GENG PECAH BLOG !

24 ulasan:

  1. JoM KaSi GeGaR BLoG + PeCaH KPaLe!~ (^_____^)V

    P/S : aMiK La SiS... aMiK La SiS (SaMBeY GeRaK2KaN TaNGaN CaM uSoP aNToo KaK LiMaH) (^_____^)V

    BalasPadam
  2. sememangnye tak paham , ni la masalahnya bila cikgu mengajar suka tido dalam kelas lalala~ abis yang entry tu ? kena sejibik setiap ketul perkataan ke ?

    BalasPadam
  3. sape yg kat atas ni jom kita buat 1 group..heeee~

    BalasPadam
  4. kecewe tak dpt join..buat keje terlalu khusyuk=(

    BalasPadam
  5. susahnya mencari geng.. (O_o)

    BalasPadam
  6. kita kosong...hihihihihihihi...sape team kosong lagi..nak join....;D

    BalasPadam
  7. jom join geng dayana ngn kak lulu,

    pegi kat shoutbox

    http://www.herstoriie.com

    BalasPadam
  8. kutip lag LM jd ahli korang!!! huhu..sedih ni

    BalasPadam
  9. tak paham lah chekgu Ben apa mau bikinn. haishhh..

    BalasPadam
  10. emm...di sebabkan new blogger,
    tak berapa nak faham.kesian kan?
    *sigh


    (i followed u already,do visit back ya)

    GREAT BLOG do u have!

    BalasPadam
  11. saye kosong lagi....hehe...

    BalasPadam
  12. entry tu kena buat harini ke pakcik ben ?

    BalasPadam
  13. mana lulu neh..adoiiii cepat arrrr

    BalasPadam
  14. Nak cari gang..

    IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
    & JariPlastik

    LabiLabi da follow kamu

    BalasPadam
  15. lupe plak!!

    nama kumpulan: Geng Ganu Kiter!!

    Ketua kumpulan: Tok Esah (http://taq6889.blogspot.com/)

    1.http://taq6889.blogspot.com/
    2.http://jaa64.blogspot.com/
    3.http://iqbalhakimi.blogspot.com/
    4.http://buttersheep.blogspot.com
    5.http://tojiero.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. saya tak de geng lagi...sape nak amik saya? or nak join ngan saya???

    BalasPadam
  17. http://zubir5588.blogspot.com/2011/03/geng-kak-limah.html

    BalasPadam
  18. hahah..incik BEN..

    ni link nya..;)

    http://semutsengal.blogspot.com/2011/03/geng-peningcariidea.html

    BalasPadam
  19. ahah..incik ben..ni link nya..
    usha yep ;)


    http://semutsengal.blogspot.com/2011/03/geng-peningcariidea.html

    BalasPadam
  20. Geng Super Selomun dah siap!!! muahahahahahahahah!!!!


    kamilah

    http://alongusop.blogspot.com
    http://faizalfredley.com/
    http://bilatergigithalia.com
    http://padie89.blogspot.com
    http://tinggishort.blogspot.com

    muahahahahah

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI