Vlog HELIZA HELMI part 1 & 2

 

Bagi mereka yang tak berkesempatan dan juga terlepas pandang , aku ulang tayang yer .. Apa ingat ASTRO je pandai ulang ulang rancangan ke ?? Haaa... 

Ok .. jom layan dulu ...

Untuk ke part 2 , sila klik SINI 

Manakala , di sebalik pembikinan vlog HELIZA pula , sila klik SINI , cerita panas HELIZA , klik SINI , peminat HELIZA buat hal , klik SINI , dan aku sendiri pengsan kerana mata HELIZA , klik SINI ...

Dan.. dan... korang yang belum membuang undi untuk DIGI BLOGGER OF THE YEAR tu , ehemm ... klik klik la SINI yer ...

TERIMA KASIH !!!

Mana pulak vlog aku nehhh ..

7 ulasan:

  1. whaaaa..cantik..dan pandai berbicara

    BalasPadam
  2. pok beng di sambil melayan ulang tayang astro ni ekekeke..
    x de segmen bosan2 hujung minggu ke? sangappp daaa~

    BalasPadam
  3. ya heliza memang comel..mata besar yang original..i like her..sojuk tgk..

    BalasPadam
  4. SaLaM aBG BeN...

    Waa... aSYiK PRoMoTe HeLiZa Je... aDa aPa2 Ke? HeHe!~ GuRau2 Je... aPa2 PuN, HeLiZa MeMaNG TeRBaeKKKKK!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  5. memang minat haleza..lebih2 lagi dalam Syurga Cinta :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.