Tempahan baju KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI dibuka semula ..

 

Pusingan pertama dah tamat .. Semua dengan jayanya dah dapat ..

image

IMAG0374

 IMAG0376 Warna ..

image

Ada lengan panjang juga yer ... Amacam ? Berminat ? Tempahan dibuka sekarang .. jangan lewat yer .. Sbb terhad je nih...  Ada url blog korang juga di belakang dan tepi lengan ..

HARGA : RM25 sehelai jer .. lengan panjang kalau tak silap tambah RM1 .. OK.. nak order , KLIK SINI  ..

23 ulasan:

  1. Sepantas kilat ! DOne!!
    Eyka dah email utk tempahan yer Bro Ben : ) Waaa tak sabauu ^_^

    BalasPadam
  2. yea..dgn jayanya saya masih tak dapat lagik.. xper la bersangka baik lah, mungkin sy antara yang dilupa dan mungkin yang tgh handle baju tu busy~ hahahahaha.. xper la bro ben, redha jer la..dapat atau x..sy terima~

    BalasPadam
  3. BERAPA BANYAK BROTHER TUH AMBIK SEKALI TEMPAHAN...TAKUT TER MISS LAGI W/PUN DAH HANTAR EMAIL BERKALI2...HUHUHUHUU

    BalasPadam
  4. Harap2 pihak yang handle tempahan tu peka pada email/tempahan kami yerr
    : ) Ngee ~


    http://chiqabear.blogspot.com/2011/08/kelab-blogger-ben-ashaari-jangan.html

    BalasPadam
  5. dah hantar emel hari tu..tp takda respon dari abg ben..

    BalasPadam
  6. @lisa lis dah buat pembayaran ? Kalau dah cuba contact dia melalui email .. atau tinggalkan no tel di fb saya .. Terima kasih lisa

    BalasPadam
  7. yeayyy da tempah.abg ben tu saiz apetu? konpius nak plih saiz

    BalasPadam
  8. Rasanya nk Tempah..Bru tau ada bju nie..

    BalasPadam
  9. waaaaaaaaaaaaaaa..putih tu semarttt la papa bennnn pakaiiiiiiiiiii!

    BalasPadam
  10. I dah tempah hari tuh tapi dia tak contact pon untuk urusan pembayaran?


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Budi yang baik dihukum jua

    [U] Dengki

    [U] Jualan murah yang lebih mahal!

    BalasPadam
  11. sy senasib dengan lisa lis. Em..agak saba menunggu tapi x pela kan. :(

    BalasPadam
  12. Minat jugak sebenarnya tapi guna 'Gua' tu yg tak jadik tu.kang anak murid kata, Alamak!Brutalnya teacher!

    BalasPadam
  13. @BEN ASHAARI sy dah roger dia abg ben..ada masalah teknikal melibatkan penghantarn..so nak kena tunggu minggu ni dpt atau x.. kalau xdapat lagik..br sy bgthu abg ben~

    BalasPadam
  14. menarik je baju yg abg ben pakai .. nnt sya tempah =D ..
    lepak-in sini

    BalasPadam
  15. alamak!blom temah lg...nk tempah skrg...:)

    BalasPadam
  16. abg ben, nie promote smpai bile? or xkesah bile2 boleh tempah?

    BalasPadam
  17. abg ben, nie promote smpai bile? or xkesah bile2 boleh tempah?

    BalasPadam
  18. rindu lak nak tengok empunya blog ni...

    BalasPadam
  19. dia dah meseg dah ..xde warna pink sob2x so amek warna hitam ..rm28

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI