BEN ASHAARI GEGAR 1000 BLOG ( 4 ) - BEN ASHAARI

BEN ASHAARI GEGAR 1000 BLOG ( 4 )

 

OK... kita ke soalan KE EMPAT  , kill n die !! Har har har ... Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang PALING TEPAT dan PALING PANTAS .. Juara , akan dinaikkan banner blognya dan 5 blog berikut hanya url blognya.. Yang lain , tak pe... boleh tersenarai juga .. Yang penting , AMIK KESEMPATAN yang ada di depan mata tu ..

Untuk menjawab soalan , seperti biasa ... sediakan satu entri khas..

  1. Header blog BEN ASHAARI

  2. Tajuk : BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 4 ) ! dan linkkan ke entri ini ..

  3. Tulis jawapan dalam bentul url  di dalam tu mengikut susunan..kecuali soalan no 2 !

  4. Jawapan No 2  , sertakan sewaktu tinggalkan url entri ini ..  Contoh jawapan ;

http://www.benashaari.com/jawapan4.html  : JAWAPAN NO 2

 

Dan soalannya ... berikan url lengkap blog blog ini ... Rujukan di BENASHAARI2 , kumpulan 4 !

  1. Beri 5 blog yang mana bloggernya adalah lelaki dan 5 blog yang mana bloggernya perempuan
  2. Berikan satu blog yang unik ... hehehhehe... confirm dalam kumpulan 4 !

Cukup 2... hehehe ...

Itu sajaaa.... Apa yang perlu korang buat... Geledah !!! Senang kan

30 ulasan:

  1. ni acam umum je jawapannya..

    BalasPadam
  2. belum kill dh die dulu dh...aiyak

    BalasPadam
  3. haah lar en. ben, macam senang tapi susah gak ni nak fikir

    BalasPadam
  4. cepat sapa nak datang ke blog akak. akak blurlah ben.

    BalasPadam
  5. boleh join ke bagi yang tak join gegar1000 tue

    BalasPadam
  6. ta phm la camane nk join... =(

    BalasPadam
  7. http://exsamsed.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kasi-gegar-1000-blog-4.html
    Jwpn no 2 : http://uniqdarkside.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    BalasPadam
  8. alia: boleh..ahaha~ tolong jawabkan...

    BalasPadam
  9. heee.bz ah mnggu ni bnyk test n untuk final exam..adehh...

    BalasPadam
  10. erm... nk join tapi selalu tertingal bro ben pnyer segmen.. ='(

    BalasPadam
  11. alaa nak jawab tp kat opis nii camnoo?

    BalasPadam
  12. weh cptnye dah keluar!!!
    br blk lunch

    BalasPadam
  13. ermmm saye tak reti tapi akan cube yer

    BalasPadam
  14. ermmm saye tak reti tapi akan cube yer

    BalasPadam
  15. ala...tak dapat nak join....ader meeting la plak....hu...=(

    BalasPadam
  16. bro ben.. unik mcm mne tu??

    BalasPadam
  17. jawapan nk bg kt komen o tulis kt entry sendiri? xphm

    BalasPadam
  18. jap nak geladah
    mak ai
    jenuh

    BalasPadam
  19. nak unik cane nih?isk sob sob

    BalasPadam
  20. huu pi makan tadi, da xsmpat

    BalasPadam
  21. tak sempat den nak join..ermmm

    BalasPadam
  22. http://eiz1004.upprofits.com/ben-ashaari-kasi-gegar-1000-blog-4/ : JAWAPAN NO 2

    http://uniqdarkside.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    BalasPadam
  23. http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kasi-gegar-1000-blog-4.html


    [jawapan NO.2]
    http://bintangkita080808.blogspot.com

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.