Segmen : SAYA BLOGGER PRIHATIN !

http://www.benashaari.com/2011/08/best-berbuka-tadi-berapa-banyak-yang-ke.html
Ok... segmen mudah .. Khas buat mereka yang baru lagi dalam dunia blog dan juga lama .. Asalkan berminat .. ok ? Cun ..Mudah punya segmen .. Mereka yang join , akan aku senaraikan di dalam entri ini juga .. Boleh la follow memfollow kalau berminat ..
Nak join ? Jom...
  1. Buat satu entri baru .. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : SAYA BLOGGER PRIHATIN dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tulis SAYA SOKONG TABUNG KEMANUSIAAN SOMALIA IRM dan linkkan ke http://irmblog.org/2011/07/serious-drought-in-somalia-affecting-livelihoods/
  4. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. Tutup , jam 11 malam ni..
Terima kasih ..
Senarai mereka yang dah sertai segmen ada di SINI

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009