Maaf BROFRAMESTONE .. Kau tak layak lagi !

by - April 20, 2011

 

DSC_0545" Camana laa aku nak sumbat budak budak ni dalam list aku eh.. kang tak masuk , kata aku sombong.. aku buat baik , kata aku nak ngorat anak dara lak.. Aku tak buat apa apa , kata aku gay lak... Camana tu ? "

 

image

Adeh... sabar la yer bang .. Dok beratur nak masuk tu.... Macam nak beli tiket wayang je eh .. hehehe... cerita apa ?? 2 Alam Dalam Botol .. lakonan Ujang Waahaha dan BROFRAMESTONE Wahihihihi...

image Dua dua penuh .. pe kata add je fan page aku di SANTAI BEN ASHAARI ? ------------->>>>>

You May Also Like

45 comments

  1. ahahah.. bro baru nak add abang bengg?????

    BalasPadam
  2. lakonan yang hebat punya...

    sian ujang terkena.... saya pun dah buat..huhuhu

    BalasPadam
  3. erksss...ape kat buang org2 yg tak aktip..hehehe
    takpon remove peniaga2 yg tak sopan ke..org2 yg tag2 duit tu ke..kang kurang sikit amik le bro tu ciannn dia..tengok tu dah menjejeh2 ayaq liur;)

    BalasPadam
  4. wat le fan page..msti ade yg like punye..

    BalasPadam
  5. pergh..... banyak giler... *pengsan*

    BalasPadam
  6. derm...!!!!!!!! dlm botol dia kasi...


    kasi la fast n furios ker..grrrrr



    padan muka bro..hahahah

    BalasPadam
  7. wat jela fan page Ben Ashaari..
    dh bleh jd artis dh.. heheh..

    BalasPadam
  8. ahahahaha...
    terkilan je bro abg ben tak approve dia.. hahha..^^,

    BalasPadam
  9. alaaah~

    npa bro baru nak add..

    tak muat dah kan abg beng..

    ^___^

    BalasPadam
  10. nasib baik sy ade ruang tuk saya :)

    BalasPadam
  11. teehee~ ceh. encik ben!! waiting list lah tu. "boleh saya jadi kawan facebook awak?" err.. hahahahaha~ ;)

    BalasPadam
  12. alhamdulilah sempat add before over limit.. ^_^

    BalasPadam
  13. He..23x nie akaun ke-2 aku la....

    aku khaskan untuk blogger yang aku xterniat nak approve dorang di akaun pertama ku

    klik link nie untuk ke
    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  14. ahahaha ! kesian ! lenkali add cepat2 org pemos neh, hahaa!

    BalasPadam
  15. betul tu sokong kak risa hehe..
    maiza dah add dan dah kena app hehe..jangan remove suda.. huhu ^_^

    BalasPadam
  16. hahahah..baru je entri lepas ada wat pasal fb ni..asenya better buang yang orang tak berkenaan..fb tu kn peribadi..yelakan, dh daftar atas email dan nama kita..secara xlgsung hak kita la kn..tol abg Ben? hehehe..pe2 pun mmg patt gayanya kne wt akaun baru tu..hahaha....full sdah..suruh ujang wat wayang lagi satu..waakaka

    BalasPadam
  17. hahahhaa... beratur la broooo

    BalasPadam
  18. Salam, lawatan khas dr N.Zealand melawat Ben Shaari^^

    BalasPadam
  19. alaaaaaaaa . . .baru nak ngurat abg ben .
    huhuhuhuh * main main je la. hehe

    BalasPadam
  20. buat akaun baru jer abe ben ...

    BalasPadam
  21. abg ben punya populariti dah kalahkn artis2 :)

    anda hebat!!

    BalasPadam
  22. pergh full dah! Fb saya kena tahan reman lagi bang.. Kena block 30 hari dari add orang. Huhu

    BalasPadam
  23. maaf broframestone ..saya berjaya masuk dulu dari anda! hehheheeh

    BalasPadam
  24. eehhh? cemana buat tu? blog tiada dalam perkhidmatan? cemana? cemana?

    BalasPadam
  25. tak leh letak laptop kat peha..bahaya la abg ben...heheheheh

    http://farhanayusof126.blogspot.com/2011/03/bahaya-laptop.html

    BalasPadam
  26. Fan Page adalah alternatif sebaiknya...

    BalasPadam
  27. ramai sgt peminat pn susah ek abg ben?

    BalasPadam
  28. wah ramainya... saya terketinggalan keretapi la.. huhu... saya baru dapat tau blog abg ben dari kakak saya 'Liza @ Adzriel A.B'... rajinnya abg update blog... saluteee :-)

    ~Ainul A.B~

    BalasPadam
  29. harimau pergi tinggalkan belang, manusia pergi tinggalkan nama, bloger pergi tinggalkan jejak utk dijejaki

    BalasPadam
  30. Alamak...ta berani la nak Add...hehe

    BalasPadam
  31. haigooo! ramai peminattt...kalah artiss..hik3x

    BalasPadam
  32. assalam bro ben

    mungkin ni lari tajuk sikit, minta tolong beritahu sahabat kita si ujang tu, tentang kalimah basmallah dlm blog dia tu banyak sangat salah, berdosa kalau kita sengaja buat gitu. ni yg betulnya

    بسم الله الرحمن الرحيم

    saya byk kali beritau dah,mungkin dia x perasan kot, tak pun sape lah kita nak buat teguran.

    tak payah isi kalimah basmallah tu x pe, minta tolong ya bro ben.

    bende lain boleh buat main tapi ayat2 Allah.

    segala pertolongan tuan amatlah saya hargai

    BalasPadam
  33. Ben 10..pada pendapat katak-ayu..tak semestinya kita tak termasuk dlm list tu tak ble jadi follower kan.jadi followr dlm diam dah la....kdg2 follower2 ni fake...u follow me..i follow u back...mcm FB...tak semestinya u accept,u akan jengok FB diorang satu2 tiap2 hari kan..just rasa best je sbb u kan org glemer...for me...baca blog u tiap2 hari pun dah cukup..biarlah u tak pernah mention nama i or my blog...

    that;s all from me...katak_ayu..

    BalasPadam
  34. FUYYOOHH.TERKEZUT TENGOK.HEBAT ABANG BENG KEBABOM NI XD

    BalasPadam
  35. wah..dah sampai limit..kalau limit broadband leh gak p bayar tmbh lagi..tapi kalau ni...


    tak dapek nak nolong ei~ :D

    BalasPadam
  36. nasib baik da add dlu b4 penuh!:D

    BalasPadam
  37. hadushh pasni kne pulak buat ben ashaari III .

    huhu. fan page la senang ;) tahap artis nih bro ben!

    BalasPadam
  38. abang ben remove jer fahami irezumi..pahtuh accept BROFARAMSTONE masuk dlm list..bro tu terbaik la..mesra sgt sgt

    BalasPadam
  39. Camtu la Ben, kat page baru lah orang boleh like ramai2. Takdelah orang kecewa nanti ;)

    BalasPadam