBA NASIB WALAUPUN BUKAN DARI SEORANG BLOGGER TERKENAL

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  34. Join bro....

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    Takleh ping di gengblogger....internet sini blocked!

    BalasPadam
  35. nk join..tp terlebih sket..hehehe..sori abg ben :)

    http://beloggagah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  36. NI YANG BETUL...HEHE..MAAF

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  37. ps join

    http://www.penulissenja.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  38. http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

    heeeee
    =)

    BalasPadam
  39. ooo yang di pilih aje lah,. rasa2 nya blog org pompuan je yg terpilih,. tak jadi lah nak join

    BalasPadam
  40. jari + mata pantas membuat entri..ehehehe

    http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    ^____^

    BalasPadam
  41. adik join ye...

    http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  42. join dah...

    pu3putra.blogspot.com

    BalasPadam
  43. join jugak! jom jom terbaik!


    http://themrizzo.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  44. Jamal dah join...kalau tak menang, dapat hadiah saguhati jadi la ye Abg Ben..hehe..:-)

    http://diary-of-jamal.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  45. =@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

    saya join!

    http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    =@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

    BalasPadam
  46. saya join segmen nie..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  47. nak join jugak ~

    http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  48. http://myselfdiary-anna.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    aku buat juga!tapi warning dulu, hrp2 tak terasa :)

    BalasPadam
  49. sdh join ^^!

    http://sakurayaki.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  50. http://inibeloggadispelat.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  51. eh2 itu entry yg pertama sekali time saya baru hidup dlm kehidupan blog

    http://yien9897.blogspot.com/2011/04/tak-tahu-apa2.html

    BalasPadam
  52. http://syue1502.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  53. join gak ni :)

    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  54. dh join :))

    http://etieqzone-aqbaek.blogspot.com/2011/04/benashaari-kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  55. dh join :))

    http://etieqzone-aqbaek.blogspot.com/2011/04/benashaari-kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  56. dah siap BRO BEN

    http://mencariisteri.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  57. Jemput singgah semua...

    http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  58. http://bleeddrummerz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  59. http://sayatakotkatak.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    yeah, kali kedua join segmen ben ashaari, HAHA.

    BalasPadam
  60. join..

    http://pieceofemmie.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    tak reti nak promote kat gengblogger.. :(

    BalasPadam
  61. http://kzoeozk.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    join ye!! :)

    BalasPadam
  62. khas untuk abang ben.. wah~

    http://atiqahchomel.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  63. dah join... :)

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  64. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  65. done!

    http://puterihannan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  66. http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  67. hoyeahhh! done ((:

    http://khodijahsunardi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  68. DIJEMPUT ABANG BEN YANG BUDIMAN DAN KAWAN-KAWAN SEKALIAN YANG BAIK HATI KE SINI: KREATIF BETUL!

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  69. http://oasisofheart.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    mai baca mai *lambai lambai tangan* :)

    BalasPadam
  70. http://jai-diari.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  71. http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    siap dah ^^

    BalasPadam
  72. budak tak cukup inci ni join lagiiikkkkk !



    http://aliajustea.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  73. http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/04/tajuk-santai-ben-ashaari-kenapa-aku.html

    sy join

    BalasPadam
  74. mamadiana join :

    http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  75. yeahh. dayg join ^^~

    http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  76. I'm done..=)
    http://pinkladypyblog.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  77. dah join..kalo xde santai xpe ke..??
    http://fitribintisenin.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  78. Abg ben, Zakwan dah buat entri dah :DD


    http://smileasuwant.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html



    harap2 dipilih .hehe :)

    BalasPadam
  79. Nadia join!! utk kali kedua! XD

    http://borntobealover.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  80. alamakkk!! terjoinlah pulak..

    http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  81. http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  82. due date dia tak leh extent sampai esok petang ke?. nak join gak.wuwuwu sob sob....

    BalasPadam
  83. http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  84. nak join gak...
    http://irfan4all.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  85. join dah!



    http://faddesignaway.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  86. sayew join..^^

    http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  87. http://bobiestory.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  88. ok.. join yek abe ben..

    http://nanibahaudin.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  89. ini saya punya...i'm newbie blogger.. :D


    http://nurafiqahazhar.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  90. saya polis trafik yang nak curi trafik abg beng...dah ciap..ni entry saya yer abg ben..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  91. join jugak..

    http://hateandloveandsetsunai.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    ^^

    BalasPadam
  92. cik sakura join..

    http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  93. saya nk join jgk ^^^

    http://lilynanalexy.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  94. jgn risau.. blog kak liza tak de bling punyer.. joiiinnn

    http://adzriel.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  95. yeay, sib baik sempat me siapkan... ^^

    http://farra8979.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  96. http://qiszana.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  97. saya join!!....

    http://akmallrazlan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    tpi nak promote kat blogger.com tu cmne?

    BalasPadam
  98. nk join...nk join....jgn lpa follow me ok!!!!!!!!! *_*

    http://ejahashim88.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  99. nk join...nk join....jgn lpa follow me ok!!!!!!!!! *_*

    http://ejahashim88.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  100. da join ;)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  101. http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  102. sha join

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  103. http://sentapkusentapmujua.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    JOINED !!

    BalasPadam
  104. http://lifeofsamurianz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    dh join!

    BalasPadam
  105. Join dan done!

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  106. mlm ni nak tutup,aku sempat lagi join segmen ni..hehehe..

    http://dausinstep.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  107. Anne dah join dah...

    http://annscape.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashari-kenapa-aku-seorang.html


    jom... lawat..

    BalasPadam
  108. http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  109. I Just Wanna Share Why I'm A Blogger ;

    http://themptyanty.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  110. salam abg ben... CS joinkan diri..

    http://reflisea.blogspot.com/2011/04/cs-santai-ben-ashaari-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  111. Kenapa Aku Seorang Blogger...

    http://ceritakita2orang.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  112. ramai betul yg dh join segmen ni, adakah aku akan menjadi pilihanmu?hehehe....cuba jer join in.

    http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  113. ramai betul yg dh join segmen ni, adakah aku akan menjadi pilihanmu?hehehe....cuba jer join in.

    http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  114. Abg Ben..Dalila JoiN gak.hehe..

    http://eiyla-wandalila.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  115. alasan aku sbg blogger! :)

    http://riffzam.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    jemput ye semua! :) salam perkenalan.

    BalasPadam
  116. Join :

    http://www.anamarzablog.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  117. as salam.. saya juga turut serta
    =)

    kenapa saya ni blogger??

    kerana manisnya blogger~

    BalasPadam
  118. http://ummip3.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  119. http://mamaieta.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  120. sekadar berkongsi, chill semua:)


    http://sayatadeblog.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    terima kasih Incik Ben :)

    BalasPadam
  121. saya join....

    http://theycallmeburud.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  122. nk join jugak... hehehe sorry lmbt sikit... >_<

    http://eikathecutegirl.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  123. http://zaihasrul.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  124. PENULISAN ITU LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG !!

    MAMPU MEMBUNUH MANUSIA HANYA DENGAN MATA PENA MAHUPUN BAIT2 AYAT YANG DISUSUN !!


    KENAPA?

    http://olahasz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  125. Yaya dah join segmen Abg Ben lg..hihi ni url dierr..

    http://sweetyayalicious.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  126. http://ernamorgan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  127. http://kringg.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  128. http://www.akidazami.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  129. http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    interesting topic...jawapan kawan2 mesti lagi menarik tuk dibaca...

    BalasPadam
  130. http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  131. pinky join pok beng ;)

    http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  132. yaya xtaw nk pomote entri kt gengblogger tu..cmne?sesape leh aja???huuuu

    BalasPadam
  133. belum terlambat kan?join laa..:)

    http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  134. menyertai segmen ini saat2 akhir...harap2 BA terima penyertaan ni..
    http://solldesouza.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  135. Salam bro, saya nak join segmen ini , sila layari dan review my entry di:

    http://maidaribendang.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  136. sempat lagi tak? T__T ni link saya.

    http://felizbellover.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    hope terpilih :D

    BalasPadam
  137. cik sue join lagi.... =D

    http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  138. harap tak terlambat....

    http://numasara.blogspot.com/2011/04/santai-bes-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    BalasPadam
  139. http://strawberihidup.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenape-aku-seorang.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.