Contest BEN ASHAARI dan RIZI BIZ SHOP

Harap maaf .. Berkenaan contest yang baru baru ni aku buat , aku terpaksa mulakan semula dengan kesemua soalan dari pihak penganjur sendiri.. Jadi , pemenangnya akan dinilai sendiri oleh beliau.. Baru adil dan saksamakan ? Aku tak terlibat sama dalam mencari pemenangnya .. Tak perlu undian atau kena g cari kawan kawan untuk klik LIKE ..ehheheh..

Dan aku dah perolehi kesemua 5 soalan ... Maka kita buat sekali harung je , okeh ?

Mula-mula kita lihat dulu hadiahnya ..

1. External Power Bank for Phone – iPhone 4, iPhone 3, iPod, Nokia, LG, Samsung, Micro USB, Mini USB [HXCEC Mobile Power Crystal] http://rizi-biz.com/external-power-bank-for-phone/

2. Mini Sound System For Home Theater, Portable Audio Player, Mobile Phone, Computer http://rizi-biz.com/mini-sound-system/

3. Songket Thai Silk http://rizi-biz.com/thai-silk/

4. Pashmina Shawls http://rizi-biz.com/pashmina

5. SISTEM BULKSMS http://rizi-biz.com/smsrizi/

6. produk2 kesihatan & kecantikan yang sedang kami jual http://rizi-biz.com/

OK ? Cun ? Menarik ? Tak menarik ? Tak menarik tak pe.. tengok je yer .. hehehe.. nak tolong rakan cari jawapan pon ok jer ... Hehehe.. Ok.. Jom kita tengok soalan soalan

Soalan 1

Apakah itu vitamin c, collagen, plasenta, stem cell? apakah kebaikan suntikan vitamin c, collagen, plasenta, stem cell? minta promote & link ke http://rizi-biz.com/vitamin-c/

Soalan 2
Apa itu dropshipper & kelebihannya? minta promote & link ke http://rizi-biz.com/agen-dropshipper/

Soalan 3
Beri penerangan ringkas mengenai Produk Kecantikan & Kesihatan Wanita(soalan general & perlu kaitankan produk2 di www.rizi-biz.com)

Soalan 4
Beri penerangan ringkas mengenai Produk Kesihatan lelaki (soalan general & perlu kaitankan produk2 di www.rizi-biz.com)

Soalan 5

Kenali rizi biz shop (soalan general tapi perlu study sikit mengenai kami, jenis perniagaan & kelebihan membeli dgn rizi biz shop)

Cara nak jawab , mudah jer ... Korang buat satu entri ..

  1. Letak header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk : Contest BEN ASHAARI dan RIZI-BIZ.COM ..tak perlu linkkan ke sini ..
  3. Jawap semua soalan dlm entri .. Bila siap , emailkan url jawapan korang ke BAHAZIZI@YAHOO.COM .. Diulangi , hanya emailkan url entri jawapan korang .. bukan jawapan ! Jawapan dalam entri tu .. ok ? Boleh ? Senang ? Hehhe.. kata hadiah menarik ...

Tu je la... Tarikh tutup , 12/8/2011 .. Semoga berjaya ...

12 ulasan:

  1. nak tnye..promote tu nak promote ape ye abg ben??

    BalasPadam
  2. nak cuba nasib join contest ni la..

    BalasPadam
  3. waduh²....susah banget doh.....hehehehe, soalan pun cam blurr skit, byk jawapan ke 1 jawapan je ni?

    BalasPadam
  4. nk join..tp mlm2 sikit...nk rilex

    BalasPadam
  5. susah soklannya

    BalasPadam
  6. a'a..susah giler soklannye~ dah try nak mencarik jawapan utk soalan 1 pun dah penin pale dibueknye..~

    BalasPadam
  7. alamak... da macam soalan final exam da ni... pape pun, kena study dulu before answer the questions... huhu... :)

    BalasPadam
  8. yuyue da siap antar..tapi tak tau betul ke tak..ehe

    BalasPadam
  9. mama aimaniman pun dah siap hantar... sapa nak jawapan exam ni... jom terjah... fuih ponat perah otak

    BalasPadam
  10. waaaa... ngantuk pulak... esok la sambung yerk

    BalasPadam
  11. weeewit..ada masa nak wat la..mana tau ada rezki..

    BalasPadam
  12. kena study sebelum jawab ni..hihihi...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.