Segmen Tunggu Sahur ...

 

Jom meriahkan malam ini dengan mencari kenalan baru dengan cara paling mudah .. Berhimpun di satu tempat.. Kat mana ? aku tak tau la sapa yang nak buat dan malam ni , aku yang buat ... Kenapa ? Entah, dah ramai dok lalu lalang kat sini maka aku amik kesempatan ini untuk buat segmen malam buta ni .. hehehe ..

Cara mudah .. Sapa yang terakhir sekali meninggalkan komen dialah pemenang.. Camana nak tentukan ? Sejam komennya ditinggalkan dan tiada sapa lagi yang meninggalkan komen selepas itu , dialah pemenangnya.. Dan apakah hadiahnya ? Hehehe.. 2 jam promosi entrinya yang terkini dan dibacklinkkan  serta header blognya , di blog BEN ASHAARI ...

Ini segmen terbuka buat sapa sapa je .. Tak nak join , jangan join.. Khas buat mereka yang boring dan tak tau nak wat pe .. Kalau tau nak wat pe , sila teruskan .. Tadarrus ke.. solat sunat ke.. apa saja ler.. ok ?

Buat mereka yang berminat sementara menanti sahur , jom... Cara mudah jer ..  Buat satu entri.. letak header BEN ASHAARI blog dan tajuknya BEN ASHAARI : AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?  dan linkkan ke entri ni ..

Kemudian . di ruang komen tu , korang buat ayat bermula SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... kemudian sertakan sekali url entri korang tadi..

Sapa yang terakhir , dia yang menang.. hehehe.. ingat.. SEJAM komen terakhir dikira pemenang ... Selamat bersahur dan selamat malam ...

352 ulasan:

  1. sori abang ben..tak dapat saya nak join..hehe..

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  2. waaaaaaaaaaaaa..tak dapat!! kelas pagi..sobb sobbb :(

    BalasPadam
  3. alah..nak join segmen ni tapi abah suruh tidur dah..
    huhu..bye2 segmen abg ben..

    BalasPadam
  4. Sementara tunggu sahur, aku baca buku WEB HTML, ada exam pagi esok. Penat jugak sekarang baru je habis meeting untuk photoshoot next week.

    http://cikieda.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. haha..menarik... sejam dari skrg ke bang ben? sape yg last komen kt sini kn?

    BalasPadam
  6. jom mkn kurma kt sini.. mcm2 ade..hehe
    ->www.luqaz.com

    BalasPadam
  7. silap gaya tetido depan komputer n berselimutkan blog ni..

    BalasPadam
  8. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengok tb channel al-hijrah..hati terpaut dengan chanel ni..dan jap lg tunggu siaran solat terawih live dari mekah..semoga cepat melangkah kesana seblom mata tertutup

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  9. http://ann-ismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-i-tunggu-sahur-korang.html

    Hey Encik Ben, I join jugak. for fun :)

    BalasPadam
  10. agak kurang faham sikit le cecaranya ???

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. sementara tunggu sahur, aku tidur..

    ala...baru je nak join setelah lama tak join...

    BalasPadam
  13. nak join la..sejam tu..peluang makin tipis..adeddhh..

    BalasPadam
  14. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU TEMPEK KOMEN DEKAT ENTRY ABG BEN:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. wahhhhhhh . semput sebab nampak abg ben follow . trimas ye abg ben ;)

    alamak . tak dapat join . sok kerja . wahhhhhhhhhhh ;(

    BalasPadam
  16. done..

    http://shasafiez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  17. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TEMPEK KOMEN KAT SINI:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  18. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU FIKIR NAK MAKAN APA UNTUK SAHUR:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  19. taip benda yang sama ke Ben ?

    BalasPadam
  20. SeMENTARA TUNGGU SAHUR..AKU JOIN SENGMEN NI

    http://akueddie.com/2011/08/05/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang/

    BalasPadam
  21. haha..dasyat lah abg ben ni..ada je ideanya datang! :D

    BalasPadam
  22. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TWEET DI TWITTER

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  23. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU SIAPKAN BAJU UNTUK ESOK:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  24. komen lg komen lg....cepat..hehe

    BalasPadam
  25. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU join segmen ni .. hehee :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  26. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU GADUH DENGAN ROOMATE AKU TAK NAK BAGI TIDUR :)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  27. nice segmen bro.. tp nantok dah.. huhuh

    BalasPadam
  28. tahniah siap2 untuk pemenang hehe

    BalasPadam
  29. Sementara tunggu sahur, aku (saya) siapkan buku repot sebab tengah kerja ni. beratus repot eksiden kene tulis dalam buku ni dan siapkan sebelum jam 8 pg ni huhu

    klik sini : aku tunggu sahur, korang?

    BalasPadam
  30. Sementara tunggu Sahur,Aku aka kecik makan roti planta cmpur jem strawberry,teman mak tengok tv,isi borang JPA,join segmen inche ben..dan macam2 lagi laa..waaa.byk nya ektibiti kuh...ngee...

    oke..i'm done...
    http://kelamkabut20.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    salam sahur ntuk sume..=)

    BalasPadam
  31. Sementara tunggu sahur, aku main game dekat FB pastu online citer korea dekat Maaduu


    jooiiinnn!!!

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  32. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU balas jejak depa kat blog aku .. terima tak ? heheh :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  33. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BACA SEMUA ENTRI BLOG ABG BEN ASHAARI SAMPAI HABES..HEHE..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  34. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU WAT BODO JE..HAHAHA...

    http://farsputra.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  35. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TENGOK MEMBER AKU BERSKYPE:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  36. SEMENTARA TUNGGU SAHUR,AKU TEKAN BUTANG F5..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  37. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
    aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". Baru saja download . Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
    Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
    So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  38. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  39. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk mengadap fb sbb mata x ngantuk lg la...adoyai...

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  40. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tempek komen banyak2 dalam kotak komen Ben .. ahahaaa :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  41. Sementara tunggu sahur, acik tengah rilex2 minum air. ngadap laptop. xtaw nak wat per. kesempatan ini acik nak mohon maap sbb xdapat blog walking kat blog visitor acik. acik guna broadband je pun. samat berpuasa kepada semua blogger. jgn ponteng!

    http://www.apisv2.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  42. jom makan ais krim dulu!!!!

    BalasPadam
  43. Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

    http://www.luqaz.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  44. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TAK KAN TIDOQ..:)

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  45. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BERKRONOLOGI:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  46. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
    aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". Baru saja download . Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
    Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
    So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  47. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak baca entri blogger sampai mata agak-agak nak juling baru berhenti .. hahaa :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  48. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU akan cuba untuk jadi orang terakhir tinggalkan komen .. heh :D

    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  49. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK SEMUA ORANG FOLLOW BLOG AKU BOLEH? =P..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  50. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak pi buat air kejap :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  51. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU nak makan dulu...

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  52. Sementara menunggu sahur, aku berblogwalking dulu

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  53. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak Ben follow blog aku boleh? heheh :D

    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  54. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU menguap 10 kali dulu..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  55. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU nak tidur dulu..

    http://www.areliff.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  56. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  57. sementara tunggu sahur aku layan drama korea dengan nasi lemak..whahahaha..keje sekolah bnyak yg tak siap lagi..esok nak kena hantar..naya la

    BalasPadam
  58. oh link tertinggal pulok..ahahah

    http://legacyeqmal.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  59. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk melayan cite hindustan....ade ubat tidor x??x ngantuk lg ni..susu dah minum dah

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  60. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TENGOK JAM DULU...

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  61. sementara tunggu sahur, aku rasa nak tido kejaplah sebab dah penat ngadap lappy jek. ehee,
    ~selamat bersahur dan selamat berpuasa ~

    http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  62. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak stay aje kat blog Ben ni :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  63. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU Chatting dulu..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  64. Saya first time join nie.. hopefully lepas nie ramai lah yang leh blogwalking and follow blog saya ek.. huhuhuhu..

    http://haresue.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  65. Sementara tunggu sahur, aku buat entri ini, khas buat tatapan Ben Ashaari ...

    http://www.hasrulhassan.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    Aku tahu dia mesti pejam2 celik je nih.

    BalasPadam
  66. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak rehatkan diri kejap :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  67. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TAU SIAPA YANG MENANG..;)

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  68. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak kunci jam bangun Subuh kejap g ...


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  69. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TERTANYA ABG BEN TAK TIDUR KE MALAM NYH??

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  70. yana joined abg ben!

    http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    Sementara tunggu sahur,Yana layan utube ja nie..

    BalasPadam
  71. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU DENGAR LAGU RAYE! hehe...

    http://adindakuratu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  72. semantara tunggu sahur aku online dulu..

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  73. sabah awal sahur taw..huhu..bukak pown awal.. jom BW semua.!

    BalasPadam
  74. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TAKKAN PUTUS ASA...

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  75. Sementara tunggu sahur, aku masih menerjah dari satu blog ke blog lain

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  76. Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

    http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  77. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah makan buah kurma ni ..

    BalasPadam
  78. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah ketawa terbahak2 sbb show spontan mmg lucu tahap gaban la

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  79. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah mula rasa ngantok ni ...


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  80. Sementara tunggu sahur, aku godek2 n baca entri orang lain


    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  81. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tanya Ben .. bila nak promote blog aku .. mwahahaa :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  82. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU CADANGKAN LAYARI BLOG AKU...:p

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  83. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU rasa aku tak dapat nak teruskan lagi mengomen sebab mata dah layu nii ..

    BalasPadam
  84. Sementara tunggu sahur, aku baca novel 7 Hari Mencintaiku by Siti Rosmizah..siyes best

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  85. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK KOMEN KAT SINI SAMPAI ESOK..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  86. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
    aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". Baru saja download . sekarang dah part 2 dah.. Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
    Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
    So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)
    BTW, korang semua ni buat aku ketawa lah .. then aku tak tau kenapa .. HAHAHA

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  87. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak bersiap untuk sahur kejap lagi :D

    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  88. sementara tunggu sahur...aku takkan mengalah dengan mudah

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  89. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah boleh hafal ayat "SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU" ni .. heheh :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  90. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BERJOGING..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  91. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tanya Ben .. Ben tak tidur ke jaga komen2 ni ? huhuu :D


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  92. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK KOMEN BEBANYAK..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  93. Sementara tunggu sahur, aku skodeng blog http://www.luqaz.com/

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  94. kjap yer.. dlam proses nk join..huhu

    BalasPadam
  95. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BASUH MUKA JAP PASTU ONLINE SEMULA..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  96. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  97. mata saya Da ting tOng laaa..! (@.@ )' Alahaaii.... ape pOn x bOley~

    BalasPadam
  98. Sementara tunggu sahur nie aku layanlah blog org lain dulu..

    http://haresue.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  99. semantara tunggu sahur...aku masih di sini.

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  100. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak tido boleh? even dah ngantok ni ..

    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  101. kalau mcm nie, sume xnk tido la..hehe.. dh, g tdo sume.. aku nk komen lak.. wee~ >,<

    BalasPadam
  102. Assalammualaikum ..
    sementara tunggu sahur , nur hanya berblog walking sambil buat assignment yang bertimbun.. hehehe

    http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  103. Wahh ramainya join.. nak join tak ek?? hurmm..


    abg ben tunngu saye nak join jugak...

    BalasPadam
  104. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah mengalirkan airmata kesedihan

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  105. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MENYANYI SEPUAS-PUASNYA..HIHI

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  106. AKu xtau sapa yg bakal menang...Tapi yg pasti, kalo ada pertandingan KOMEN PALING BANYAK...Tia lah pemenangnya...hahahaha, Jgn marah aaaaa

    BalasPadam
  107. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
    aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". dah part 3 . Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
    Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
    Btw bila aku tengok balik semua2 ni .. seriously aku nak ketawa. but tak tau kenapa . HAHA

    So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  108. Sementara tunggu sahur, aku tersengguk2 depan laptop

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  109. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TIDOR SAMBIL BUKA MATA.. o_o

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  110. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tertanya sape le agaknya pemenang ek ..

    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  111. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU tak de benda lain, selain blogwalking blog lain. Selain tu gak.. Aku saje saje upload video klip terbaru di laman you tube aku.. spa nak ke you tube aku bolehla klik ini. Kat situ ada lagu dari Sami Yusuf.. Kepada yang tak kenal sapa Sami yusuf. boleh klik sini juga.

    BalasPadam
  112. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU baca status di FB Ustaz Azhar Idrus ( Original )

    BalasPadam
  113. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK ABG BEN PROMOTE BLOG AKU PLEASE... >_<

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  114. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, aku tak de benda lain selain blogwalking blog lain. Selain tu gak.. Aku saje saje upload video klip terbaru di laman you tube aku.. spa nak ke you tube aku bolehla klik ini. Kat situ ada lagu dari Sami Yusuf.. Kepada yang tak kenal sapa Sami yusuf. boleh klik sini juga.

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  115. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tidurlah kejap .. ngantuk plak .. tahniah kepada pemenang ..

    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  116. eh, silap link ^_^ *pagi buta

    SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU baca status di FB Ustaz Azhar Idrus ( Original )

    http://athibe.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  117. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tinggalkan komen yang last sebelum tidur walaupun sebenarnya masih lagi nak tinggalkan komen ..


    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  118. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK EDIT GAMBAR DULU..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  119. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU rasa nak berhenti isap rokok la, camne hurmm ada Tips yang Mujarab??

    http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  120. Sementara tunggu sahur, aku hadap laptop nie tunggu abg ben umumkan saper pemenang.. hahahahahhah.. :p

    http://haresue.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  121. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .

    aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ".
    SEKARANG DAH NAK MASUK PART 4 PUN.

    Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..

    Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)

    So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa ..
    "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  122. Sementara tunggu sahur, aku dah isap ghokok dekat 4 batang ghokok pe.. ntah la apa nak jadi ngn aku ni.. Termenung keseorang di Malam Jumaat.. huhu

    http://sentuhan-maya.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  123. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU DENGAR CERAMAH DALAM YOUTUBE DULU..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  124. JOM SAHUR KAT SINI :)


    http://syairanitarmizi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    Salam Ramadhan..

    BalasPadam
  125. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop .

    aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". HAA.. DAH MASUK PART 4 . DAH NAK ABIS PUN.


    So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  126. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MAKAN BUAH KURMA SEBIJIK...

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  127. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TRY TEMPLATE BARU:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  128. Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

    http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  129. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha



    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  130. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah makan roti john ayam..pergh.sodap2

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  131. harap2 blh mng..tp mcm ssh je.. huhu.. slmt brsahur abg ben :)

    BalasPadam
  132. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BANGUN DAN GOSOK GIGI TERLEBIH DAHULU..HIHI

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  133. SAYA HARI-HARI TIDO PUKUL 5 PAGI, KIRA MEMANG SENANGLAH NAK BANGUN SAHUR..DAN TIDUR LEPAS SUBUH..SIANG HARI SAYA MACAM ULAR BANGUN PUKUL 12 ATAU 1 TGH HARI..SERONOKNYA HIDUPKU..HAHAHA...JANGAN SALAH ANGGAP..BUKAN AKU MALAS DAN TAK BEKERJA OK..AKU KEJE PUKUL 3.00 PTG SAMPAI PUKUL 12 MALAM... SEKARANG DAH HAMPIR PUKUL 3.00 PAGI, MASIH AWAL UNTUK BERSAHUR, NAMPAKNYA TAK ADA HARAPAN NAK JADI PEMENANG..KAKAKA..JOM LAWAT BLOG SAYA. HTTP://HAHAHAVIDEO.BLOGSPOT.COM

    BalasPadam
  134. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah melalut2 tandanya mata minta rehat

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  135. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  136. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU SIAPKAN DULU TEMPAHAN HAMPER RAYA UNTUK SYARIKAT LES COPAQE YANG TERBITKAN RANCANGAN UPIN IPIN NI.. ESOK ANAK OWNER NAK DATANG COLLECT. SAMBIL SAMBIL TU MENJAMPI JAMPI SUPAYA SEMUA BLOGGER DAH TIDOR DAN MAK JADI PENGOMEN TERAKHIR SEGMEN ADIK BEN INI hehehe (gurau je ye hehe)

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  137. Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

    http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  138. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, MASIH DI SINI..HUHU..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  139. bang saye bru nak join ni. xpe ke? :D

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  140. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni TENGAH BACA BALIK COMENT KAT SINI . DAN TERNYATA kORANG SEMUA SANGAT KELAKAR.. HAHA

    mcm2 hampa buat noh , sementara dok tunggu sahur.. :)

    aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ".pun dah TAMAT dah !!!

    So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  141. na join.. :)

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  142. sementara aku tunggu sahur, aku terjoin segmen ni..nak menang..:)

    http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  143. Sementara tunggu sahur, aku pun cepat-cepat join segmen ni.:D

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  144. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK UCAPKAN SELAMAT BERSAHUR.. :)

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  145. sementara tunggu sahur, sy brjaga utk nk mng segmen abg ben nie...hehe..

    BalasPadam
  146. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MASIH TERTANYA TANYA SIAPAKAH YANG BERTUAH..?

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  147. sorry owg ats..maybe i'm the winner...hahaha

    BalasPadam
  148. Sementara tunggu sahur, aku join segmen ni lepas tu nak layan movie sampai sahur hehe :)

    http://imbobome.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  149. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU blogwalking baca entry sambil menahan mata tuk kejutkan parents bangun sahur

    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  150. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BANCUH AIR:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  151. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TENGOK GAME BOLA

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  152. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  153. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk pikir nak taip ape la ni.hurmmm

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  154. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU anta komen lagi

    http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  155. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU asyik mai kat sini tengok komen sape yang paling LAST....

    http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  156. lalalala...tunggu sahur..:D

    BalasPadam
  157. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah :-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  158. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  159. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  160. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  161. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  162. sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  163. sementara tunggu sahur, aku (saya), masih gigih menahan mata pedih menulis butiran, laporan, dan keputusan kes repot eksiden dalam buku repot ni.. *masih ada lagi repot masuk.. sabar sabar =='

    Warkah Khas Untuk Ibu

    BalasPadam
  164. http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    sementara menunggu bersahur, gua cari santapan rohani macam dengar ceramah ke, dengar lagu berkonsepkan ketuhanan ke, tapi selalunya gua merepek kat blog. Hehehe

    BalasPadam
  165. sementara tunggu sahur on9 dulu ke,buat windows shopping ke,hu3

    BalasPadam
  166. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah sakit mata pluss pening kepala..tp xleh tidur..nnt terbabas segalanya..^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  167. http://hateandloveandsetsunai.blogspot.com/2011/08/segmen-tunggu-sahur.html

    Sementara tunggu sahur saya memaksimumkan otk untuk study 500++ slides..

    BalasPadam
  168. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah bersahur kurma dan air...dan pengsan terus lpas ni

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  169. SEMENTARA TUNGU SAHUR....AKU PILIH BA SEBAGAI IDOLA BLOGGING PALING TEGAR....HEHEHE

    http://daridapuridah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tengah-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  170. Sementara tunggu sahur, aku guling-guling atas katil

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  171. Sementara tunggu sahur, aku tolong mak aku goreng ikan

    http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  172. Sementara tunggu sahur, aku nak makan semua kurma depan mata aku ni pasal kejap lg azan subuh dh boleh dh.:D

    BalasPadam
  173. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU CARI SELIMUT:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  174. *dh tak boleh dah.:D tertypo pulok.

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  175. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

    http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html


    p/s: harap-harap sempat... ^^

    BalasPadam
  176. sementara tunggu sahor aku tidolah..krohhhhkrooohhhhkroohhhh, kikiki =p



    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  177. Sementara tunggu sahur, aku dah kanyang bersahur..haha

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  178. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MEMANG BERSAHURLAH NYH...

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  179. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU menulis blog bertajuk cakap orang dulu2...

    http://www.areliff.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  180. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  181. sementara tunggu sahur, aku duk pot pet pot pet menghafaz surah yasin. sekali tengok abang ben buat segmen daa, ape lagi, join laa. :D

    http://blogainaisyah.blogspot.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang_05.html

    BalasPadam
  182. Sementara tunggu sahur aku rase smpai esok pun mende ni tak habis.HAHAHA.

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  183. SEMENTARA AKU TUNGGU SAHUR NAK ABIS BELAH UTARA NIE, AKU sekarang ni TENGAH BACA BALIK COMENT KAT SINI . DAN TERNYATA kORANG SEMUA SANGAT KELAKAR.. HAHA

    mcm2 hampa buat noh , sementara dok tunggu sahur.. :)


    sELAMAT berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  184. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

    http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  185. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sangka citer ni tak habis lagik . mhawahaahaa . BEN , bila nak habis ni ?

    http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  186. sementara tunggu sahur, aku (saya).. nak tunggu apa lagi sahur da habis ;P *mata ngantuk gila buku repot taksiap lagi.. oh nazrah.. bertabahlah! lagi 2 jam je lagi

    aku tunggu sahur, korang?

    BalasPadam
  187. mAKA sahur pun sudah lah tamat, BTW, kORANG SEMUA SANGAT KELAKAR.. HAHA

    mcm2 hampa buat noh , sementara dok tunggu sahur.. :)


    SELAMAT berpuasa .. "moga hari ini lebih baik dari hari sebelumnya" :)

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  188. semua asyik berbalas komen jew..bila nak abis nie??:P
    http://lagendabudakmacho89.blogspot.com/2011/08/5-word-yang-selalunya-digunakan-kaum.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009