AWAS : PENYAMAR BEN ASHAARI berkeliaran tapi tak simbah asid .. dia simbah fitnah !!

by - Jun 14, 2011

 

image

Dipinjam dari SINI

Macam ni punya manusia pon leh ada ke ? Aku ingat ada kat ISRAEL jer ... rupanya dlm negara pon ada suku sakat dia .. Ya Allah .. unta padang pasir punya orang .. huhu ..

Ni sah sah dok sakit hati sangat kat aku .. hahaha .. Sebenarnya kan.. dari mula aku berblog dah macam macam keturunan mai singgah blog aku untuk mengutuk aku ..

Ada yang kata aku ni GAY LORD ( kalau LORD Of The Ring tak pe la gak ) , kaki betina dan banyak lagi laa .. Pelik gila... Dah abis kerja ke ? hahahha ..

Ok.. buat pengetahuan semua ... aku takkan tinggalkan mana mana komen di shoutbox .. kalau di ruang komen , hanya tertentu saja atas sebab entri tertentu saja ..

Harap maklum .. " Untuk unta padang pasir tersebut , bawak bawak mengucap.. penat nanti nak cari aku untuk minta maaf sebab menyebarkan fitnah sedemikian rupa .. "

 

IKLAN

image

Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream. Encera BB Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam seminit. Krim istimewa ini melicinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan. Ia memang terbukti berhasil walaupun kali pertama memakainya. Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda. Anda boleh menjimatkan masa dan wang! Kulit berseri bukan lagi satu pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah yang bercahaya hari ini!

Keterangan lanjut > SINI

You May Also Like

46 comments

  1. sanggup kot die carik abang ben kat padang masyhar nanti..

    BalasPadam
  2. pegh..sampai macam ni ben...bahaya ni..penyamaran boleh menjatuhkan nama kita nanti

    BalasPadam
  3. peh. memang berapi penyamar tu.. boleh jatuh siak, maruah... o.O

    BalasPadam
  4. dia nak femes jugak tue...

    BalasPadam
  5. Ish2, dorang 2 da kurang kerja la 2,

    BalasPadam
  6. erkk..gila laaa..tak puas hati setel depan2 laaa... T________T

    BalasPadam
  7. Untuk pengetahuan semua, Ben Ashaari tak pernah blogwalking n tgglkan komen kt shoutbox.. kalu dia komen, dia komen kt entri.. sapa la yg fitnah ni.. tampah melelong stgi kot

    BalasPadam
  8. Hakktuii!! orang2 macam tuh..hati busuk

    BalasPadam
  9. wa minta sory dari hujung kuku kaki hingga hujung helai rambut yang terpanjang kalu ada salah dan silap dengan brother ben..
    (tapi bukan wa yang buat...bukan,bukan.bukan)
    ahakks.. pedas-pedas... itulah cara mereka nak pemes, mencemar segala nama yang bersih, indah.. harap wa dijauhkan dari kaum yahudi itu..

    BalasPadam
  10. gila jahat...

    lantak la bro

    die nye saham tu

    BalasPadam
  11. ish siapakah yang menumpang kepopularitian en ben ni..heheh

    BalasPadam
  12. tengok ayat pun tau, tu bukan BEN ASHAARI :)

    BalasPadam
  13. mybe one of his way nak jatohkan orang lainnn ..

    someone kena cakap kat this moron laa "what you did you get backkk .."

    itulah pentingnya eglish educationnnn .. :) *tetibe

    new entry : lets do a visit
    http://supersapienstory.blogspot.com/2011/06/senam-dan-riadah-tak-sama-ke.html

    BalasPadam
  14. sape la tu kan. dah la guna nama org . blogger femes pulak tu . nmpak sgt nak jatuhkan org lain . dengki tol . nie la manusia skang.dengki dgn kejayaan org lain .

    BalasPadam
  15. Salam...abg ben sabar yer..ini ada entri utk abg ben...silalh lah baca utk kurangkan marah tuh...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/06/syurga-bagi-yang-sabar.html

    BalasPadam
  16. mak aihhhh...guna kata kesat plak tu..haishhhhh nak kena simbah cuke getah ke hape?

    BalasPadam
  17. giler jahat. anon la tu kan..

    BalasPadam
  18. amboi....snang2 je kn....die syiok kt abg ben kot..
    ntah2 die nk jd mcm abg ben tp xkesampaian....biasa r abg ben
    lumrah org jeles.......

    BalasPadam
  19. isk... dia ngah sawan kot masa tu hehe

    BalasPadam
  20. DUGAAN ABG BEN. SABAR LAH YA. SATU HATI DIA PENAT LA TU. MACAM2.

    BalasPadam
  21. ish dengki tol org tuh....memang spesies unta pdg pasir pun ha

    BalasPadam
  22. huihs...gila la org yg buat fitnah tu..lepa jeles la tu kat BEn 10...abai kan je lah lepa2 tu Ben 10 oii...

    BalasPadam
  23. aku pun pelik gak. bila dh fofular mesti ada haters yang macam shit..

    Somoga haters2 dapat pulang ke pangkal jalan semula..

    BalasPadam
  24. ada lagi penyamar en. ben.. adeh apesal lah diorang nie

    BalasPadam
  25. erk? nampak sgt menipunye.. tgk ayat dah tau.. saboo je la.. kat pdg mahsyar nanti jenuh la die nak mencarik Abe Ben balik.. :)

    BalasPadam
  26. boleh lak guna nama abg ben..nk tumpang glemer la tu..

    BalasPadam
  27. senang je nak tahu sape punya keje tu..tengok je id kat sb tu haa..nanti dapat la tahu sape..huhu..kat sb saya pun pernah berlaku penyamaran ben ashaari tapi saya cepat bertindak..saya banned je terus id orang tu dari sb saya..sekarang dah x de lagi yg menyamar jadi ben ashaari kat sb saya tu..maklumlah dia dah kena banned,mana boleh shout lagi..hahaha tahap seratos.....

    BalasPadam
  28. perghh memang cari pasal ni..

    BalasPadam
  29. sabar je la bro..org nk tumpang glemer..haha

    BalasPadam
  30. bro..rilex bro..
    ada orang jelez dengan apa yang anda ada..
    sabar suda..

    BalasPadam
  31. jangan lupa ban IP address dia..
    bia dia mampos! hihi.
    follow gua bro..kih3..mustahil lah kan..
    kah3..

    BalasPadam
  32. Waaaa .. glamer betul Ben sampai org nak menyamar jadi dia. Tapi syg, niat dia salah. Kiranya dia buat kerja 2 in 1. Menyamar + buat dosa sekali. Kesian kan org camni.

    BalasPadam
  33. Tu la pasalnya.. sebab tu la SCC gelak besar..sebab tahu yg Ben xdeknya nak chat kat mana2 shout box okeh .. kalau ANON mcm yg MTT kena tu ok laa.. nie siap pakai nama Ben lagi..sungguh kurengs namanya! huh..

    BalasPadam
  34. Jangan ambik peduli orang macam tu... Dengki laa tuu...

    BalasPadam
  35. huhuhu bahaya org yg menyamar mcm nih....yg tak pandai IT mcm kak zu ni takut nanti satu hari terkena terpengaruh bulat2 lak dgn "sipenyamar" nih. minta simpangggggg

    BalasPadam
  36. kalau chill je mesti orang tu lagi sakit hati kan :)

    BalasPadam
  37. apa lah mslh org tu...fitnah,dengki...tak ley tgk org lebih tinggi dr dy

    BalasPadam
  38. Hebat lah org iteww...havang ben..genyeh je pala dia kalo jumpe..hahahahaha

    BalasPadam
  39. bila dah femes mesti ada yg jeles..kikiki..

    BalasPadam
  40. Siape la dengki dgn Blog Abg Ben ni... ish33

    BalasPadam