Selepas FATIN LIYANA , dia bakal meletops ? ??

 

image

Kalau nak belajar menulis dengan sempoi , boleh tengok corak penulisannya ... Sangat bersahaja ..  ;)  .. Mmg aku sendiri pon duk curik curik masuk n baca entri dia .. Cuma dia lom 'segila' aku ... kerap update ! ehehee...

http://www.nameeroslan.blogspot.com/

22 ulasan:

  1. bila lah bro ben terbukak hatinya nk pomot blog eyja yg dah jrg update sbb gi bljr nihh ? haha

    BalasPadam
  2. namee roslan..

    i like the way she drop her word ~ sincere!

    BalasPadam
  3. bila nak review blog i pulak abg ben..hihihi

    BalasPadam
  4. byk gila follower dia.. meletop dah punnn

    BalasPadam
  5. pernah jugak usya2 blog dia...blog dia cepat naik... pengikut pun ramai..

    BalasPadam
  6. nak terjah blog dia lah klu mcm ni..

    BalasPadam
  7. rasanya http://gadisbunga.com

    and http//hanasakura-tomodachi.blogspot.com lagi best n giler2 kentang...

    gmbr cantik2...entri menarik....kdg2 baca boleh gelak sensorang...

    BalasPadam
  8. dah sokmo ke blog die..nice penulisan yang bagus..jom ramai 2 terjah

    BalasPadam
  9. Aku pun dah lama dok follow blog dia.

    BalasPadam
  10. inna nak terjah la blog dia nie..semalam pn ada ben ada promote blog dia nie...

    abg ben, jom la singgah kat blog inna pula..^^

    BalasPadam
  11. oh dia tu satu kullyah dgn saya, a friend of my good friend. Namee memang pandai menulis. Baru 4 bulan ber blog follower 2000++. susah kot..

    BalasPadam
  12. rekomen lagi blog2 penulisan mcm ni....

    BalasPadam
  13. da tengok blog tu..not bad..fatin liyana sbb cantik pastu berilmu..smua suka dia..hukhuk..jeles..=)

    BalasPadam
  14. sis namee tu best la sgt penulisan dye..nak tergelak bace.. ^_^

    BalasPadam
  15. Namee roslan vs Hanim Roslan

    jadikan ia sebagai cabaran untuk meningkatkan prestasi hehe!

    BalasPadam
  16. terima kasih ben. tapi selepas fatin liyana itu sangat besar. hehe. lambat lagi nk capai tahap tu :) txs sbb selalu bg semangat.

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. azfar roslan je masih bebal..hahahha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.