Segmen Hujung Minggu : Blog diperlukan segera ..

 

Ehem.. segmen lagi ? Ada yang bertanya ' takde segmen ke ? ' Jadi aku buat satu .. Dan kali ni , segmen yang sangat mudah tapi aku rasa boleh memberi peluang mempromosi kepada blog yang menyertainya  ..

Terlebih dahulu , aku memerlukan seberapa banyak blog untuk menjaya segmen ini .. Apakah berbaloi ? Tak cuba tak tau kan ? Aku bukan Tuhan pon nak tau berbaloi ke tak .. Yang penting , kita cuba dulu ..

Okeh ..jom mulakan .. Hanya sampai pukul 2  petang ni saja ( 20 ogos 2011 ) . Pastu tutup dan mulakan segmen yang sebenarnya berdasarkan blog blog yang dikumpulkan ..

Berminat ? Jom buat entri ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA ..dan linkkan ke entri ini .
  3. Tinggalkn url entri korang di ruangan entri ini ..

209 ulasan:

  1. http://arizafnakkurus.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    da JOIN!!!

    BalasPadam
  2. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa. terlambat! arghh. huhu. buat segmen lagikk pliss :P

    BalasPadam
  3. http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    amani join !

    BalasPadam
  4. tak terlambat nak join kan

    http://epilogmizsayuri.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  5. http://gadiscactuz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam
  6. http://kisahhatisipenulis.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

    BalasPadam
  7. http://ohhsweeetttttt.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera-huu.html

    huu...lewat selewat2 nya....=(

    BalasPadam
  8. adoi...bang..ni da jam 6ptg....saya le join x ni?huhu...apapun..ini blog saya http://aziefirdaus83.blogspot.com/

    tq ;p

    BalasPadam
  9. yus join...

    http://yusraydah.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009