MIN 7:11 vs MAX 24:7

 

Video MAX 24:7 .. huhu .. Aku tamo nak kutuk lelebih ... Tapi sekadar nak bagitau jer ... Abiskan belajar atau cari kerja  yang lebih berfaedah atau jadi SUKARELAWAN IRM lagi best !

Ni haa , aku nak pesan pada pembikin video klip di luar sana tu .. Sungguhpun benar anak gadis di Malaysia ni ada yang terkinja kinja melihat artis yang tak berbakat besar ni, tak perlu nak tunjuk dalam video klip tu haaa... Nak tiru style luar tu pahal ? Dah la artis pon celup.. Sampai video klip pon nak celup ? Abis idea ke ? Nak para bloggers bagi idea ? Ok .. aku bagi idea eh .. TOKSAH BUAT LANGSUNG !

Buat MAX , jadilah lelaki sejati .. Baik tubuh group nasyid dari group boria korea ni.. Diorg tengok pon leh pengsan okeh ! Entah entah gelak guling guling ..

Marah ? Jangan marah okeh .. Ni kritikan membina nih.. huhu ..

image

Group atas ni aku sokong ... Macam macam ada ...

31 ulasan:

  1. dah banyak terjadi.. tak tau nak cakap apa :(

    BalasPadam
  2. baru intro dah rasa nak muntah..aduyaii..

    BalasPadam
  3. yupp! hidup 7 eleven! ha3..

    BalasPadam
  4. taknak tgk, nti batal pose

    BalasPadam
  5. err....mmg xsuka betul tgk..geli pun ade..ape2 pn 7 eleven best..heheh

    BalasPadam
  6. +lol
    nk tiru kpop
    tpi mcm lol je

    BalasPadam
  7. hehe.. ade usahe..tp kpop blatih dancing pon mostly 3tahun ke atas..utk dancing je.. =)

    BalasPadam
  8. haa saya sangat suka group 7:11, sangat membantu saya disaat kegentingan.huhu

    BalasPadam
  9. Abang Ben! Assalamualaikum1 Saya nak cakap ni. Papehal nak mintak maaf dulu.

    Dorang ni macam haram! Muka cover giler dalam MV tu. Saya hampir terbatal puasa semalam.! Nasib baik sempat tahan muntah. :D

    Nota: Max 24:7...Just Be Ourselves iaitu Etnik Kreatif~ :)

    BalasPadam
  10. xnk kutuk..
    tp mmg~ adess..=.=''
    hehee..
    better xyah tiru kot..malu..
    biar kpop je laa..
    =.='

    BalasPadam
  11. perghhh...boleh tahan gak en.ben beri kutukan membina!!!....berasap la...

    BalasPadam
  12. serious ninie geli tgk v.c max ni..
    btol ckp abg ben, baik laa dorg ni g cari kerja brfaedah dari terkinja2 xtentu pasal..
    ponin pale tgk dorg ni haaa..

    BalasPadam
  13. perghhh..ke?ak rase pirah!!lagik oke kot..memang la..adoiyai!!1st time ak nengok vdeo ni da smacam sakai ye gak..kalo nak tiru kpop pon kene la mantap sikit ye dak..ni komen membina bukan nak kasi jahanam..swear tak tipu they oll ni kalo nak menari uh biar ar seragam sket..ni da trabur..pape pon ad sorg member uh minat gile group ni..ak hanya mampu gelak~~

    nota penting: ak sokong kate2 RAIZAN ..Just Be Ourselves iaitu Etnik Kreatif..tak pon be yourself sudah..maaf yek!!x minat..celop2..ni.

    BalasPadam
  14. haaahaa...nasib baik pose ari ni..kalau tak,makan makian berbisalah dr mulut comel nih..hikhikhik..

    BalasPadam
  15. 'kepada max24.7,jadi lah lelaki sejati'....hahaha..terbaik la abg ben!

    BalasPadam
  16. diorang syok sendiri... bakat tak seberapa... +_+"

    BalasPadam
  17. bro ben... ada baldi x?

    nak pinjam jap... dah nak terkeluar dah ni...

    BalasPadam
  18. patot hri jumaat pegi solat jumaat ..neh dok rndu awek....gler gler gler gler.... cm tak ckup stamina jerk!! huhuu

    BalasPadam
  19. ER...ER...MUNTAH DARAH....MUNTAH DARAH....

    BalasPadam
  20. Tak tau nak cakap ape.. kesian sangat nengok nye... bajet abis... padahal...

    BalasPadam
  21. kan abg ben???
    ist sy tgk vc diorg pon rse nk gelak guling2....huhu
    kalo nk tiru korea pon watla tarian smart cket...
    ni mcm nk wat taichi je...

    BalasPadam
  22. eh...ader peminat ker group nih..astaga2....(pengsan dua kali tgk VC diorg)huahuahaua...

    BalasPadam
  23. Ada pernah dengar lagu ni kat radio. Cambest jer. Rupa -rupanya vc dia camni... Huhuhu.. menyedihkan..

    BalasPadam
  24. Teruk gilerr kena kritik... Kena kutuk jer...


    Rujuk entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/08/isu-panasss-video-max-247-cinta-247.html

    BalasPadam
  25. yup2, sy tengok pon gelak guling-guling :)

    BalasPadam
  26. creepy lah!!! lgsg xleyh blah!!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009