Sabtu, 20 Ogos 2011

Segmen Hujung Minggu : Blog diperlukan segera ..

 

Ehem.. segmen lagi ? Ada yang bertanya ' takde segmen ke ? ' Jadi aku buat satu .. Dan kali ni , segmen yang sangat mudah tapi aku rasa boleh memberi peluang mempromosi kepada blog yang menyertainya  ..

Terlebih dahulu , aku memerlukan seberapa banyak blog untuk menjaya segmen ini .. Apakah berbaloi ? Tak cuba tak tau kan ? Aku bukan Tuhan pon nak tau berbaloi ke tak .. Yang penting , kita cuba dulu ..

Okeh ..jom mulakan .. Hanya sampai pukul 2  petang ni saja ( 20 ogos 2011 ) . Pastu tutup dan mulakan segmen yang sebenarnya berdasarkan blog blog yang dikumpulkan ..

Berminat ? Jom buat entri ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA ..dan linkkan ke entri ini .
  3. Tinggalkn url entri korang di ruangan entri ini ..

209 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 209 daripada 209   Terbaru›   Baru»
Fazira Abdullah berkata... [Reply to comment]

http://arizafnakkurus.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

da JOIN!!!

Nur Salsabilla berkata... [Reply to comment]

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa. terlambat! arghh. huhu. buat segmen lagikk pliss :P

Amanina Azizan berkata... [Reply to comment]

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

amani join !

사유리 하나 (SaYuRi) berkata... [Reply to comment]

tak terlambat nak join kan

http://epilogmizsayuri.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

syakirah samat berkata... [Reply to comment]

http://gadiscactuz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

mia amira berkata... [Reply to comment]

http://kisahhatisipenulis.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html

Danielz berkata... [Reply to comment]

http://ohhsweeetttttt.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera-huu.html

huu...lewat selewat2 nya....=(

Nama ku Nur Azeani Kamarudin berkata... [Reply to comment]

adoi...bang..ni da jam 6ptg....saya le join x ni?huhu...apapun..ini blog saya http://aziefirdaus83.blogspot.com/

tq ;p

yusraydah amani berkata... [Reply to comment]

yus join...

http://yusraydah.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 209 daripada 209   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI