Segmen Hujung Minggu : Blog diperlukan segera ..

 

Ehem.. segmen lagi ? Ada yang bertanya ' takde segmen ke ? ' Jadi aku buat satu .. Dan kali ni , segmen yang sangat mudah tapi aku rasa boleh memberi peluang mempromosi kepada blog yang menyertainya  ..

Terlebih dahulu , aku memerlukan seberapa banyak blog untuk menjaya segmen ini .. Apakah berbaloi ? Tak cuba tak tau kan ? Aku bukan Tuhan pon nak tau berbaloi ke tak .. Yang penting , kita cuba dulu ..

Okeh ..jom mulakan .. Hanya sampai pukul 2  petang ni saja ( 20 ogos 2011 ) . Pastu tutup dan mulakan segmen yang sebenarnya berdasarkan blog blog yang dikumpulkan ..

Berminat ? Jom buat entri ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA ..dan linkkan ke entri ini .
  3. Tinggalkn url entri korang di ruangan entri ini ..

209 ulasan:

  1. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html

    okeh join

    BalasPadam
  2. http://yanayassin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  3. Join!

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-belog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  4. join :)

    http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  5. toink2!! farah alias join. toink2!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  6. Mak Dara menjuinkan diri..

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  7. dah join ! :)

    http://storyaizanursyazlien.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  8. http://adramycien.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  9. http://KisahHatiSiPenulis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  10. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  11. join..

    http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  12. http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  13. jejoin....

    http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    tq.

    BalasPadam
  14. nak join jugak
    http://www.bibabdulhamid.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  15. dah join :)

    http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  16. http://mencaribelog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  17. join!

    http://cari-itudanini-disanesini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  18. join !

    http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    hee

    BalasPadam
  19. http://ainfadhilahblogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    Ain join :)

    BalasPadam
  20. join..

    http://cello191.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  21. http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  22. http://cerytara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  23. korie join

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  24. http://ceriterasallywanny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html


    dah join!!!

    BalasPadam
  25. kancil mendaftarkan diri

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-blog-diperlukan.html

    BalasPadam
  26. http://eurofea91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  27. Join :)

    http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  28. join :)



    http://felizbellover.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  29. YEAY. saya join
    (;


    http://eqakucinta.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  30. join juga. :)


    http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  31. http://say-it-freely.blogspot.com/2011/08/en-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  32. Pap Ben, saye join..

    http://semangat10naga.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  33. http://wafaliyanarujhan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html joined!

    BalasPadam
  34. wajib join~~!!

    http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    terjah saye jom..

    BalasPadam
  35. http://tirana91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  36. first time lala join segmen abg ben haha

    http://ceritagenie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  37. http://www.alyaesprezzo.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  38. joined !

    http://diariamzar.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  39. ninie dah join =)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  40. first time join :)
    http://penselpatah-1.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  41. join!

    http://anna-lifeiscun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  42. dah join

    http://blogbebudakbiasa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  43. http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  44. Join jugak! =)

    http://belogella.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  45. saya sudah..

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  46. join ckit..^_^

    http://starheartyuki.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  47. joiiiin !

    http://tasyatushi.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  48. JOIN ! ;)

    http://storiesofnajla.blogspot.com/2011/08/incit-ben-ashaari-nak-belog-dgn-segera.html

    BalasPadam
  49. jon...

    http://ciksufarida.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  50. haha.. ben buat segmen mesti laju r, org join..sampai tak sempat aku nk join..
    segmen yg aku buat .. ciput je org join..haha..
    lawak r.. haha

    BalasPadam
  51. done !


    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  52. amy join..

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  53. join sekali

    http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  54. http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  55. ryn joint. .

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  56. Salam abg ben..saya dah join

    http://amri-lawak-kelakar.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  57. join sokmo dehh.. :)

    http://fyqabellika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  58. http://mindasegarku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    dah siap :)

    BalasPadam
  59. http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  60. http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

    BalasPadam
  61. Dengan Slumbernyee sy join!

    http://arulslumber.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  62. first time join...

    http://itudaninipelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  63. join...............

    http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  64. join bro!

    http://pilhanhati.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  65. join

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  66. Assalamualaikum.

    Nak jugakkk..

    http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  67. join!!...

    http://dzuandiey.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  68. saya join!

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  69. join gak..

    http://theblackred.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-belog-dgn-segera.html

    tepat pukul 12.40 pg..hahaha

    BalasPadam
  70. nad join..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  71. mai nak join sekaki.. hehehe.. ;)

    http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  72. join~

    http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  73. yes...saye join mee segera..eh,blog diperlukan segera...

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  74. http://ed-faris.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  75. http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    join

    BalasPadam
  76. anis join!

    http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/en-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  77. salam..

    nak join..

    http://syariat-kasih.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  78. join gk,,

    http://missina08.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  79. http://ernamorgan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html




    join :)

    BalasPadam
  80. join jugak..

    http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  81. join :)

    http://eusaida.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  82. http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    saya join !

    BalasPadam
  83. dah join!! :)//...wink wink

    http://azizolhanafi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  84. http://taugehberasap.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  85. http://www.sunahsukasakura.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  86. salam..alisya join..

    http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

    BalasPadam
  87. wohoo!! dah join!!

    http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segerakora.html

    BalasPadam
  88. join gak...

    http://ikmalhisyam-myworld.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  89. joined!!!

    http://alyasyaqiera.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  90. http://datokkaledjunior.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    SAYA PON NAK JOINNNN!!!

    BalasPadam
  91. http://akuqute.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  92. DONE JOIN !!

    http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  93. http://run-awayy2112.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  94. nak join jugak,,

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  95. salam..saya follow awak and terus join segmen ni ^^V

    http://egyptdzulkarnain.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  96. join ~


    http://gadisnotapelekat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dgn-segera.html

    BalasPadam
  97. aida join! ;)
    http://www.aidaazryn.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  98. http://allaboutflux.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  99. assalamualaikum wbt... saya join!

    http://intanbesh.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  100. join
    http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  101. http://mimieypunyacerita.blogspot.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  102. http://ubibadok.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    saya join abang ben

    BalasPadam
  103. salam..jom join...

    http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  104. http://run-awayy2112.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html (sory kalau terpost 2x)

    BalasPadam
  105. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  106. Noted :D done

    http://syafiqasmart.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    Tapi abaikan tarikh blog, 19 August, sbb dia mmg macam tu, kalau tulis 20, nanti esok baru dia publish :P

    BalasPadam
  107. nak join :)

    http://metheonlykawaii.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  108. sudah join!
    http://jajaazmi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  109. join...:)

    http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  110. nak join jugak.. dah lama sangat tak join.. ni link entry

    http://littlelovealways.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  111. http://fatehaasmuni-steps.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  112. zaty join..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  113. http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  114. AS salam.. nanie join utk kali ke4..
    Alhamdulillah dgn segmen abg ben, nanie da mula minat berblogging..

    thanks abg ben..

    ini link nanie..

    http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  115. join!!!

    http://azzaharulpreciouslife.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  116. salam...

    hasihh..lmbat tul la aku join...

    abg ben sy joinnnnnnnnnnnnnnnnn~

    http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  117. salam...
    wawa join..:)



    http://purplewarnaku.blogspot.com/2011/08/segmenben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  118. salam.. atia join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  119. Mesti diwar-warkan ni...hehe


    http://www.zerousvortex.com/2011/08/peluang-untuk-blogger-top-blogger-ben.html

    BalasPadam
  120. http://qwertyuiop-dan-tangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    nak joinn

    BalasPadam
  121. join:)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  122. nak join !

    http://nanaluciana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  123. http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  124. http://bclakadiba.blogspot.com/2011/08/abg-ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  125. http://kamera-jamil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    Nak Cuba Join

    BalasPadam
  126. http://kamera-jamil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    Nak Join Jugak

    BalasPadam
  127. Segmen yang mudah dan tak mengusutkan kepala . Huhu , sudah join abang ben :)



    http://yinshirin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  128. saya nak join jugak..hehe

    http://www.rafinamimi.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  129. join :)

    http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  130. http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    nak join^^

    BalasPadam
  131. salam :]

    join jugak!

    http://saya2105.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  132. yeah!!for the first time :))

    this my link~


    http://ruanguntukcahayasahaja.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  133. http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  134. nak join jugak

    http://gamalsdaughter.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  135. http://hamdanispe.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    Join :)

    BalasPadam
  136. http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  137. http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  138. http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/08/segmen-hujung-minggublog-diperlukan.html

    join!

    BalasPadam
  139. http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    rase lapar pulak ~ HAHA

    BalasPadam
  140. saya join yer BRO BEN..

    http://www.alepridz.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  141. dah join! buktinya ada di bwh:-

    http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  142. join sudah. walau tenet ni tenat .gua masih semangat nak join segmen



    http://whatwondersme.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  143. http://dearziey.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  144. budak baru nk ber blog join bole ??
    http://belogwawalalola.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  145. dah lambat..xbestnya...tidola tadi..hehe

    http://dilamin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  146. http://sayafariha.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  147. dah lambat..xbestnya...tidola tadi..hehe

    http://dilamin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  148. http://www.ceritasipadlie.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  149. join juga

    http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-blog-di-perlukan-segera.html

    BalasPadam
  150. masuk juga.. http://twilleries.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  151. http://adajariadaentry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  152. hai hai hai...

    http://shirolalala.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  153. http://sweetyayalicious.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  154. fuhhh nasib baik sempat ^^

    http://anisfarhanaaliman.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  155. http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-belog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  156. http://salsharudin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  157. Afif join yer..

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  158. http://workaholic46.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  159. join sini :)

    http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  160. join..=)

    http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  161. http://akumoyslumber.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  162. http://ohoeya858.blogspot.com/
    http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

    BalasPadam
  163. http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  164. http://tulisbanyaklagi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    JOIN SEGMEN BEN ASHAARI LAGI :)

    BalasPadam
  165. http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  166. joinn

    http://auliasurihani.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  167. mieya juin

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera_8638.html

    BalasPadam
  168. saye pun! ;)

    http://queeninthecastle.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  169. http://chantekmath.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    blog saya! :)

    BalasPadam
  170. NASIB BAIK SEMPAT JOIN..

    http://didazmanje.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html


    peace

    BalasPadam
  171. http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  172. dah join..


    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  173. http://roseskalerful.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  174. http://myfoodathome.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    join jugak

    BalasPadam
  175. sy join ! :D

    http://nednadrah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  176. join ^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  177. sempat kot eh....

    http://wagurlz89.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  178. http://www.apisv2.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  179. JOIN

    http://cikamirahil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    :)

    BalasPadam
  180. join gak la...

    http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  181. hhehehehe lambat sket bukak blog..hehehe bukak je tros join..hehehe

    http://fareezvanfillers.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  182. join
    http://revenger91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  183. http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  184. http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  185. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  186. http://natiqahibrahim.blogspot.com

    BalasPadam
  187. inna da join...^^

    http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  188. http://cytyfyfy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  189. http://hairiaks.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    saya nak join... :)

    BalasPadam
  190. http://kakkoii-me.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    sempat lagi kan? baru 1.57 ptg ahaha

    BalasPadam
  191. dah join


    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  192. alamak.. lagi 2 minit kol 2... leh tunggu tak bro... nak jugak

    BalasPadam
  193. http://wwwaisyahjalil.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    :)

    BalasPadam
  194. Sorry bro terlewat sikit... baru jer tahu nie... harap di terimalah yer..

    http://kurasakukata.blogspot.com/2011/08/segmen-hujung-minggu-blog-diperlukan.html

    BalasPadam
  195. Salam..boleh join x..lambat sikit..baru je baca pasal ni..hope diterima..terima kasih abg Ben :)

    http://bombasticpage.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  196. loo..cmne leh miss nih..huhu

    BalasPadam
  197. Dh lewat..tapi mintak2 sempat ;)

    http://dismybelog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  198. http://ixoora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html


    FIRST TIME BUKAK BLOG NIE..TETIBE NK JOIN..TP TELMBAT..HARAP TERIME LA YEK..EHEE

    BalasPadam
  199. macam lambat je...harap2 diterima....

    http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    TQ bro BEN ASHAARI

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009