1Tube.my Jelajah Pulau Pinang ..

 

Dalam perjalanan pergi ke Galaxy Ampang tengahari tadi , Fil selaku orang besar 1tube.my ada mencadangkan kepada aku untuk buat jelajah bloggeruPulau Pinang dalam masa terdekat untuk buat vlog ...

Mana blogger Pulau Pinang atau area utara ? Amacam berminat ? Kalau berminat tu , sedia sediakan masa la  yer ... Mungkin awal bulan depan la kot .. Bulan ni dah penuh dah perancangan 1tube.my ..

Kalau ada yang berminat , rasanya GreenAppleku boleh jadi chief kot .. ok tak GA ? Kena start kumpul nama blogger belah utara ni... Apa apa , sila email aku di benashaari@yahoo.com .. Tq ..

23 ulasan:

  1. saya blogger penang!hehehe =)

    BalasPadam
  2. bro ben...blogger belah timur bila pulak???huhu..menunggu dgn setia..

    kalau bro ben mau dtg terengganu saya bwk bro ben panjat bukit dpn maktab saya..hehhee :P

    BalasPadam
  3. wow!! semakin maju!! chaiyok2!

    BalasPadam
  4. Nice. Nanti lepas tu jemput turun Seremban pulak. Ramai boleh datang, dari KL boleh, dari Melaka boleh, dari selatan Pahang pun boleh.

    BalasPadam
  5. wah! penang tmpt tinggal aku tu! ha! ben klu dtg penang jgn lupa perkena nasi kandaq ok! haha

    BalasPadam
  6. abg Ben...klu xsilap geng "kami blogger utagha" nak wt gath 26.3 ni kot..ady pun join skli katanya..

    BalasPadam
  7. saya blogger penang ! saya blogger penang ! saya blogger penang ! haha

    BalasPadam
  8. ceq sebagai blogger penang berasa amat eksaited dengaq berita ni . tapi bawah 17 tahun boleh ke ? malu nak jumpa blogger dewasa lalala~

    BalasPadam
  9. saye blogger penang abg ben,,=) btol ckp fakhrul.. 26hb ni ada gath blogger utagha kt batu feringgi,, blogger dr penang,kedah, perlis n perak semua turun..=)

    BalasPadam
  10. saya dari geng "kami blogger utagha"...so,kami akan mengadakan gath dipenang 26.3 ni :)

    BalasPadam
  11. kalau blogger yg bukan org penang..tp stay kat penang buleh?hehehe

    BalasPadam
  12. slmt ber vlog org2 utara...

    hahaha

    BalasPadam
  13. Ben jum ben...join kitorg ben... 26hb nie :)

    BalasPadam
  14. saye blogger penanggg . tapi 14 . boleh ke ? hehe ..

    BalasPadam
  15. woww! beshnye orang utara! even sy utara pon x leh join la! sbb bukan orang utara!!huwwaaa~

    BalasPadam
  16. woww! beshnye orang utara! even sy utara pon x leh join la! sbb bukan orang utara!!huwwaaa~

    BalasPadam
  17. teringin la nak join gak..tapi time tu kat kedah lagi T____T

    JEMPUT SINGGAH :
    BLOG TAK SEBERAPA

    BalasPadam
  18. Bagai menatang, minyak yang penuh (Cehh..tersilap ler pula peribahasa nih..)

    Kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan..erk..mana ada orang pakai nyiru dah sekarang, tadah guna dulang boleh agaknya..

    Saya jadi chief, insyaallah..ok. (Dlm kepala nih tgh fikir, tempat mana nak buat lokasi perjumpaan, makan, minum, hehehe...)

    Erm, lokasinya PISA (Penang International Sport Arena, tmpt nih En. Ben tahu nih..) ok tak, byk parking space dan its free..

    Tepi pantai? Korang jgn buat hal..kalau tetiba thunami melanda, mana nak larik?

    Makan, KARI KEPALA IKAN..blh?

    En. Ben, saya akan email En. Ben for future diskusi. Kita rahsiakan perjumpaan sulit nih. hehe..

    BalasPadam
  19. kalo perak cene plak abg ben...huuuuu

    BalasPadam
  20. bila nak mai aloq staq?? ngeheheh

    BalasPadam
  21. orng utara tp tak dok utara masuk list dak???

    BalasPadam
  22. alahai OE duduk pantai timur...
    bestnya...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.