Teka dan Menang : Ramadhan 2

 

OK.. semalam punya dah settle.. skang kita test power kepantasan mereka yang berminat nak dipromosi blognya .. Tak kira blogger baru ke lama ke , nak join .. dipersilakan ...

 

IMAG0428OK... tengok gambar kat atas ... Jeng jeng jeng.. Korang rasa rasa la kan... keratan gambar ni mewakili apa ??? Jawapan dia , korang leh cari kat gambar di bawah ni .. Hehehe..

 DSC_0473Pemenang akan dinilai melalui paling tepat dan pantas .. Keputusan adalah mutamad.. Jangan risau , takde belas kasihan punya .. Sebarang surat menyurat atau entri bantahan tidak akan dilayan ..

Berminat nak menjawab ? Cam biasa , sila hantar borang dalam bentuk entri .. Jawapan perlu disertakan sewaktu meninggalkan komen dan BUKANNYA di dalam entri... ok ?

Jom... Sila buat satu entri ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk ,  BEN ASHAARI AJAK TEKA DAN MENANG dan linkkan ke entri ini ..

Tu jer .. Tinggalkan url entri korang dan jawapan di ruangan komen .. Sekian.. Selamat meneka .. Hadiah , 2 jam promosi ... Tqqq...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.