Jumaat, 5 Ogos 2011

Segmen Tunggu Sahur ...

 

Jom meriahkan malam ini dengan mencari kenalan baru dengan cara paling mudah .. Berhimpun di satu tempat.. Kat mana ? aku tak tau la sapa yang nak buat dan malam ni , aku yang buat ... Kenapa ? Entah, dah ramai dok lalu lalang kat sini maka aku amik kesempatan ini untuk buat segmen malam buta ni .. hehehe ..

Cara mudah .. Sapa yang terakhir sekali meninggalkan komen dialah pemenang.. Camana nak tentukan ? Sejam komennya ditinggalkan dan tiada sapa lagi yang meninggalkan komen selepas itu , dialah pemenangnya.. Dan apakah hadiahnya ? Hehehe.. 2 jam promosi entrinya yang terkini dan dibacklinkkan  serta header blognya , di blog BEN ASHAARI ...

Ini segmen terbuka buat sapa sapa je .. Tak nak join , jangan join.. Khas buat mereka yang boring dan tak tau nak wat pe .. Kalau tau nak wat pe , sila teruskan .. Tadarrus ke.. solat sunat ke.. apa saja ler.. ok ?

Buat mereka yang berminat sementara menanti sahur , jom... Cara mudah jer ..  Buat satu entri.. letak header BEN ASHAARI blog dan tajuknya BEN ASHAARI : AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?  dan linkkan ke entri ni ..

Kemudian . di ruang komen tu , korang buat ayat bermula SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... kemudian sertakan sekali url entri korang tadi..

Sapa yang terakhir , dia yang menang.. hehehe.. ingat.. SEJAM komen terakhir dikira pemenang ... Selamat bersahur dan selamat malam ...

352 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 352 daripada 352   Terbaru›   Baru»
alepridz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

agak agak pukul berapa lah akhir sekali kan? huhu gud luck semua!

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

sampai raya pn x abis mcm nie..haha

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah :-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Suhaili Sarif berkata... [Reply to comment]

http://suhailisarif.com/2011/08/en-ben-ashaari-saya-tunggu-sahur-korang/

sementara tunggu sahur, saya update entry day 5:misi 30 hari mencari cinta
korang?

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

hoii !!! sahur dah TAMAT lalala .. HAHAHA... aku memang asyik nak ketawa ja bila ke sini .. haha

~belog gadis~ berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku duk tunggu bile segmen ni nak habis. hahak


http://blogainaisyah.blogspot.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang_05.html

Mohd Khairi Khadzir berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU....TIDO haha
http://www.mohdkhairi.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

DAH JOIN DAH!

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU KILATKAN KASUT:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

Sabar lah ye kengkawan .. HAHAHA...
sahur TAMAT dah TAMAT pun. tapi tak tau la bila nak abis drop kat sini kan.. hua3 ... BTW, BILA BACA BALIK COMENT KAT SINI . Boleh pecah perut kot.. HAHA ..
congrates pada pemenang .."Jom solat Subuh dulu" :)


http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

Dengan itu habislah sudah segmen sahur kita.

Sekarang ni kita fokus untuk segmen TUNGGU BUKA PUASE..:D

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

alepridz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Khairi Khadzir berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU...
http://www.mohdkhairi.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

sory kawan2.. tadi mcm dh send tapi line streamyx buat hal jap..ni try send blik..harap2 dpt join (^___^)

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU pi kedai


http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU main dengan kucing aku dulu...dia pun sama2 brebut nak besahur...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku pun terpikir bilakah semua ini akan berakhir.HAHAHA.

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MARAHKAN HOUSEMATE AKU:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Suhaili Sarif berkata... [Reply to comment]

alamak,x ingat lum da send link ke belum td.huhu

http://suhailisarif.com/2011/08/en-ben-ashaari-saya-tunggu-sahur-korang/

sementara tunggu sahur, saya update entry day 5:misi 30 hari mencari cinta

Mohd Khairi Khadzir berkata... [Reply to comment]

Ferdaus: ape motif ko marahkn housemate ko?hahaha

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku pun terpikir bilakah semua ini akan berakhir.HAHAHA.

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

dylla abas berkata... [Reply to comment]

huh..mcm2 yg BLOGgers buat sementara nak tggu sahur kan.alahai, tak dapat join segmen ni.mlm tadi tdo awal.anyway, congrats pd yg bertuah :)

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU TENGOK V-LOG DEKAT YOUTUBE

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/

Mohd Khairi Khadzir berkata... [Reply to comment]

Dylla: belum ade yg bertuah lg pun.. hehehe.. masing2 tgh tnggu sape yg bertuah nih...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... [Reply to comment]

aku dah lama sahur ne.. bile benda ni nak habis... hehehe :)

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU SEDAR YANG SAHUR DAH HABIS:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah, tapi yang pastinya .. komen tak abis2 lagi :-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Azura Mendezz berkata... [Reply to comment]

mcm dh lama abes imsak ni..
ada can ke ni??Cuba je la erk..hehe! =)

http://azuramendezz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR,AKU fikir..agak-agak pukul berapa segmen ni nak habis....

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

mcm nie mmg ssh ar nk mng..

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TERFIKIR SEKEJAP DAH ADA PEMENANG BELUM NYH:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

adam berkata... [Reply to comment]

hasrat hati mmg nk join,,tapi kita lewat 6 jam abg ben,,ape2 pun,,tingkat amal ibadah kita sebagai hamba ALLAH DI BUMI INI...teruskan....

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

MiSs ChUbBy ChEeK berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR,AKU dah berangan hari raya ni nak pakai baju mana satu...(^_^)

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TUNGGU SAHUR ESOK JER ;P

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TUNGGU SAHUR ESOK JER :O

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Khairi Khadzir berkata... [Reply to comment]

haha ..tak abis2 lg ... SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TUNGGU BUKA DULU! haha

http://www.mohdkhairi.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

alepridz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TUNGGU SEGMEN INI TAMAT JUGA:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur esok...aku tak kan kalaah join segmen ni..-.-"

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html


nie dh abis ke blum?haha

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TUNGGU FOLLOWER KE 7++ HAHAHA

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Cik Purple Pinkypuff berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR aku tengok sinetron indonesia sambil makan kuaci.

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/segmen-tunggu-sahur.html

dylla abas berkata... [Reply to comment]

@Mohd Khairi Khadzir : tadi baca entri bro BEN mcm bleh join lg je segmen ni :p tp xtau closing bila ni weh..

Nurhasliza Jeffry berkata... [Reply to comment]

Aisey, terlepas sudah. Huhu.

dylla abas berkata... [Reply to comment]

rasa gedik nk join walau dh lmbt :p

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU memang membuta la. Apa lagi kan. Tapi, lepas dah habis sahur baru aku perasan ada segmen ni. Tapi, sampai sekarang masih belum tahu siapa yang bertuah lagi

http://starfleet2208.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Razz berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, berpuasa..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

EvisuKyme berkata... [Reply to comment]

bestnye.....incik ben meh le follow blog sy...menarik ni kalo incik ben follow...hehehe...kalo nak le :)

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Perempuan Maniss berkata... [Reply to comment]

Salam Maniss abg ben..
ehehe..
halamakkk haihh...
cmner leh trlepas da segmen ini sahur..undur boleh??
kikikii..

http://perempuan-manis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tgh pikir..bila da nk abis ni??? lpas bgun dari pengsan...berjela2 komen..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU PERGI SOLAT

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Meck berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur aku tidur hinggalah dikejutkan..

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah , daripada tadi masih bertahan . semoga mampu terus bertahan ni:-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

*lari pegi masjid .

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

y last ni tak aci..*tak pegi solat jumaat..:D

harleena berkata... [Reply to comment]

Kelakar baca komen korang. Jenuh aku nak khatam. Tak sempat aku nk join segmen ni. Anyway, sementara korang tunggu bersahur, aku baru ajer habis berbuka puasa. Selamat berpuasa.

Http://wadahharleena.blogspot.com

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

hadeh..bile nk abis cm nie.. lme sgt la abg ben sejam.. bg setgh jam blh x?haha

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

nak lari pegi masjid pun tak sempat tadi ( tengah keja . tak leh tinggal cashier camni ja :( )

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU GI TRAINING TAEKWONDO...;/

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

sampai bila pun tak jumpa pemenang lau camni =.="

Miss Kira berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur ataupun sudah habis sahur, aku baca korang punya komen sambil gelak terbahak-bahak.. hahaha...

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur Qaseh...eh bukan lah abg beben...dah nak tunggu berbuka dah nie...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku pun terpikir bilakah semua ini akan berakhir.HAHAHA.

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur esok pagi...Qaseh tgh masak2 untuk berbuka ptg nie...heheh

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu berbuke aku..

k semua kene tuka camtu plak..hahaha...

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sementara tuggu sahur esok pagi...kita berbuka dulu petang ni yerk...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU baru je siap masak 1lauk utk berbuka arini..x abis lg erk???igtkan da abis..sambung sahur esok la.^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak cari juadah berbuka puasa dulu...kekek

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU UPDATE BLOG

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

iMBobo berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur terakhir korang akan terus komen kt sini sampai pagi raya..haha

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tuggu sahur esok pagi...aku tunggu waktu berbuka...hohohohoh

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

dah2 la tu..bagi je la aku menang..-.-"

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur. dah nak berbuka dah rupanya..

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur.. bila nak habis.. dah nak berbuke dah..

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

tunggu sahur da..buke pon dah..sementara tunggu terawih..pegilah terawih semua..bia kan komen ni yang last..;)

Perempuan Maniss berkata... [Reply to comment]

abg ben ouhh abg ben...
smbung sahur esk lah cmneh..
kikikii~

http://perempuan-manis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU) penat kot baca komen2 kat sini...sahur dah buka pun dah...skung gi terawih plak...bila nak abis nie abg beben...huhuhu

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur esok..aku dok hairan...bila nak habis ni??

Perempuan Maniss berkata... [Reply to comment]

nk tempek lagik ahh...kikiki~
smbil tggu citer Tahajud Cinta

http://perempuan-manis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU)dah habis sumer komen segmen nie dibaca...rasa cam sambung hingga sahur esok pulak kot!

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

ayuni rosli berkata... [Reply to comment]

hehe sempat lagi kan.

http://ayunirosli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

dah2..tunggu sahur esok pulak ye..:D

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU DAH HABIS BERBUKA:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU)rasa dah penat lah nak tunggu siapa pemenang dalam nie...hehe

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

dah2 sume..pergi lah berehat ye..sok nak sahur..hehehe..*jahat

Miss Kira berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku dah berbuka di kampung dan sekarang menunggu masa untuk bersahur sekali lagi.. ;D

Suhaili Sarif berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, saya tengok header baru saya :)

http://suhailisarif.com/2011/08/header-baru-lagi-wink-wink-wink/

alepridz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

p/s: laaaa tak abis lagi... ingatkan dah abis dah... chaiyok chaiyok...

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

ade lagi ke..-.-"

misZiSya berkata... [Reply to comment]

http://caturanhidupinsan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

sementara tunggu sahur, sy tdo dulu. nnti sahur terakhir ramadhan tahun ni sy dtg balik.. hahaha. nk tgk sp pmng segmen ni :)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, main CITYVILLE dulu ! hahaha

Arm'z berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU terpacak kat depan blog ni tunggu sapa akan menang..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

..................

*komen jgak kan cmni..:D

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk pikir..agak2 samapi tak sahur last ramadhan tahun ni??

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , Aku masih kental lagi

http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku sempat lagi tulis pasal segmen ni..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/segmen-yang-tak-habis-habis.html

Idah berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR....AKU MASIH MENANTI BILA BA AKAN MENAMATKAN SEGMEN INI...

http://daridapuridah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tengah-tunggu-sahur.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TUNGGU SAHUR LAGI SEKALI..HAHA

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

semangat..-.-"

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , Aku masih kental lagi

http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku sempat lagi korek idung (sory ler banyak resdung...huhu) nanti dah tak sempat kn..


http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak kembali berjuang...

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU masih kental lagi walaupun dah tak terdaya :-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

ok..btambah semangat..*da ngantok..-.-"

♥ Cik Nur Elyana ♥ berkata... [Reply to comment]

bila nk abis nie ea??? ngeh

♥ Cik Nur Elyana ♥ berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur nie kan,Yana nak baca berita on9 lah.hehe

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak boleh blah , panjangnyaa :-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

huu..sementara tunggu sahur ni nak bknalan ngn Cik Nur Elyana la..-.-"

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur..aku nak terus kan perjuangn

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku tengok singgah sahur di tibi 3..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sanggup . semua tak nak mengalah..
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur..aku rasa benda ni xda penghujung ny sebab blogger ni berhati cekal..

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

tidurlaaaaaaaaaaa semuaaa..hahaha..

Arm'z berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku layan google plus kejap..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/segmen-yang-tak-habis-habis.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sanggup tapi aku masih menanti ...
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Arm'z berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku asyik refresh blog ni je..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/segmen-yang-tak-habis-habis.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU pun terus refresh blog ni , nak challenge armz ...
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

munira hashim berkata... [Reply to comment]

@bUdak maCHo
mungkin saya org terakhir atau tidak...nampaknya law tidak, contest ni menjadi segmen tunggu berbuka la pulak xpon smbg 2 3 hari lagi..hahaha

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku wat entry ni.

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/google-translater-penipu.html

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur....aku nak bertahan

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku makan burger...


http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

♥ Cik Nur Elyana ♥ berkata... [Reply to comment]

ngehh..sementara tggu sahur nie..Yana komen kat sini lah!

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak tau nak cakap apa , memang gila la semua tak reti tido =.="
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku chat kat facebook..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak balik terengganu da esok pg..memang x ngomen da la kat segmen niyh..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur..aku tetap tunggu sahur..hahaa..:P

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku tunggu abg ben bila nk approve komen aku..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku makan nasi lemak dulu..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

da xde yang nak komen lagi ke..:)

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur...aku akan terus bertahan

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Sementara aku tunggu sahur, aku rasa Ben pun dah tido..

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

misZiSya berkata... [Reply to comment]

tolong tido ye. lbh baek g solat sunat.hahaha :) *sy gurau je

Alip Apai berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU doa banyak2 bagi ak menang segmen ni..AMIN

http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU pun terus refresh blog ni , dan

http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur...aku tetap nak berjuang

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

harap2 semua dah tido..:P

Pak Pis berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, Aku try lagi drop komen agar aku yang terpilih, kerana ia begitu berharga ngeh ngeh ngeh.. dari sahur semlm sampai hari ni punya sahur uhuhuh..

http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

zzzZZZZ..:D

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sanggup tapi aku masih menanti ...
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

LaLaLovy berkata... [Reply to comment]

Konpius bila last nih. takpe, nak try jugak !

Sementara tunggu blog, aku TUNGGU ABG BEN TIDUR DAN TUNGGU ABG BEN UMUMKAN PEMENANG . =)

http://lalalovy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

LaLaLovy berkata... [Reply to comment]

Ngantuknya....

Sementara tunggu sahur, AKU MENUNGGU ABG BEN YANG CEKAL NI TIDO AND TUNGGU UMUMKAN PEMENANG..

http://lalalovy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

dah bangun sahur...hohoho..:D

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU minta tolongg tidurlahh . hahaha :-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TERFIKIR ADA TAK LAGI PEMENANG DI SAHUR KEDUA:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

5 Ogos 2011 5:24 AM

Myiesha berkata... [Reply to comment]

miss lagi (^-^)...sahur jangan nda sahur..

alepridz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BARU HABIS SOLAT SUBUH

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

moning...erk sempat lagi ker nie?? tak pe lah try jelah...heheh *nakal*

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, QASEH (AKU) berblogwalking di pagi hari sambil menunggu bila segmen ni nak abis daa...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

wah...abg ben...kita dah ada pemenang lah...sudah2 lah tu...bg abg ben wat segmen lain plak..kan...kan..

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU SEDIH KERANA AKULAH ORANG YANG SELEPAS PEMENANG SEGMEN INI..ALAAAA:(

another segmen abg ben:))

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 352 daripada 352   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI