" Aku kata dah , UJANG9897 punya skandal dalam diam ! "

 

Huh .. sapa tak kenal UJANG9897 tu  ??? .. Sat .. aku dok pikiaq ni.. nak bagi backlink tak kat dia ? Hurm... Nak bagi ke tak ? Sat lagi la kot .. kalau hati aku berubah nak kasi ..

Haaa... Ujang ni kan .. dia ada satu perasaan nun jauh di lubuk hati dia .. Apakah ? Syok sendiri !! Nasib baik laaaa dapat si YANA ( wife dia tak pe.. kasi backlink ) yang amat memahami penyakit kronik laki dia ni ...

Satu hari tu kan.. aku terlupa hari apa .. sedang aku merayau rayau mencari jalan lurus , aku ternmpak satu blog ni .. Huh !

" Skandal Ujang ??? Biar rambutan langsat dan duku  !!  " Aku mesti bagitau wife dia ni.. Eh.. tak best.. kalau bagitau , rugi la.. Baik buat entri.. dapat trafik haram gak kan ? " Detik hati busuk aku ..

Aku pon godek godek blog tu.. pergh.. mmg banyakk cerita pasal UJANG ( dok pk lagi , nak bagi backlink ke tak ) ... Hurm... tak leh jadi ni .. ni kes naya ni.. Sian Yana ( aku bagi backlink lagi ) .. korang tak kesian ? Iskhh...

Tak pe la.. aku malas masuk campur urusan rumahtangga orang .. kang tak pasal pasal , aku lak jadi mangsa.. diorg bebaik dan bersedapan , aku lak yang sedih demam kepialu...

Hari ni aku g lagi blog dia .. Malangnya tkde dah skandal ngan Ujang sebaliknya  dengan aku lak ??? Biar durian nangka cempedak !!!  Tak leh jadi ni .. aku tergugat.. apakah dia bakal jadi seperti UJANG ( yelaahh.. aku bagi )  ?

Nak tau sapa ???? korang jangan marah dia tau.. sian dia.. baru kenal dunia .. huhu... Jangan gitu gitu tau.. tanjat pekcek Beben .. meh klik SINI

20 ulasan:

  1. pekcek bebenn.. adek yiyien yang syomelll sangat.. hihihihi

    BalasPadam
  2. HAHAHAHAHAHAHAHA maseh maseh ada backlink..adeh gelak bc entry abg ben nih (^__^)"

    hye adik iparku..wahh mimpi awk jd kenyataan ni yien! cpt update entry baru! hahahaha~ ^_^

    BalasPadam
  3. hahahahaha..

    skandal 9897 la tu...

    BalasPadam
  4. hahahahaha..

    skandal 9897 la tu...

    BalasPadam
  5. haha.. akhirnye...

    mimpi yien dah jadi nyata..ngeh3..;)

    BalasPadam
  6. hahaaha

    tanjat beben ,,

    mimpi yien menjadi kenyataaan..

    berkat amin dar abg ben.. he3x =)

    TQ =))

    BalasPadam
  7. ahahaha.. ingatkan sampai sudah taknak bagi backlink kat ujang..

    mesti adik ujang tu seyum melebar je tngok entri ni..
    hahaha

    BalasPadam
  8. ooO..ujang ada skandal baru hehe

    BalasPadam
  9. alamak x de perasan lak.. huhu almaklum tak bukak TV lgi heheheh

    BalasPadam
  10. ooo....
    baru aku tahu skandal Ujang saper..hahaha


    Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join
    Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

    BalasPadam
  11. hehe, dah p terjah. dpt gk si ujang tu backlink. cett.

    BalasPadam
  12. tudia aihh ujang junior pon ada tu hu3 tak kusangka :)

    BalasPadam
  13. hahaha .. adek ujang rupanya :D

    BalasPadam
  14. wahaha...

    hari hari mmg saya tgk blog dia !

    BalasPadam
  15. tu dia tuuu...
    berbunga-bunga la hati yien..^^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.