Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 Ogos 2011

Tempahan baju KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI dibuka semula ..

 

Pusingan pertama dah tamat .. Semua dengan jayanya dah dapat ..

image

IMAG0374

 IMAG0376 Warna ..

image

Ada lengan panjang juga yer ... Amacam ? Berminat ? Tempahan dibuka sekarang .. jangan lewat yer .. Sbb terhad je nih...  Ada url blog korang juga di belakang dan tepi lengan ..

HARGA : RM25 sehelai jer .. lengan panjang kalau tak silap tambah RM1 .. OK.. nak order , KLIK SINI  ..

23 komen :

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

seb bek buka balik..

TheMuks [SCC] berkata... [Reply to comment]

Sepantas kilat ! DOne!!
Eyka dah email utk tempahan yer Bro Ben : ) Waaa tak sabauu ^_^

Kaki Wayang berkata... [Reply to comment]

NAk satu jugakkk

lisa lis berkata... [Reply to comment]

yea..dgn jayanya saya masih tak dapat lagik.. xper la bersangka baik lah, mungkin sy antara yang dilupa dan mungkin yang tgh handle baju tu busy~ hahahahaha.. xper la bro ben, redha jer la..dapat atau x..sy terima~

Mrs. Norrie berkata... [Reply to comment]

BERAPA BANYAK BROTHER TUH AMBIK SEKALI TEMPAHAN...TAKUT TER MISS LAGI W/PUN DAH HANTAR EMAIL BERKALI2...HUHUHUHUU

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

abg ben memang stylo habis..

Entri Terhangat!! :
Muka Baby Masa Pertama Kali Makan Lemon!!
Video Kenakan Kawan..LAWAK GILER!!

TheMuks [SCC] berkata... [Reply to comment]

Harap2 pihak yang handle tempahan tu peka pada email/tempahan kami yerr
: ) Ngee ~


http://chiqabear.blogspot.com/2011/08/kelab-blogger-ben-ashaari-jangan.html

Kemn Azmaili berkata... [Reply to comment]

dah hantar emel hari tu..tp takda respon dari abg ben..

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@lisa lis dah buat pembayaran ? Kalau dah cuba contact dia melalui email .. atau tinggalkan no tel di fb saya .. Terima kasih lisa

Nelly Ixora berkata... [Reply to comment]

yeayyy da tempah.abg ben tu saiz apetu? konpius nak plih saiz

SHAFIQ HASHIM berkata... [Reply to comment]

Rasanya nk Tempah..Bru tau ada bju nie..

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaa..putih tu semarttt la papa bennnn pakaiiiiiiiiiii!

logorithm berkata... [Reply to comment]

I dah tempah hari tuh tapi dia tak contact pon untuk urusan pembayaran?


Terbaru dari Logokoko:

[U] Budi yang baik dihukum jua

[U] Dengki

[U] Jualan murah yang lebih mahal!

Miss Nadya berkata... [Reply to comment]

nad tempah..yeah..:)

cik najihah berkata... [Reply to comment]

sy senasib dengan lisa lis. Em..agak saba menunggu tapi x pela kan. :(

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Minat jugak sebenarnya tapi guna 'Gua' tu yg tak jadik tu.kang anak murid kata, Alamak!Brutalnya teacher!

lisa lis berkata... [Reply to comment]

@BEN ASHAARI sy dah roger dia abg ben..ada masalah teknikal melibatkan penghantarn..so nak kena tunggu minggu ni dpt atau x.. kalau xdapat lagik..br sy bgthu abg ben~

Rahman Mohamed berkata... [Reply to comment]

menarik je baju yg abg ben pakai .. nnt sya tempah =D ..
lepak-in sini

Syahir Ramli berkata... [Reply to comment]

alamak!blom temah lg...nk tempah skrg...:)

Ummi Atthiyah ILS berkata... [Reply to comment]

abg ben, nie promote smpai bile? or xkesah bile2 boleh tempah?

Ummi Atthiyah ILS berkata... [Reply to comment]

abg ben, nie promote smpai bile? or xkesah bile2 boleh tempah?

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

rindu lak nak tengok empunya blog ni...

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

dia dah meseg dah ..xde warna pink sob2x so amek warna hitam ..rm28

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI