Blog Pilihan Ramadhan 1432H #1

20 ulasan:

  1. yes! pilihan yg best la kan Abg Ben. cx suke gile blog NasZ ni.. :) terbaik!

    BalasPadam
  2. wah...terpilih. rasa seronok sangat2. haha. thanx abang ben sudi pilih blog biasa saya ni. terspeechless la plak.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  3. waaa. mmg best blog ni. hihi

    BalasPadam
  4. ahahahaha~ keen terjah entry ni drp blog nasz la..~ ^_^

    BalasPadam
  5. pilihan yang best sebab blog abg nasz nih juga hidup dengan idea2 dan entri2nya yang tersendiri..:) kan abg ben??? heheheh

    BalasPadam
  6. kerap nampak header blog ni lately, ade segmen kot..

    =]

    jom terjah, tahniah untuk owner =] =]

    BalasPadam
  7. A'a..saya pun suka baca blog Nasz ne.. baru je lepas join Bloglist dia.. :)

    BalasPadam
  8. tahniah untuk naz...mahu terjah nie

    BalasPadam
  9. dah follow dah blog ni..hehe..mmg terbaik

    BalasPadam
  10. mmg slalu layan blog ni.bro nasz mmg best la..slalu jugak buat segmen

    BalasPadam
  11. wah! cepat giler bro nasz ni naik..mmg bestlah, tak tdo mlm lah bro nasz..hehe :D

    BalasPadam
  12. congrats bro naz...bikin naz popular..blog die mmg bez!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009