Khamis, 18 Ogos 2011

MIN 7:11 vs MAX 24:7

 

Video MAX 24:7 .. huhu .. Aku tamo nak kutuk lelebih ... Tapi sekadar nak bagitau jer ... Abiskan belajar atau cari kerja  yang lebih berfaedah atau jadi SUKARELAWAN IRM lagi best !

Ni haa , aku nak pesan pada pembikin video klip di luar sana tu .. Sungguhpun benar anak gadis di Malaysia ni ada yang terkinja kinja melihat artis yang tak berbakat besar ni, tak perlu nak tunjuk dalam video klip tu haaa... Nak tiru style luar tu pahal ? Dah la artis pon celup.. Sampai video klip pon nak celup ? Abis idea ke ? Nak para bloggers bagi idea ? Ok .. aku bagi idea eh .. TOKSAH BUAT LANGSUNG !

Buat MAX , jadilah lelaki sejati .. Baik tubuh group nasyid dari group boria korea ni.. Diorg tengok pon leh pengsan okeh ! Entah entah gelak guling guling ..

Marah ? Jangan marah okeh .. Ni kritikan membina nih.. huhu ..

image

Group atas ni aku sokong ... Macam macam ada ...

31 komen :

cik Ida berkata... [Reply to comment]

dah banyak terjadi.. tak tau nak cakap apa :(

AJ berkata... [Reply to comment]

baru intro dah rasa nak muntah..aduyaii..

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

yupp! hidup 7 eleven! ha3..

NasZ berkata... [Reply to comment]

hahaha. nak tiru je. isk2.

MOHD NASER.com

hazirah kasimon berkata... [Reply to comment]

stuju ngn AJ

KechikumA berkata... [Reply to comment]

pelik je tengok..

Razis berkata... [Reply to comment]

taknak tgk, nti batal pose

Panggil aku Han berkata... [Reply to comment]

err....mmg xsuka betul tgk..geli pun ade..ape2 pn 7 eleven best..heheh

Rahman Mohamed berkata... [Reply to comment]

+lol
nk tiru kpop
tpi mcm lol je

misZiSya berkata... [Reply to comment]

hehe.. ade usahe..tp kpop blatih dancing pon mostly 3tahun ke atas..utk dancing je.. =)

wAnIEy HuNNy berkata... [Reply to comment]

tenat tgk video dorang~

Zawifatul Aziah berkata... [Reply to comment]

haa saya sangat suka group 7:11, sangat membantu saya disaat kegentingan.huhu

RAIZAN berkata... [Reply to comment]

Abang Ben! Assalamualaikum1 Saya nak cakap ni. Papehal nak mintak maaf dulu.

Dorang ni macam haram! Muka cover giler dalam MV tu. Saya hampir terbatal puasa semalam.! Nasib baik sempat tahan muntah. :D

Nota: Max 24:7...Just Be Ourselves iaitu Etnik Kreatif~ :)

starheart berkata... [Reply to comment]

xnk kutuk..
tp mmg~ adess..=.=''
hehee..
better xyah tiru kot..malu..
biar kpop je laa..
=.='

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata... [Reply to comment]

perghhh...boleh tahan gak en.ben beri kutukan membina!!!....berasap la...

Ninie Dora berkata... [Reply to comment]

serious ninie geli tgk v.c max ni..
btol ckp abg ben, baik laa dorg ni g cari kerja brfaedah dari terkinja2 xtentu pasal..
ponin pale tgk dorg ni haaa..

si cantik sally berkata... [Reply to comment]

perghhh..ke?ak rase pirah!!lagik oke kot..memang la..adoiyai!!1st time ak nengok vdeo ni da smacam sakai ye gak..kalo nak tiru kpop pon kene la mantap sikit ye dak..ni komen membina bukan nak kasi jahanam..swear tak tipu they oll ni kalo nak menari uh biar ar seragam sket..ni da trabur..pape pon ad sorg member uh minat gile group ni..ak hanya mampu gelak~~

nota penting: ak sokong kate2 RAIZAN ..Just Be Ourselves iaitu Etnik Kreatif..tak pon be yourself sudah..maaf yek!!x minat..celop2..ni.

aiman fanboy k-pop berkata... [Reply to comment]

haaahaa...nasib baik pose ari ni..kalau tak,makan makian berbisalah dr mulut comel nih..hikhikhik..

Takashi Manganji berkata... [Reply to comment]

'kepada max24.7,jadi lah lelaki sejati'....hahaha..terbaik la abg ben!

Aiza Hamid berkata... [Reply to comment]

diorang syok sendiri... bakat tak seberapa... +_+"

alepridz berkata... [Reply to comment]

bro ben... ada baldi x?

nak pinjam jap... dah nak terkeluar dah ni...

NURFARHANA berkata... [Reply to comment]

patot hri jumaat pegi solat jumaat ..neh dok rndu awek....gler gler gler gler.... cm tak ckup stamina jerk!! huhuu

Shafiq berkata... [Reply to comment]

Main celup je..

Salhah Suhot berkata... [Reply to comment]

ER...ER...MUNTAH DARAH....MUNTAH DARAH....

Misz Lieya berkata... [Reply to comment]

Tak tau nak cakap ape.. kesian sangat nengok nye... bajet abis... padahal...

EyqaLuvender berkata... [Reply to comment]

kan abg ben???
ist sy tgk vc diorg pon rse nk gelak guling2....huhu
kalo nk tiru korea pon watla tarian smart cket...
ni mcm nk wat taichi je...

Krik Alfie berkata... [Reply to comment]

eh...ader peminat ker group nih..astaga2....(pengsan dua kali tgk VC diorg)huahuahaua...

Shuhaida Subri berkata... [Reply to comment]

Ada pernah dengar lagu ni kat radio. Cambest jer. Rupa -rupanya vc dia camni... Huhuhu.. menyedihkan..

Che Armad berkata... [Reply to comment]

Teruk gilerr kena kritik... Kena kutuk jer...


Rujuk entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2011/08/isu-panasss-video-max-247-cinta-247.html

misz ierra berkata... [Reply to comment]

yup2, sy tengok pon gelak guling-guling :)

Nasrul berkata... [Reply to comment]

creepy lah!!! lgsg xleyh blah!!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI