Tolonglah.. Tolonglah jangan UNDI AMIR !

 

" TOLONG JANGAN UNDI AMIR RAJA LAWAK JIKA DIA TAK LAWAK MALAM NI .. KESIAN KAT DIA DIGELAKKAN OLEH JURI DAN PENONTON DI RUMAH.. BAGI JE DIA BERLAKON TV.. TU LEBIH BAGUS .. BUAT APA MENANG KALAU TAK LAWAK ? MENANG UNDIAN ? BAIK UNDI AKUUUUU KAT DIGI NI !! > http://bit.ly/gQpOqK "

dan

"Amir Raja Lawak .. jgn benarkan aku mengkritik mu malam ni !! Aku nak beli jagung bakar 5 , char keow teow 2 , yong tau foo rm20 , ayam madu golek 3 sambil tonton Maharaja Lawak untuk mengelakkan aku mengumpat Amir ! "

 

Inilah status aku di FB sebelum balik bila aku teringatkan malam ni punya MAHARAJA LAWAK ..  Sian la kat dia .. Bagi aku dia lebih layak berlakon kat tv atau filem dari jadi stand up comedian .. serius .. dia tak berbakat .. Mungkin kat rumah dia , dia lawak .. tapi kat atas pentas .. hurm.. korang sendiri nampak kan  ?

Peliknya sapa laaa yang undi dia ni ? Apa guna dia menang ? Bagi peluang ? Adoi.. kalau nak bagi peluang , tu kasi yang berbakat tapi terkeluar .. kan kan ?

Aku undi tak ? weh.. tentu laaaa ..cuma tiap kali aku nak sms jer , kredit abis dah .. Bila aku reload je , UNDIAN DITUTUP ! atoiiii bak kata HELIZA .. haaaa.. camana tu ? Diorng saja tutup awal awal ..

Dan satu lagi .. AC MIZAL tu haa .. sat .. Ada Dato tak ? Ke tunggu anak besar baru dapat ? Tak kisah la .. Abe AC MIZAL tu , sokong si Amir tu.. Sesuai la sangat .. sama sama berbakat jadi pelawak .. Apa kata bergabung je dua dua tu .. hahahah .. Eh.. terlari tajuk .. Pakai la baju yang ok skit.. ni macam aku tengok CSI  NY lak .. hahaha.. nampak siren polis lebih .. jgn marah ye bang AC ..

Akhir kata .. NABIL !! BUAT YANG TEBAIK .. SOKONG JAMBU !!!

49 ulasan:

  1. takkan tak tahu sapa yang undi amir? mari tengok insan tu kat link ni.. patut la die tak keluar minggu lepas

    http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/patutlah-amir-maharaja-lawak-tak-keluar.html

    BalasPadam
  2. haha...btol tu abg ben...amir mmg xnampak berbakat..kesian je tgk dia..penonton gelak bukan lawak..tp sebab dia xleh buat lawak...

    saya tetap ngan jozan+nabil haha

    BalasPadam
  3. oohh..thnx ingtkn psl maharaja lawak. naz hmpir terlupa.

    BalasPadam
  4. NAK SOKONG AYAT ABANG BENG KEBABOM KAT ATAS TU BOLEH ? AGAKLAH.AMIR TU TA BERAPA LAWAK PONGG T_T

    BalasPadam
  5. ni semua strategi astrok je...hahaha...

    sokong sepah!!

    BalasPadam
  6. ni semua strategi astrok je...hahaha...

    sokong sepah!!

    BalasPadam
  7. Sian amir ... tak cukup memikat! lawak sukar untuk difahami....takpelah .."sila cuba lagi!"

    BalasPadam
  8. murni sgt curious, sapa yg undi amir ni ye?
    alahai... setuju sgt ngan abg ben, die xleh jd stand up comedian. jadi pelakon jela kan...
    kesian die kene gelak jek...

    BalasPadam
  9. amir selalu terselamat kan..

    BalasPadam
  10. vote for NABIL, JOZAN & SEPAH ! :D

    BalasPadam
  11. yeahh,abg ben,kite pun skong jambu jugak. :)

    BalasPadam
  12. yeaghhh jangan sokong amir..baik pilih nabil @ jozan...syok gak...
    tapi yang terbaik kite vote abg ben dulu...heheh..betul x abg ben...

    http://ewanrani.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. hahaha. nabil best! jozan jugak! :)

    BalasPadam
  14. betul3....dye mmg xlawak...support la die untuk berlakon...bukan berlawak...

    BalasPadam
  15. btol..kesian amir..penat je buat lawak..sokong jambu!

    BalasPadam
  16. yup!!nabil..do da best for tonite!!!

    BalasPadam
  17. grrrrr~ bila tgk amir atas pentas,

    asyik berkerut je kening ni..ntah ape2..

    y0ishhh!!!

    BalasPadam
  18. yeaahh sokong nabillll!!
    undi jozan!! erk! bole pula mcm tu hahaha.....

    BalasPadam
  19. amir paling tak best dalam maharaja lawak. dari minggu pertama lagi. Tu pun AC asyik promotekan amir tue...

    BalasPadam
  20. Setuju~~~~~~

    Kesian kat Amir tu...
    Nak gelak kesian pon xmampu...ehehee~~

    Go Go JOZAN!!ehehee~~

    BalasPadam
  21. amir memang tak lawak pun...tak best la...yg herannya nape ac mizal asyik nak ckp si amir tu fav dia la..sbb dia adalah antara peserta paling comey berbadan kecik je kan?? nabil da best !!! jozan da power!!

    BalasPadam
  22. opss saya x layan langsung raja lawak tu.
    ahah

    BalasPadam
  23. btol2 , ssah nk pham lawak dy tu . better dy tekeluar pon xpa kann .

    BalasPadam
  24. kesian la tengok si amir tu T__T

    BalasPadam
  25. sokong-sokong....amir tak layak..layaknya..nabil atau sepah..hehehe

    BalasPadam
  26. WHAT...? AMIR...?
    Oh pelis...
    Undi keluar Amir - OK!

    p.s: Sori Amir, aku bukan membencimu

    BalasPadam
  27. emmm... btol... bosan gilerr kot tgk amir tu... asal tyme dia perform je sibuk aku g wat keje lain... menyampah......

    BalasPadam
  28. hhhahaha.. selalu tgok kt utube jer ble org dh upload video maharaja lawak kt sne.. tp paling suka sepah la.. tiap2 minggu tak penah bosan ngn dorang.. tp amir tu.. adoyyy.. tak mau ckp apa.. sumer org dh tau.. aiseh...

    BalasPadam
  29. yeeeaaayyy ! go nabil ! go sepah ! go jozan ! amir... out lah..
    ;p

    BalasPadam
  30. sokong jozan n nabil n R2.dorg lawak.. yeah!! amir? tengok sndiri la..=)

    BalasPadam
  31. BETUL2.. :)

    http://sentuhanurani.blogspot.com/2011/04/tenet-dah-sewelaku-jadi-malas.html

    BalasPadam
  32. haha! nabil wat tebaek tp sokong jambu. .klakar ah abg ben nih, saya pon sokong jambu~~~ jin kalewa jinkala!!

    Jom baca: puding caramel 20minit weh!

    BalasPadam
  33. harap2 sangat amir tolong terkeluar malam ni.. kalau leh time final nanti jambu, sepah dgn nabil leh berentap.. ops lupa jozan jugak.. takpa kita tengok mlm ni mcm mana.. kalau tak keluar gak si amir tu.. kite bakor!!! kite bakor!!! sapa setuju sila angkat tgn mcm sayee.. ;)

    BalasPadam
  34. AC tetiap minggu kene dengan gelang dia. hahaaha!!!

    BalasPadam
  35. hehehe betul3 baik undi nabil.. kan kan kan hehe

    BalasPadam
  36. errrr...saya undi amir!! Hahahha
    mati hidup balik pon aku takmo aihhh
    go for nabis yeahhhh nabil!

    BalasPadam
  37. Jangan undi Amir...undilah Ben Ashaari...hehehehe

    BalasPadam
  38. sempat lagi promote undi tu!
    dah undi 18 juta kali dah..hehehehe

    Mas pun sokong 1000 juta kali..amir terkeluar malam ni...

    tak boleh ke sms minta dia keluar??

    BalasPadam
  39. tak mau tengok amir dah...
    wat kesian jerk....

    BalasPadam
  40. alorrhh tak dapet tengok maharaja lawak . sempat tengok kat prima je :( . amir tu memang tak best pon same dgn wai tak best jgk . ^^

    BalasPadam
  41. sokong SEPAH...sila undi SEPAH....

    BalasPadam
  42. kalau da xder amir, xbest la ML tu..

    BalasPadam
  43. amir memang xmampu buatkan muke saye tersenyum. tak kelaka. paling syok sepah dan nabil la. nak undi xbuleh, duit makan pon abah bagi. kakakah

    BalasPadam
  44. betul la .
    kasihan kat dia kan . tapi tu la nak buat macam mane , dia peminat sendiri . hihi^^

    kadang kadang fai sengaja alih channel lain , fai tak sanggup nak tengok amir buat lawak tak menjadi dia tu .

    amir , im sorry . hihi ^^

    BalasPadam
  45. xsngup tgk amir. memalukn diri sndiri. :(

    BalasPadam
  46. sapo lah yang gatal tangan undi amir..haha.

    BalasPadam
  47. adoi2.. nape la amir tak kuar2 lagi... R2 lg best kot dari amir... ape2 pun, top 3 skang jozan, nabil n sepah.. terbaik..!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009