Jumaat, 22 April 2011

Tolonglah.. Tolonglah jangan UNDI AMIR !

 

" TOLONG JANGAN UNDI AMIR RAJA LAWAK JIKA DIA TAK LAWAK MALAM NI .. KESIAN KAT DIA DIGELAKKAN OLEH JURI DAN PENONTON DI RUMAH.. BAGI JE DIA BERLAKON TV.. TU LEBIH BAGUS .. BUAT APA MENANG KALAU TAK LAWAK ? MENANG UNDIAN ? BAIK UNDI AKUUUUU KAT DIGI NI !! > http://bit.ly/gQpOqK "

dan

"Amir Raja Lawak .. jgn benarkan aku mengkritik mu malam ni !! Aku nak beli jagung bakar 5 , char keow teow 2 , yong tau foo rm20 , ayam madu golek 3 sambil tonton Maharaja Lawak untuk mengelakkan aku mengumpat Amir ! "

 

Inilah status aku di FB sebelum balik bila aku teringatkan malam ni punya MAHARAJA LAWAK ..  Sian la kat dia .. Bagi aku dia lebih layak berlakon kat tv atau filem dari jadi stand up comedian .. serius .. dia tak berbakat .. Mungkin kat rumah dia , dia lawak .. tapi kat atas pentas .. hurm.. korang sendiri nampak kan  ?

Peliknya sapa laaa yang undi dia ni ? Apa guna dia menang ? Bagi peluang ? Adoi.. kalau nak bagi peluang , tu kasi yang berbakat tapi terkeluar .. kan kan ?

Aku undi tak ? weh.. tentu laaaa ..cuma tiap kali aku nak sms jer , kredit abis dah .. Bila aku reload je , UNDIAN DITUTUP ! atoiiii bak kata HELIZA .. haaaa.. camana tu ? Diorng saja tutup awal awal ..

Dan satu lagi .. AC MIZAL tu haa .. sat .. Ada Dato tak ? Ke tunggu anak besar baru dapat ? Tak kisah la .. Abe AC MIZAL tu , sokong si Amir tu.. Sesuai la sangat .. sama sama berbakat jadi pelawak .. Apa kata bergabung je dua dua tu .. hahahah .. Eh.. terlari tajuk .. Pakai la baju yang ok skit.. ni macam aku tengok CSI  NY lak .. hahaha.. nampak siren polis lebih .. jgn marah ye bang AC ..

Akhir kata .. NABIL !! BUAT YANG TEBAIK .. SOKONG JAMBU !!!

49 komen :

Wafiy Suzly berkata... [Reply to comment]

takkan tak tahu sapa yang undi amir? mari tengok insan tu kat link ni.. patut la die tak keluar minggu lepas

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/patutlah-amir-maharaja-lawak-tak-keluar.html

perrydaus90 berkata... [Reply to comment]

haha...btol tu abg ben...amir mmg xnampak berbakat..kesian je tgk dia..penonton gelak bukan lawak..tp sebab dia xleh buat lawak...

saya tetap ngan jozan+nabil haha

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

oohh..thnx ingtkn psl maharaja lawak. naz hmpir terlupa.

Izyan Masri berkata... [Reply to comment]

NAK SOKONG AYAT ABANG BENG KEBABOM KAT ATAS TU BOLEH ? AGAKLAH.AMIR TU TA BERAPA LAWAK PONGG T_T

BudakBosan berkata... [Reply to comment]

ni semua strategi astrok je...hahaha...

sokong sepah!!

BudakBosan berkata... [Reply to comment]

ni semua strategi astrok je...hahaha...

sokong sepah!!

Cik Kamoo berkata... [Reply to comment]

Sian amir ... tak cukup memikat! lawak sukar untuk difahami....takpelah .."sila cuba lagi!"

murnimahyum berkata... [Reply to comment]

murni sgt curious, sapa yg undi amir ni ye?
alahai... setuju sgt ngan abg ben, die xleh jd stand up comedian. jadi pelakon jela kan...
kesian die kene gelak jek...

cik sakura berkata... [Reply to comment]

amir selalu terselamat kan..

Joel Leslie berkata... [Reply to comment]

vote for NABIL, JOZAN & SEPAH ! :D

saharinasaharudin berkata... [Reply to comment]

yeahh,abg ben,kite pun skong jambu jugak. :)

ewanrani berkata... [Reply to comment]

yeaghhh jangan sokong amir..baik pilih nabil @ jozan...syok gak...
tapi yang terbaik kite vote abg ben dulu...heheh..betul x abg ben...

http://ewanrani.blogspot.com/

NOOR FATIN berkata... [Reply to comment]

hahaha. nabil best! jozan jugak! :)

adib syazwan berkata... [Reply to comment]

betul3....dye mmg xlawak...support la die untuk berlakon...bukan berlawak...

miss afifa berkata... [Reply to comment]

btol..kesian amir..penat je buat lawak..sokong jambu!

cikbintang berkata... [Reply to comment]

yup!!nabil..do da best for tonite!!!

aida4eva berkata... [Reply to comment]

grrrrr~ bila tgk amir atas pentas,

asyik berkerut je kening ni..ntah ape2..

y0ishhh!!!

Ain Abia berkata... [Reply to comment]

yeaahh sokong nabillll!!
undi jozan!! erk! bole pula mcm tu hahaha.....

Shafa berkata... [Reply to comment]

amir paling tak best dalam maharaja lawak. dari minggu pertama lagi. Tu pun AC asyik promotekan amir tue...

NuNu BeBeH berkata... [Reply to comment]

Setuju~~~~~~

Kesian kat Amir tu...
Nak gelak kesian pon xmampu...ehehee~~

Go Go JOZAN!!ehehee~~

♥MiKa FasHa♥ berkata... [Reply to comment]

amir memang tak lawak pun...tak best la...yg herannya nape ac mizal asyik nak ckp si amir tu fav dia la..sbb dia adalah antara peserta paling comey berbadan kecik je kan?? nabil da best !!! jozan da power!!

ila berkata... [Reply to comment]

opss saya x layan langsung raja lawak tu.
ahah

Cik NuRuN berkata... [Reply to comment]

btol2 , ssah nk pham lawak dy tu . better dy tekeluar pon xpa kann .

Nana berkata... [Reply to comment]

kesian la tengok si amir tu T__T

c-tea berkata... [Reply to comment]

sokong-sokong....amir tak layak..layaknya..nabil atau sepah..hehehe

KakNeng berkata... [Reply to comment]

WHAT...? AMIR...?
Oh pelis...
Undi keluar Amir - OK!

p.s: Sori Amir, aku bukan membencimu

hubbyhoney berkata... [Reply to comment]

emmm... btol... bosan gilerr kot tgk amir tu... asal tyme dia perform je sibuk aku g wat keje lain... menyampah......

Munie Blushious berkata... [Reply to comment]

hhhahaha.. selalu tgok kt utube jer ble org dh upload video maharaja lawak kt sne.. tp paling suka sepah la.. tiap2 minggu tak penah bosan ngn dorang.. tp amir tu.. adoyyy.. tak mau ckp apa.. sumer org dh tau.. aiseh...

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

nabil ngn jozan beshh :D!

AliaJustea berkata... [Reply to comment]

yeeeaaayyy ! go nabil ! go sepah ! go jozan ! amir... out lah..
;p

MissNaL berkata... [Reply to comment]

sokong jozan n nabil n R2.dorg lawak.. yeah!! amir? tengok sndiri la..=)

sentuhanurani berkata... [Reply to comment]

BETUL2.. :)

http://sentuhanurani.blogspot.com/2011/04/tenet-dah-sewelaku-jadi-malas.html

dib. berkata... [Reply to comment]

haha! nabil wat tebaek tp sokong jambu. .klakar ah abg ben nih, saya pon sokong jambu~~~ jin kalewa jinkala!!

Jom baca: puding caramel 20minit weh!

udin berkata... [Reply to comment]

harap2 sangat amir tolong terkeluar malam ni.. kalau leh time final nanti jambu, sepah dgn nabil leh berentap.. ops lupa jozan jugak.. takpa kita tengok mlm ni mcm mana.. kalau tak keluar gak si amir tu.. kite bakor!!! kite bakor!!! sapa setuju sila angkat tgn mcm sayee.. ;)

gadisBunga berkata... [Reply to comment]

AC tetiap minggu kene dengan gelang dia. hahaaha!!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

hehehe betul3 baik undi nabil.. kan kan kan hehe

risa berkata... [Reply to comment]

errrr...saya undi amir!! Hahahha
mati hidup balik pon aku takmo aihhh
go for nabis yeahhhh nabil!

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Jangan undi Amir...undilah Ben Ashaari...hehehehe

mas saari berkata... [Reply to comment]

sempat lagi promote undi tu!
dah undi 18 juta kali dah..hehehehe

Mas pun sokong 1000 juta kali..amir terkeluar malam ni...

tak boleh ke sms minta dia keluar??

de'orchid berkata... [Reply to comment]

tak mau tengok amir dah...
wat kesian jerk....

azizul berkata... [Reply to comment]

tetap sokong jambu

maharaja lawak best,,,tau kenapa?
maharaja lawak minggu keempat | AZIZUL HAKIM

humaira berkata... [Reply to comment]

alorrhh tak dapet tengok maharaja lawak . sempat tengok kat prima je :( . amir tu memang tak best pon same dgn wai tak best jgk . ^^

nalhuda berkata... [Reply to comment]

sokong SEPAH...sila undi SEPAH....

Nur Diyana Mukhtar berkata... [Reply to comment]

kalau da xder amir, xbest la ML tu..

cik sakdi berkata... [Reply to comment]

amir memang xmampu buatkan muke saye tersenyum. tak kelaka. paling syok sepah dan nabil la. nak undi xbuleh, duit makan pon abah bagi. kakakah

cik fai berkata... [Reply to comment]

betul la .
kasihan kat dia kan . tapi tu la nak buat macam mane , dia peminat sendiri . hihi^^

kadang kadang fai sengaja alih channel lain , fai tak sanggup nak tengok amir buat lawak tak menjadi dia tu .

amir , im sorry . hihi ^^

m3rpati jingga berkata... [Reply to comment]

xsngup tgk amir. memalukn diri sndiri. :(

afiqazizan berkata... [Reply to comment]

sapo lah yang gatal tangan undi amir..haha.

Amin Zaki berkata... [Reply to comment]

adoi2.. nape la amir tak kuar2 lagi... R2 lg best kot dari amir... ape2 pun, top 3 skang jozan, nabil n sepah.. terbaik..!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI