" Ben , ADVERTLETS tak bayar eh duit iklan ?? "

 

image

Bukti bahawa ADVERTLETS membuat pembayaran .. Jika korang punya dah cukup atau lebih RM100 dan dah buat cashout , pastikan korang dah isi no akaun bank di personal details tu kemudian emailkan mengenai pengemaskinian tersebut  ke ADVERLETS di info@advertlets.com ..

Ingat ... apa tujuan korang buat blog .. Korang blogger atau bekerja dengan pengiklan ?

21 ulasan:

  1. yup ayat yg terakhir tu mmg bagus! niat kena betol kan abg BA..

    BalasPadam
  2. Ermm.... nuff macam dah tak bagi BE jer nie.... Ni yang rasa nak beralih angin nie....

    BalasPadam
  3. baek abg ben... (tiba2 tukar jadi abg pulak)

    BalasPadam
  4. blogger dan pengiklan.hehe. grab apa saja peluang yang ada.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  5. nak tnye ni...mane elok nuffnang dgn advertlets??

    BalasPadam
  6. ishk, bukan baru deal ngan advertlets ke?
    copatnye RM100++

    ehhehe,belanje2

    BalasPadam
  7. ishk, bukan baru deal ngan advertlets ke?
    copatnye RM100++

    ehhehe,belanje2

    BalasPadam
  8. fuhhhhh. naseb baca dulu. br nk delete iklan adverlets td :P

    BalasPadam
  9. abang ben, nuffnang memang slow eh ? :(

    BalasPadam
  10. abang ben, nuffnang memang slow eh ? :(

    BalasPadam
  11. bagus lah kalau dia bayar.. kes terbaru yang saya baca kat ondscene.my dia kata dia tak dibayar walaupon trafic sangat bagus.. entah lah...

    P/S : Jangan jadi hamba duit dari blog.. jadilah hamba untuk membantu sesama rakan2 blogger..

    BalasPadam
  12. tak pernah dpat pun duit drpd pengiklanan. sob3

    BalasPadam
  13. saya seorang blogger!! heheheee..

    BalasPadam
  14. Gambar/Video Eksklusif huru-hara di London... Pelajar Malaysia cedera patah gigi dipukul dan dirompak selepas pulang dari membeli makanan berbuka puasa...


    Rujuk entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/08/top-news-gambarvideo-eksklusif-huru.html

    BalasPadam
  15. bayar atau tak aku tak tau lagi pasal tak cukup lg nak cash out(baru beralih dari nuff)tp dari segi customer service respond kureng sikit.. lambat...

    BalasPadam
  16. make money from u blog with cpm ads network http://www.cpmtag.com/signup.php?id=dollarking

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.