Jumaat, 12 Ogos 2011

Nak trafik free wahai blogger baru ? Jom..

 

Sapa blogger baru ? Yang baru buat blog la... adoiii.. tu pun nak tanya.. hahaha.. ok ok.. Senang jer.. Aku nak buat kuiz gila tengah malam ni .. Sapa dapat teka dengan tepat dan pantas , esok blognya akan dipromosi selama 2 jam ( sticky post ) ... Amacam ? Best trafik skang ni.. hehehe ..

Camana ? Mudah jer..

IMAG0426Perhatikan gambar ni.. Ok.. Dah ?

IMAG0425

Ok.. gambar ni takde kaitan dengan gambar diatas.. ni selingan je.. Kesian kan kucing ni ? Esok nak beli frieskies untuk diorg.. belanja diorng .. huhu.. Cerita pasal kucing ni , klik sini ..

IMAG0427

Hehe.. inilah soalannya.. Berdasarkan gambar no 1 tu , cuba teka , yang mana satukah gambar tu sebenarnya di antara alatan senaman  di dalam gambar ini ?

Faham tak ? Bagus.. faham pon.. Tak faham ? Gi tidur.. esok fahamkan.. hehehe .. OK.. kalau dah jumpa , mari menjawabnya ... Cam biasa , buat entri dulu .. Cam hantar borang la.. mana boleh main angkat tangan je kan ..

  1. Buat entri .. letak header Ben Ashaari Blog
  2. Tajuk : Ben tanya nak trafik free esok tak ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Dah ? Tinggalkan url entri korang beserta jawapan di ruangan komen ini..

Sapa paling tepat dan pantas menjawabnya , dikira pemenang .. Tak buat entri , takde makna ! OK ? Tutup bila ada pemenang.. Ok.. mulakan , SEKARANG !!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI