Rabu, 10 Ogos 2011

" Ben , ADVERTLETS tak bayar eh duit iklan ?? "

 

image

Bukti bahawa ADVERTLETS membuat pembayaran .. Jika korang punya dah cukup atau lebih RM100 dan dah buat cashout , pastikan korang dah isi no akaun bank di personal details tu kemudian emailkan mengenai pengemaskinian tersebut  ke ADVERLETS di info@advertlets.com ..

Ingat ... apa tujuan korang buat blog .. Korang blogger atau bekerja dengan pengiklan ?

21 komen :

nurana nizam berkata... [Reply to comment]

suka ayat yang terakhir :)

Princess Feyqa berkata... [Reply to comment]

yup ayat yg terakhir tu mmg bagus! niat kena betol kan abg BA..

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Ermm.... nuff macam dah tak bagi BE jer nie.... Ni yang rasa nak beralih angin nie....

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

baek abg ben... (tiba2 tukar jadi abg pulak)

NasZ berkata... [Reply to comment]

blogger dan pengiklan.hehe. grab apa saja peluang yang ada.

MOHD NASER.com

tzmlt converse berkata... [Reply to comment]

nak tnye ni...mane elok nuffnang dgn advertlets??

fiq. berkata... [Reply to comment]

ishk, bukan baru deal ngan advertlets ke?
copatnye RM100++

ehhehe,belanje2

fiq. berkata... [Reply to comment]

ishk, bukan baru deal ngan advertlets ke?
copatnye RM100++

ehhehe,belanje2

FYA PELANG! berkata... [Reply to comment]

fuhhhhh. naseb baca dulu. br nk delete iklan adverlets td :P

Engku Sofea berkata... [Reply to comment]

abang ben, nuffnang memang slow eh ? :(

Engku Sofea berkata... [Reply to comment]

abang ben, nuffnang memang slow eh ? :(

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock berkata... [Reply to comment]

usaha tangga kejayaan :)

excellence!

wan_cikgumuzik berkata... [Reply to comment]

bagus lah kalau dia bayar.. kes terbaru yang saya baca kat ondscene.my dia kata dia tak dibayar walaupon trafic sangat bagus.. entah lah...

P/S : Jangan jadi hamba duit dari blog.. jadilah hamba untuk membantu sesama rakan2 blogger..

SyedGraphiX berkata... [Reply to comment]

tak pernah dpat pun duit drpd pengiklanan. sob3

mas saari berkata... [Reply to comment]

saya seorang blogger!! heheheee..

Che Armad berkata... [Reply to comment]

Gambar/Video Eksklusif huru-hara di London... Pelajar Malaysia cedera patah gigi dipukul dan dirompak selepas pulang dari membeli makanan berbuka puasa...


Rujuk entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2011/08/top-news-gambarvideo-eksklusif-huru.html

Hals berkata... [Reply to comment]

bayar atau tak aku tak tau lagi pasal tak cukup lg nak cash out(baru beralih dari nuff)tp dari segi customer service respond kureng sikit.. lambat...

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

ada cakap bagi ada cakap tak..konfius..

Entri Terhangat!! :
Gempak!!Video Latar Belakang Muzik Menggunakan Kamera..
Politik- Nak Sorok Buat Apa!!

Perocket berkata... [Reply to comment]

Wow, masyuk :D!

Redlomo berkata... [Reply to comment]

let try www.nufftag.com

Jutawan4all berkata... [Reply to comment]

make money from u blog with cpm ads network http://www.cpmtag.com/signup.php?id=dollarking

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI