Segmen Tunggu Sahur ...

 

Jom meriahkan malam ini dengan mencari kenalan baru dengan cara paling mudah .. Berhimpun di satu tempat.. Kat mana ? aku tak tau la sapa yang nak buat dan malam ni , aku yang buat ... Kenapa ? Entah, dah ramai dok lalu lalang kat sini maka aku amik kesempatan ini untuk buat segmen malam buta ni .. hehehe ..

Cara mudah .. Sapa yang terakhir sekali meninggalkan komen dialah pemenang.. Camana nak tentukan ? Sejam komennya ditinggalkan dan tiada sapa lagi yang meninggalkan komen selepas itu , dialah pemenangnya.. Dan apakah hadiahnya ? Hehehe.. 2 jam promosi entrinya yang terkini dan dibacklinkkan  serta header blognya , di blog BEN ASHAARI ...

Ini segmen terbuka buat sapa sapa je .. Tak nak join , jangan join.. Khas buat mereka yang boring dan tak tau nak wat pe .. Kalau tau nak wat pe , sila teruskan .. Tadarrus ke.. solat sunat ke.. apa saja ler.. ok ?

Buat mereka yang berminat sementara menanti sahur , jom... Cara mudah jer ..  Buat satu entri.. letak header BEN ASHAARI blog dan tajuknya BEN ASHAARI : AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?  dan linkkan ke entri ni ..

Kemudian . di ruang komen tu , korang buat ayat bermula SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... kemudian sertakan sekali url entri korang tadi..

Sapa yang terakhir , dia yang menang.. hehehe.. ingat.. SEJAM komen terakhir dikira pemenang ... Selamat bersahur dan selamat malam ...

352 ulasan:

  1. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

    http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  2. agak agak pukul berapa lah akhir sekali kan? huhu gud luck semua!

    BalasPadam
  3. sampai raya pn x abis mcm nie..haha

    BalasPadam
  4. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah :-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  5. http://suhailisarif.com/2011/08/en-ben-ashaari-saya-tunggu-sahur-korang/

    sementara tunggu sahur, saya update entry day 5:misi 30 hari mencari cinta
    korang?

    BalasPadam
  6. hoii !!! sahur dah TAMAT lalala .. HAHAHA... aku memang asyik nak ketawa ja bila ke sini .. haha

    BalasPadam
  7. sementara tunggu sahur, aku duk tunggu bile segmen ni nak habis. hahak


    http://blogainaisyah.blogspot.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang_05.html

    BalasPadam
  8. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU....TIDO haha
    http://www.mohdkhairi.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    DAH JOIN DAH!

    BalasPadam
  9. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU KILATKAN KASUT:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  10. Sabar lah ye kengkawan .. HAHAHA...
    sahur TAMAT dah TAMAT pun. tapi tak tau la bila nak abis drop kat sini kan.. hua3 ... BTW, BILA BACA BALIK COMENT KAT SINI . Boleh pecah perut kot.. HAHA ..
    congrates pada pemenang .."Jom solat Subuh dulu" :)


    http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  11. Dengan itu habislah sudah segmen sahur kita.

    Sekarang ni kita fokus untuk segmen TUNGGU BUKA PUASE..:D

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  12. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

    http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  13. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU...
    http://www.mohdkhairi.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    sory kawan2.. tadi mcm dh send tapi line streamyx buat hal jap..ni try send blik..harap2 dpt join (^___^)

    BalasPadam
  14. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU main dengan kucing aku dulu...dia pun sama2 brebut nak besahur...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  15. Sementara tunggu sahur, aku pun terpikir bilakah semua ini akan berakhir.HAHAHA.

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  16. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MARAHKAN HOUSEMATE AKU:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  17. alamak,x ingat lum da send link ke belum td.huhu

    http://suhailisarif.com/2011/08/en-ben-ashaari-saya-tunggu-sahur-korang/

    sementara tunggu sahur, saya update entry day 5:misi 30 hari mencari cinta

    BalasPadam
  18. Ferdaus: ape motif ko marahkn housemate ko?hahaha

    BalasPadam
  19. Sementara tunggu sahur, aku pun terpikir bilakah semua ini akan berakhir.HAHAHA.

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  20. huh..mcm2 yg BLOGgers buat sementara nak tggu sahur kan.alahai, tak dapat join segmen ni.mlm tadi tdo awal.anyway, congrats pd yg bertuah :)

    BalasPadam
  21. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU TENGOK V-LOG DEKAT YOUTUBE

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. Dylla: belum ade yg bertuah lg pun.. hehehe.. masing2 tgh tnggu sape yg bertuah nih...

    BalasPadam
  23. aku dah lama sahur ne.. bile benda ni nak habis... hehehe :)

    BalasPadam
  24. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU SEDAR YANG SAHUR DAH HABIS:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  25. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah, tapi yang pastinya .. komen tak abis2 lagi :-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  26. mcm dh lama abes imsak ni..
    ada can ke ni??Cuba je la erk..hehe! =)

    http://azuramendezz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  27. SEMENTARA TUNGGU SAHUR,AKU fikir..agak-agak pukul berapa segmen ni nak habis....

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  28. mcm nie mmg ssh ar nk mng..

    BalasPadam
  29. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TERFIKIR SEKEJAP DAH ADA PEMENANG BELUM NYH:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  30. hasrat hati mmg nk join,,tapi kita lewat 6 jam abg ben,,ape2 pun,,tingkat amal ibadah kita sebagai hamba ALLAH DI BUMI INI...teruskan....

    BalasPadam
  31. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  32. SEMENTARA TUNGGU SAHUR,AKU dah berangan hari raya ni nak pakai baju mana satu...(^_^)

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  33. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TUNGGU SAHUR ESOK JER ;P

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  34. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TUNGGU SAHUR ESOK JER :O

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  35. haha ..tak abis2 lg ... SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TUNGGU BUKA DULU! haha

    http://www.mohdkhairi.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  36. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  37. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

    http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  38. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TUNGGU SEGMEN INI TAMAT JUGA:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  39. sementara tunggu sahur esok...aku tak kan kalaah join segmen ni..-.-"

    BalasPadam
  40. Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

    http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html


    nie dh abis ke blum?haha

    BalasPadam
  41. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TUNGGU FOLLOWER KE 7++ HAHAHA

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  42. SEMENTARA TUNGGU SAHUR aku tengok sinetron indonesia sambil makan kuaci.

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/segmen-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  43. @Mohd Khairi Khadzir : tadi baca entri bro BEN mcm bleh join lg je segmen ni :p tp xtau closing bila ni weh..

    BalasPadam
  44. rasa gedik nk join walau dh lmbt :p

    SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU memang membuta la. Apa lagi kan. Tapi, lepas dah habis sahur baru aku perasan ada segmen ni. Tapi, sampai sekarang masih belum tahu siapa yang bertuah lagi

    http://starfleet2208.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  45. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  46. Sementara tunggu sahur, berpuasa..

    http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  47. bestnye.....incik ben meh le follow blog sy...menarik ni kalo incik ben follow...hehehe...kalo nak le :)

    BalasPadam
  48. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  49. Salam Maniss abg ben..
    ehehe..
    halamakkk haihh...
    cmner leh trlepas da segmen ini sahur..undur boleh??
    kikikii..

    http://perempuan-manis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  50. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tgh pikir..bila da nk abis ni??? lpas bgun dari pengsan...berjela2 komen..^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  51. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU PERGI SOLAT

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  52. sementara tunggu sahur aku tidur hinggalah dikejutkan..

    BalasPadam
  53. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    *lari pegi masjid .

    BalasPadam
  54. y last ni tak aci..*tak pegi solat jumaat..:D

    BalasPadam
  55. Kelakar baca komen korang. Jenuh aku nak khatam. Tak sempat aku nk join segmen ni. Anyway, sementara korang tunggu bersahur, aku baru ajer habis berbuka puasa. Selamat berpuasa.

    Http://wadahharleena.blogspot.com

    BalasPadam
  56. Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

    http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    hadeh..bile nk abis cm nie.. lme sgt la abg ben sejam.. bg setgh jam blh x?haha

    BalasPadam
  57. nak lari pegi masjid pun tak sempat tadi ( tengah keja . tak leh tinggal cashier camni ja :( )

    BalasPadam
  58. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU GI TRAINING TAEKWONDO...;/

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  59. sampai bila pun tak jumpa pemenang lau camni =.="

    BalasPadam
  60. sementara tunggu sahur ataupun sudah habis sahur, aku baca korang punya komen sambil gelak terbahak-bahak.. hahaha...

    BalasPadam
  61. sementara tunggu sahur Qaseh...eh bukan lah abg beben...dah nak tunggu berbuka dah nie...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  62. Sementara tunggu sahur, aku pun terpikir bilakah semua ini akan berakhir.HAHAHA.

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  63. Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

    http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  64. sementara tunggu sahur esok pagi...Qaseh tgh masak2 untuk berbuka ptg nie...heheh

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  65. sementara tunggu berbuke aku..

    k semua kene tuka camtu plak..hahaha...

    BalasPadam
  66. sementara tuggu sahur esok pagi...kita berbuka dulu petang ni yerk...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  67. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU baru je siap masak 1lauk utk berbuka arini..x abis lg erk???igtkan da abis..sambung sahur esok la.^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  68. sementara tunggu sahur, aku nak cari juadah berbuka puasa dulu...kekek

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  69. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU UPDATE BLOG

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  70. sementara tunggu sahur terakhir korang akan terus komen kt sini sampai pagi raya..haha

    BalasPadam
  71. sementara tuggu sahur esok pagi...aku tunggu waktu berbuka...hohohohoh

    BalasPadam
  72. dah2 la tu..bagi je la aku menang..-.-"

    BalasPadam
  73. sementara tunggu sahur. dah nak berbuka dah rupanya..

    BalasPadam
  74. sementara tunggu sahur.. bila nak habis.. dah nak berbuke dah..

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  75. tunggu sahur da..buke pon dah..sementara tunggu terawih..pegilah terawih semua..bia kan komen ni yang last..;)

    BalasPadam
  76. abg ben ouhh abg ben...
    smbung sahur esk lah cmneh..
    kikikii~

    http://perempuan-manis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  77. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU) penat kot baca komen2 kat sini...sahur dah buka pun dah...skung gi terawih plak...bila nak abis nie abg beben...huhuhu

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  78. sementara tunggu sahur esok..aku dok hairan...bila nak habis ni??

    BalasPadam
  79. nk tempek lagik ahh...kikiki~
    smbil tggu citer Tahajud Cinta

    http://perempuan-manis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  80. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU)dah habis sumer komen segmen nie dibaca...rasa cam sambung hingga sahur esok pulak kot!

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  81. hehe sempat lagi kan.

    http://ayunirosli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  82. dah2..tunggu sahur esok pulak ye..:D

    BalasPadam
  83. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU DAH HABIS BERBUKA:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  84. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU)rasa dah penat lah nak tunggu siapa pemenang dalam nie...hehe

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  85. dah2 sume..pergi lah berehat ye..sok nak sahur..hehehe..*jahat

    BalasPadam
  86. Sementara tunggu sahur, aku dah berbuka di kampung dan sekarang menunggu masa untuk bersahur sekali lagi.. ;D

    BalasPadam
  87. sementara tunggu sahur, saya tengok header baru saya :)

    http://suhailisarif.com/2011/08/header-baru-lagi-wink-wink-wink/

    BalasPadam
  88. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

    http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

    p/s: laaaa tak abis lagi... ingatkan dah abis dah... chaiyok chaiyok...

    BalasPadam
  89. http://caturanhidupinsan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    sementara tunggu sahur, sy tdo dulu. nnti sahur terakhir ramadhan tahun ni sy dtg balik.. hahaha. nk tgk sp pmng segmen ni :)

    BalasPadam
  90. sementara tunggu sahur, main CITYVILLE dulu ! hahaha

    BalasPadam
  91. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU terpacak kat depan blog ni tunggu sapa akan menang..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  92. ..................

    *komen jgak kan cmni..:D

    BalasPadam
  93. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk pikir..agak2 samapi tak sahur last ramadhan tahun ni??

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  94. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , Aku masih kental lagi

    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  95. Sementara tunggu sahur, aku sempat lagi tulis pasal segmen ni..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/segmen-yang-tak-habis-habis.html

    BalasPadam
  96. SEMENTARA TUNGGU SAHUR....AKU MASIH MENANTI BILA BA AKAN MENAMATKAN SEGMEN INI...

    http://daridapuridah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tengah-tunggu-sahur.html

    BalasPadam
  97. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TUNGGU SAHUR LAGI SEKALI..HAHA

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  98. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , Aku masih kental lagi

    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  99. Sementara tunggu sahur, aku sempat lagi korek idung (sory ler banyak resdung...huhu) nanti dah tak sempat kn..


    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  100. sementara tunggu sahur, aku nak kembali berjuang...

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  101. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU masih kental lagi walaupun dah tak terdaya :-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  102. ok..btambah semangat..*da ngantok..-.-"

    BalasPadam
  103. sementara tunggu sahur nie kan,Yana nak baca berita on9 lah.hehe

    BalasPadam
  104. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak boleh blah , panjangnyaa :-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  105. huu..sementara tunggu sahur ni nak bknalan ngn Cik Nur Elyana la..-.-"

    BalasPadam
  106. sementara tunggu sahur..aku nak terus kan perjuangn

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  107. Sementara tunggu sahur, aku tengok singgah sahur di tibi 3..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  108. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sanggup . semua tak nak mengalah..
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  109. sementara tunggu sahur..aku rasa benda ni xda penghujung ny sebab blogger ni berhati cekal..

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  110. tidurlaaaaaaaaaaa semuaaa..hahaha..

    BalasPadam
  111. sementara tunggu sahur, aku layan google plus kejap..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/segmen-yang-tak-habis-habis.html

    BalasPadam
  112. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sanggup tapi aku masih menanti ...
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  113. sementara tunggu sahur, aku asyik refresh blog ni je..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/segmen-yang-tak-habis-habis.html

    BalasPadam
  114. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU pun terus refresh blog ni , nak challenge armz ...
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  115. @bUdak maCHo
    mungkin saya org terakhir atau tidak...nampaknya law tidak, contest ni menjadi segmen tunggu berbuka la pulak xpon smbg 2 3 hari lagi..hahaha

    BalasPadam
  116. Sementara tunggu sahur, aku wat entry ni.

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/google-translater-penipu.html

    BalasPadam
  117. sementara tunggu sahur....aku nak bertahan

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  118. ngehh..sementara tggu sahur nie..Yana komen kat sini lah!

    BalasPadam
  119. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak tau nak cakap apa , memang gila la semua tak reti tido =.="
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  120. Sementara tunggu sahur, aku chat kat facebook..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  121. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak balik terengganu da esok pg..memang x ngomen da la kat segmen niyh..^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  122. sementara tunggu sahur..aku tetap tunggu sahur..hahaa..:P

    BalasPadam
  123. Sementara tunggu sahur, aku tunggu abg ben bila nk approve komen aku..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  124. Sementara tunggu sahur, aku makan nasi lemak dulu..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  125. da xde yang nak komen lagi ke..:)

    BalasPadam
  126. sementara tunggu sahur...aku akan terus bertahan

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  127. Sementara aku tunggu sahur, aku rasa Ben pun dah tido..

    http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  128. tolong tido ye. lbh baek g solat sunat.hahaha :) *sy gurau je

    BalasPadam
  129. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU doa banyak2 bagi ak menang segmen ni..AMIN

    http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

    BalasPadam
  130. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU pun terus refresh blog ni , dan

    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  131. sementara tunggu sahur...aku tetap nak berjuang

    BalasPadam
  132. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, Aku try lagi drop komen agar aku yang terpilih, kerana ia begitu berharga ngeh ngeh ngeh.. dari sahur semlm sampai hari ni punya sahur uhuhuh..

    http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  133. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sanggup tapi aku masih menanti ...
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  134. Konpius bila last nih. takpe, nak try jugak !

    Sementara tunggu blog, aku TUNGGU ABG BEN TIDUR DAN TUNGGU ABG BEN UMUMKAN PEMENANG . =)

    http://lalalovy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  135. Ngantuknya....

    Sementara tunggu sahur, AKU MENUNGGU ABG BEN YANG CEKAL NI TIDO AND TUNGGU UMUMKAN PEMENANG..

    http://lalalovy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  136. dah bangun sahur...hohoho..:D

    BalasPadam
  137. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU minta tolongg tidurlahh . hahaha :-
    http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

    BalasPadam
  138. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TERFIKIR ADA TAK LAGI PEMENANG DI SAHUR KEDUA:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    5 Ogos 2011 5:24 AM

    BalasPadam
  139. miss lagi (^-^)...sahur jangan nda sahur..

    BalasPadam
  140. SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

    http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  141. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BARU HABIS SOLAT SUBUH

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam
  142. moning...erk sempat lagi ker nie?? tak pe lah try jelah...heheh *nakal*

    SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU) berblogwalking di pagi hari sambil menunggu bila segmen ni nak abis daa...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

    BalasPadam
  143. wah...abg ben...kita dah ada pemenang lah...sudah2 lah tu...bg abg ben wat segmen lain plak..kan...kan..

    BalasPadam
  144. SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU SEDIH KERANA AKULAH ORANG YANG SELEPAS PEMENANG SEGMEN INI..ALAAAA:(

    another segmen abg ben:))

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.